burası kapandığında ilk ağlıyacak kişi bu topici açan kişidir, ilk üzülecek kişilerden biride benim çünkü ne biliyosam U-S sayesinde biliyorum =) unutulmaz yani. Eski kullanıcılar yok sebebinide Lucretius söylemiş zaten, gerek yok böyle topiclere. U-S ayakta =) He görüşümü de sorarsan burası en büyük UO platformu, diğerlerinin görüşünü bilemem bu benim görüşüm.
Novice
-0.500001
+1
Gerek yetkililerin tutumları,davranışları ve içeriği sayesinde gerçekten en iyisi bencede U-S'dır.
Tmm Arkadaslar KOnu Kapandı Biliyorum BU Platoform Kapandığında En Cok Uzulucem ama bnm tek yandığım konu anllatıklarım
Dreamer : burası kapandığında ilk ağlıyacak kişi bu topici açan kişidir, ilk üzülecek kişilerden biride benim çünkü ne biliyosam U-S sayesinde biliyorum =) unutulmaz yani. Eski kullanıcılar yok sebebinide Lucretius söylemiş zaten, gerek yok böyle topiclere. U-S ayakta =) He görüşümü de sorarsan burası en büyük UO platformu, diğerlerinin görüşünü bilemem bu benim görüşüm.

Türkiye'nin en büyük Ultima Online platformu.

Dünyadada belki ilk 10da yerimiz vardır
@akha1234

Eğer açtığın konular , konu içerikleri forum kuralları dışında ise yönetici tarafindan düzenlenip kilitlenir,silinebilir.
Eğer açtığın konu daha önceden açılıp gerekli bilgiler verilmişse yada konu toparlanıcak gibi değilse yöneticinin kendi kararı ile silinebilir.

Eğer bu tip durumlar söz konusu olmadan sana kasıtlı olarak konu başlıklarının silindiğini düşünüyorsan , "Lucretius" adlı arkadaşa p.m yolu ile ulaşmayı dene bu sitede yapılan herşey kayıt altına alınıyor.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.