Aslında seni dogru bulmuyorum.Eğer biz yanlışı ve fikrimizi söylemezsek adam kendi yaptıgı bir yanlışı dogru görebilir.Terslemek degil ayrıca,mesela adam anlamıyor seni konuyu saçma sapan laflarla uzatıyor.Sende karşılık vermek zorunda kalıyorsun.Neyse çok gereksiz buldum bu konuyu.Haksızsın... Hem ayrıca eleştireye açık olmadan olmaz...
Sende sürekli elestiriyorsun , bu mesajindaki gibi..

Kirici oluyorsun bazen farkinda olmadan , seni yargilamiyorum görüsümü ifade ediyorum.

Yapici olmamiz lazim bu bir paylasim platformu ise..
bi görüşüm yok nötrüm nasıl yönetiliyorsa yönetilsin bana zararı olmadıktan sonra ister yönetim ego tatmin etsin ister o x konuda yamuk yapsın umrumda değil işime yarar konularda sömürürüm siteyi * bilgi konusunda sömürmekten bahsediyorum * zaten buda sitenin - gereksiz konulardada olsa - yararlı olduğunu gösterir.
Malapagos : Aslinda sorun o degil..
hepimiz biliyoruz ki bazi ''şahis''lar diger topiclerde cokca kavgalara karismis , tersleyici , illa bir yanliş bulan , kendisi gülmüyorsa eglenilemez sanan kişiler varki bunlar bu ortama geldiginden beri internet adresine us'u yazmamdaki sıklık baya azaldi. Herkez bunlarin farkinda ama kimse konusmak istemiyor terslenmek , aşagilanmak ve hatta hakliysa bile uzatmak istemiyor.

Biraz anlayiş..


Kardeşim Sonunda Beni Anlayan Ve Aslında U-sde bi iç isyan cıkarma niyetinde olmadoğımı anlayan bi insan :D sana cok teskkr edrm ...

ayrıca su silinen konular olayına gelicem
@Genesis
Ben Herhangi Konuda Yazı Yazdığımda Buna Cokca Cvp Geliyor...Konuyu Okuyorum Bilgisayarımı Kapatıyorum..Aksam Eve Geliyorum..Tam Verdikleri Taktik İşime Yarar Oluyor Eve Geldigimde Goruyorumki Konu Silinmiş...Butun Cabam Bosa Gtmş Ben Bu Siteye okadar guveniyorumki bi shard acsam bilinsinki u-s sayesinde dedigimi ins anlamıssınızdır(anlatmak istedigimi)
Ya herkez biliyorda işte yukarda yaziyor sebebler xD
Hiçbir yardım konusunun silindiğini görmedim şuana kadar :huh
o Senin sorunun...gorenler gordu...ve siz suan sadece yardım konularının silinmesinden bahsediyorsunuz...Ben Sadece Sİlinen Konular İcin Deil Ezilen Arklarımız İcinde bu Konuyu Actm İnş Bundan SOna Ona Gore Cvp YAzaysınız...
Şimdi,eğer yardım konuları siliniyor diye bir iddaanız varsa bunu açıklığa kavuşturmamız gerek değil mi? eğer sitede arama butonunu kullanınca karşınıza çıkacak bir olay ise kilitlenebilir.Silindiğini hiç görmedim ben.

Ezilen arkadaşlarımı konusunda ise Şikayet ET butonu var orayı kullanırsanız beğenmediğiniz,tahrik içerici,kurallara aykırı mesajlarda çok çabuk ilgileniliyor.


U-S konusuna gelince tabi ki değişecek herkes kalacak değil ya.Egoistlerde çıkacak bunların arasında..Ama U-S eskiye oranla çok daha iyi durumda.Ultima Online ve Counter Strike Bilgi Platformu olarak hergün birçok kişiye yardım edilmesi,sorununun çözülmesi bunların işaretidir.
Kullandım Zaten Ama Hala Birşey Olduğuu Görmedm Konulara Gelince Ztn Silinmiş Bir KOnuyu Nasıl Bulablrm ??????????
Bilmiyorum o zaman.Ama ben şuana kadar 4-5 defa kullandım ve hepsinde kullanıcılar uzaklaştırıldı veya uyarı verildi.Her zaman ilgileniliyor.

- Silinmiş konularda ise durduk yere özellikle sizin konunuzu silmezler ki.Hatalı başlık,içerik veya arama yapılmadan başlıklar açıyorsanız silinmesi doğal.
Özellikle Benm Konumu Sildiklerini Soylemedm Bir Cok Kez Gordugumu Soledm Silindigini Ama Beni Sadece Benm Topiclerim İİlgilendirir
Fazla uzamadimi arkadaşlar PM ile halletseniz?
Gerek yok biz tartışmıyoruz.Konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışıyoruz.
başlıktaki U-s'un s si niye ufak gözüme battı şimdi :x
sanane



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.