Ali3n : deivid olmasa olmaz fenerbahce ben galatasaraylıyım ama böle maçlarda fb ve bjk ve diğer takımlarımız yayındayım

Sözde deil Özde Türksünde ondan :yes
Flame :
Ali3n : deivid olmasa olmaz fenerbahce ben galatasaraylıyım ama böle maçlarda fb ve bjk ve diğer takımlarımız yayındayım

Sözde deil Özde Türksünde ondan :yes

saol cnm
Fenerbahçe değil, Helalbahçe.:yes

Helal Fenerim benim.:alkis
Deplasmanda berabere kalarak güzel bir sonuç aldık bence. Tüm fenerbahçelileri kutluyorum. :)
**Bilocan** : Berabere biter hatta içime doğdu 2-2 :)

Sende Rıdvan Dilmen ruhu görüyorum..

Küçük Rıdcan :p şaştım :G vala
Silindi
Journeyman
1.2
Vallaha 2-1 bitseydi çok üzülürdüm.

Fenerbahçem güzel bi beraberlik aldı.Aslında 3 puan kaçtı denilebilir.Olsun buda yeter bize Psv deplasmanındanda en kötü bir beraberlik çıkartırsak bu iş burda biter.

İnter'in psvyi yenmesi iyi olmadı keşke berabere kalsalardı.Ama bu sayede de Fenerbahçem gurupta birinci oldu.2. tur sinyallerini verdi.

Fakat Fenerbahçe ilk ikiye giricek ve 18 lik seçmelere kalıcak ne olucak ? karşısına çıkacak en kötü takım Roma olucaktır.O yüzden Ben Fenerbahçe'nin gurupta 3. olup uefada ilerlemesini Allah izin verirsede bu sene o kupayı almasının daha iyi olacağını düşünüyorum.Yoksa 2. tura çıkıpta 3. turda elenmenin bir manası yok.
Şampiyonlar Liginin 3.turu Uefa'nın çeyrek finali kadar puan getiriyor diye biliyorum ülkelere..
Silindi
Journeyman
0
O 3. tura bile çıkamamak var :D

Ama İntere karşı oynanan futbol kendi sahamızda Uefadakilere karşı oynanırsa deplasmanda da Cskya oynadıgımız gibi oynarsak hem daha etkili oluruz hemde çeyrek finalden daha yukarı gideriz.
Allahmı söyletiyo Mişelim varsa bi bildigin acık acık söle vahimi indi xD
Silindi
Journeyman
0
Yahu vahiy falan gerek yok takım iyi top oynuyor herşey ortada ama bi yere kadar bu guruptan Fener çıkar çıkarda ne olur hadi diyelim şansımız iyaver gitti ilk turda psv roma valencia gibi takımlar geldi ondan sonrası ? Ondan sonrası uçurum işte boşyere intihara gerek yok yani bi Uefada 1. olduk 2. olduk 3. olduk demek var bide Şampiyonlar liginde ilk 8 takıma girdik ama elendik demek var ?Bence Fb 3. olmalı ama nası olacak bilemiyorum :S
Psv'yle karsılasamayız mişelim oruçmu vurdu basına zaten bizim gruptalar :P:P:P Mişelim öle diyosunda uefa'yıda alabilmen garanti değilki.. Ligde hiç düzgün oynamıyor bizimkiler.. Güvenemiyorum açıkcası.. Bence Şampiyonlar Ligini zorlayalım.. Sende kadıköy'e bi maça gelde yeni bi film çekelim Mişelim.. Filmin adıda şey olsun..

" Mişel Kadıköyde " --- Mişel : Bilet vaymı abileyyy xD
yok yok bu sercanda var bişiler, lan sercan bilion sen bişiler. Yukardan havadisler geliyo bunaxDxD
Silindi
Members
0
:P

Amaaan neyse ne Hayırlısı olsun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.