Üst yetkiliye şikayet edilecek bir durum yok ortada.Forumu kullanan kişilerin 10 yaşında olmadığını ve çoğunun artık çocuk olmadığını varsayacak olursak 3 yaşındaki çocuklara söylenen .... koparırım senin lafının sansürlenmesi garibime gitti.Bu platform da birbirine nerdeyse ana avrat söven kişilerin post ları editlenmedi fakat gülünç bir kelime editlenebiliyor.

Umarım bu duyarlılığınız 2 günlük değildir.Zira mod lar ve admin ler sadece sunucuları aktif olduğu-olacağı zaman platform da kendilerini gösteriyor son zamanlarda.
Syntax : Üst yetkiliye şikayet edilecek bir durum yok ortada.Forumu kullanan kişilerin 10 yaşında olmadığını ve çoğunun artık çocuk olmadığını varsayacak olursak 3 yaşındaki çocuklara söylenen .... koparırım senin lafının sansürlenmesi garibime gitti.Bu platform da birbirine nerdeyse ana avrat söven kişilerin post ları editlenmedi fakat gülünç bir kelime editlenebiliyor.

Umarım bu duyarlılığınız 2 günlük değildir.Zira mod lar ve admin ler sadece sunucuları aktif olduğu-olacağı zaman platform da kendilerini gösteriyor son zamanlarda.

Herhangi bir sıkıntın varsa bana pm at. Forum başlığını kirletmezsen sevinirim.
Banned
-3
Syntax : Üst yetkiliye şikayet edilecek bir durum yok ortada.Forumu kullanan kişilerin 10 yaşında olmadığını ve çoğunun artık çocuk olmadığını varsayacak olursak 3 yaşındaki çocuklara söylenen .... koparırım senin lafının sansürlenmesi garibime gitti.Bu platform da birbirine nerdeyse ana avrat söven kişilerin post ları editlenmedi fakat gülünç bir kelime editlenebiliyor.

Umarım bu duyarlılığınız 2 günlük değildir.Zira mod lar ve admin ler sadece sunucuları aktif olduğu-olacağı zaman platform da kendilerini gösteriyor son zamanlarda.

U-s'nin yöneticileri bence gayet çok güzel yönetiyorlar başka platformlarda bunu dersen direk banlıyorlar insanı anlıyıp en azından düzgün bi cevap geliyor burda rencide edici bi söz etmiyor buna bence saygı gösterip bu kurallara uyman dileği ile U-S'ye canı gönülden teşekkürü borç bilirim.
Selam;

Konuyu tamamen okuduktan sonra bir kaç birşey ekleme gereği duydum.

Öncelikle maçı izleyip yerinde saçını başını yolan Fenerbahçe'li dostlarıma geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ancak bu polemikleri yaratmanın ve hal zeytinyağı gibi su üstüne çıkma çabalarını da hayretle izliyorum. Öncelikle Fenerbahçe camiasının hiç kimse tarafından büyüklüğünden şüphe ettiği yoktur. Ancak buda sizi istediğinizi istediğiniz miktarda para ile satın alabileceğiniz anlamına gelmez. "Hala suçlu değiliz" diyebiliyorsanız ya hiç gazete okumuyor, televizyon izlemiyorsunuz. Ya da bu yapılanları kendinize yediremediğiniz için savunma psikolojine giriyorsunuz. Başkanınızın teknik takibe takılan bir sürü görüşmeleri ve aynı zamanda kulüp yöneticilerinizin oyunculara çeşitli mekanlarda para verirken görüntülenmiş belgeleri bulunmakta. Bunları anlamamak için ap*** olmak gerekir sanırım. Ayrıca biz sizi en iyi dönemimizde bile yenemediğimizi zaten söylüyoruz. Evet belki 2000 senesinde takılıp kaldık, belki hala UEFA kupası ile övünüyoruz ancak Türkiye'mizde bundan daha iyi bir icraat yapabilen kimse olmadığının da farkındayız. Sizlerde farkındasınız. 2000 senesinde GALATASARAY avrupa kupalarında bir bir galibiyet alıp sizi, Türkiye'yi ve Türk futbolunu yüceltirken sizinde GALATASARAY'ı ayakta izlediğiniz, kendi kulübünüzden çok takip ettiğiniz zamanları unutmuş olmanıza ihtimal vermiyorum. Nitekim 2000 senesinde GALATASARAY UEFA kupasını aldığı zaman Taksim meydanında GALATASARAY'lı ve Fenerbahçe'lilerin de kutlama için oraya geldiğinin resimleri mevcut. Kimse kendini kandırmasın. Artık bir devir kapanıyor. Başkanınız metris'te suçlu olduğu için yatıyor. Bir insan bir suç ile yargılanarak mahkeme karşısına çıkacaksa bu zaten onu 1. Numaralı şüpheli yerine koyar. Fenerbahçe'den şunu beklerdik. Suçlu olan CEZASINI çeksin lafını hiç bir zaman duyamadık ve her zaman muhalefet olup TFF'yi, hükümeti ve diğer bütün kulüpleri suçaldınız. Peki hiç düşündünüz mü ? Ya bu suçlamaların hepsi gerçek ise ? Ya siz gerçekten bu işe karışıp çok büyük cezalar alacaksanız ? Peki ozaman ne olacak ? Hanginiz buraya çıkıp hala biz suçlu değiliz. Üzerimize oyun oynadılar diye bileceksiniz? Biraz açık görüşlü olup öyle yorum yapın. Her zamanki gibi klasik Fenerbahçe taraftarı modunda yazılar yazarak kendinizi dahada karalamayın.

Not: Ayrıca bir laf vardır. Forum kuralları kapsamında yazmam pek uygun olmayacak sanırım. O yüzden sadece hatırlamanız amaçlı;

Bugün cincon ile Cimbom'u karıştıran......
Onda bişe yok..

Bugün Cincon ile Cimbom'u karıştıran, Yarın A******* A******* karıştırır.

** Örnek içeriği sansürlenmiştir. Örnek seçimlerine dikkat etmenizi rica ederim. //Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-12-12 22:12, 12 yıl önce)
Banned
-3
Trabzonspor 0-3 GALATASARAY (Futbol)
GALATASARAY 74-55 Bandırma Kırmızı (Erkek Basketbol)
İstanbul Üniv. 63- 72 GALATASARAY (Bayan Basketbol)
GALATASARAY 107-24 Engelli Yıldızlar (Tekerlekli Sandalye Basketbol)
GALATASARAY 3-1 İstanbul BB (Erkek Voleybol)
GALATASARAY 3-0 TED Kolejliler (Bayan Voleybol)

:)

Cincon diyenlerden ses çıkmadı :con

Bu konu ShR tarafından düzenlendi(2011-12-12 19:57, 12 yıl önce)
Vaay helal olsun 1 hafta tüm maçları kazanmşsınız çok büyük marifet :D son 5 senede 5 ana branşta alınan kupaları göstermeye gerek yok.
Banned
-3
Syntax : Vaay helal olsun 1 hafta tüm maçları kazanmşsınız çok büyük marifet :D son 5 senede 5 ana branşta alınan kupaları göstermeye gerek yok.

Kupa diyosan google diye bi site yapmişlar yaz oraya galatasaray kupa müzesi diye neler olduğunu görürsün ;)
Destan mı? :D Doğrudur size göre 1 Fenerbahçe galibiyeti destan hatta efsane olması artık normal.

Şike diye ağlayanların Fbye karşı kompleksli olanların kendi ezilmişliklerine olan bir kılıftır. Ki İddaa'dan öteye geçememiştirde. Zaten gündemi takip eden biri şike değil siyaset olduğunu bilir. Sizde biliyorsunuzda işte Fbye karşı olan hisleriniz işin içine girince birden körleşi veriyor insan. ;)

Biz destanı her zaman yazıyoruz bunu 6sliside biliyor 8t4şlısıda t2lusuda. Nediyim ittifak kurupta "sabri" olanlara gelsin bu foto. Bence en büyük şike onlardır ;)
Banned
-3
bu kupalarınn hepsini toplasan 1 UEFA kupasi bile etmez :)
Adept
4.3
Biraz daha yetiskin bir tartisma üslubuna davet ediyorum arkadaslar.
Koyduk mu? Koyduk (: buzzzz gibi hemde. E yediklerimizi de unutmamak gerek.
Maç öncesinde kimle sohbet etsem, "GS liyim ama FB yener" diyordum. Aha totemimi de buldum (:

Ezeli rakip olmak böyle birşey. Bi'yerden duyduğum bilgiye göre, dünyanın en büyük 3. ezeli rakipleriyiz. Ne kadar doğru bilemem.
Göz dolduran maçtı, ama futbolcular kadar centilmen olmadığım(n)ız da, şu forum postlarından bes belli.
Neophyte
-1.7
Şike yok, görüntü ve ses kaydı var. Şike yok, Aziz Yıldırım hala içerde. Gerçekten tüm kalbimle söylüyorum şike yok, var diyenleride ayıplıyorum cık cık nasıl böyle bir şey düşünüyorlar acaba...

@Nolkon
Keşke koymadan önce resme bir kere baksaydın.
Kanglaoo :
unknow : Serkan derken birisi ile karıştırıyorsun galiba :)

Konuya dönücek olursak ;

I) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 38'inci maddesinin dördüncü fıkrasında; " Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz."

Eğer Fenerbahçenin suçluluğu kanıtlanmış olsaydı şampiyonluğu elinden alınmış olurdu.
Şunu göz önünde bulundurmak gerekiyor, UEFA araştırmalarında Fenerbahçe'yi suçlu bulup Trabzonspor'u şampiyonlar ligine uygun görebiliyorken. bizim TFF bunu yapamıyor işte. Mesele burada =)

Galatasaray'ı galibiyetinden ötürü tebrik ederim. Fenerbahçe'yi hazimete uğratmak için Trabzonspor maçını iple çekiyorum.. =)

:)
Daha fazla üzerime gelmeyin patlarım =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.