İddaa kuponum yatiyor :((
bu aragones'in yemediği küfür kalmadı.maç keyfiminde içine etti,izlemiyorum.Maldonado,Ali Bilgin gibi futbolcuları halen Fenerbahçe'de bulunduran zihniyet neyi amaçlıyor acaba.
2-1 Dv Alck
geçmiş olsun sonuncu olmakta varmış demek hehehe dediler fenere guiza geliyor aragones geliyor emre geliyor benimde tek bi cevabım var


GELDİLER..
ahka1234 : 2-1 Dv Alck

2-1 mi ? Sen Fenerbahçe'nin bu futbolla gol atabileceğinimi düşünüyordun. :)

Ve Fenerbahçenin avrupa serüveni de burada bitmiş oluyor.
Galatasarayla final oynama hayali kurmadan önce UEFA'ya katılmayı başarsanız daha iyi olurdu.
Yar saçların lüle lüle Fener sana güle güle..
fenerliler yok galiba :)
Yazacak birşeyleri yokki ne yazsınlar bütün mal meydandaydı bu gece zaten.
Silindi
Banned
1
Ahh Azize Ahh Bi türlü şu takımı toparlayamadn :D

Adam yenilmesine rağmen maldonadoyu alıyor oyuna :D Rezillik ya böyle devam...:)
Şeytan diyoki bazıları gibi başlık aç Fenerbahçe-Kiev karşılaşmasının full anlatımını koy.Ama yapmıyoruz işte farkımız burada:D
Silindi
Apprentice
1.1
[Taylan] : Galatasarayla final oynama hayali kurmadan önce UEFA'ya katılmayı başarsanız daha iyi olurdu.

Arkdaşlar uefa'yıda Beğenmiyorki.Cimboma Biz Sizin gibi uefa'da oynamıyoruz diyorlardı.Şimdi ise Uefa'ya girmek için o kadar uğraşıyorsun.Tabi Katılmanız Mümkün değildi :) Öylede oldu..ve Böylece Alex'te Maçtan önce "Kiev'i Yeneceğiz" verdiği sözü tutmuş oldu Tebrikler:)
isteyen full anlatımını koysun.kötü oynadık,yenildik.umarım ilk yarı büyük değişiklikler olacak.şampiyonlar liginden elendik,UEFA giremedik belki.ama geçen sene ve bu sene yüklü miktarda para kazanıldı.

ayrıca saçma yorumlar yapmayın.UEFA girmek için çok uğraşıyormuşuz.evet uğraşıyoruz kim uğraşmaz ki? maçı biz UEFA girelim diye ayarlamadık.oynanması gerekiyordu galibiyet halinde tek getirisi UEFA'ya katılmaktı.
Aziz beyde Aragones i hala FB'de bulunduran zihniyet olduğu sürece, Aragonesdede hala ispanya milli takımın başındaymış gibi takımı yönetme zihniyeti olduğu sürece, bu sene FB'den bir b*k olmaz. Ama yinede her zaman FenerBahçe'liyiz.
6saraylıların tek sevinç günü dündü işte napsınlar yasık onlarada :D aragones olduğu halde 4 tane yediler zuhahuahz beşiktaşta öyle yenicez diye gelip döt olanlardan uaheuahea :D ancak boş boş ötüp çirkeflik yapmasını bilirler. Adamlar turuncu formayla geldi yine tanıdık ve yine fark attık. üst turda milan fln çıkınca görücez sizi dasdsdas



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.