Hertürlü Büyü Medyumluk geleceği okuma 50milyon maç sonuçları 100 milyon =)
Alkışlar Avrupa'nın yeni prensine. 3. golde gayet güzel bir gol oldu. Fenerhabahçe'mi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Avrupa'da en çok puan alan Türk takımı da olduk. Çok gol kaçırdık ama problem deil. Sonucunda yendik.
Hertürlü Büyü Medyumluk geleceği okuma 50milyon maç sonuçları 100 milyon =)
Novice
0.6
Harbiden tutturdun helal :D
Silindi
Novice
0.6
FENERBAHCE.
:alkisTebrikler Fenerbahce Her ne kadar bjk li olsamda yine tebrikler
Trabzonsporlu olsakta tebrikler ...
Maçtan sonra Cska Tribünleriyle kameraların yakalayamadıgı şeyler yaşadık arkadaşlar.. Bir çoğu Fenerbahçe atkısı çıkardı ve bizim tarafa el salladılar.. Bizde karşılık olarak CSKA , CSKA diye bağırdık.. Güzel görüntülerdi.. Umarım kameralara yansımıştır ama hiç sanmıyorum maçın bitişinden yaklaşık 10-15 dakika sonra konfeti şov bittikten sonra oldu..

Bu arada Fenerbahçe'mizi tebrik ediyorum.. Müthiş oynadık.. (Özellikle ilk yarı )
Silindi
Journeyman
0
Yahu seviyorum şu takımı. xD
Silindi
Journeyman
0
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Porto (Portekiz)
Chelsea (İngiltere)
Real Madrid (İspanya)
Milan (İtalya)
Barcelona (İspanya)
M. United (İngiltere)
Sevilla (İspanya)
Dün güzel bir maç oldu. Ne olursa olsun sadece bu güzel futbol için çok teşekkürler camiaya.
Süper bir maçtı. Helal FenerBahçeme.
Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçeyi tebrik ediyorum.
Silindi
Expert
2.6
Tebrikler
Silindi
Expert
2.6
Helal olsun o takıma o kaptana.Emeği geçen herkese.Bizi çok mutlu ettiler.Söylenecek fazla söz yok.Böyle olacağını ben biliyordum zaten.

@Crazydream
Hocam bi ara bi iddaa kuponu yapalım senle olur mu ? bak % veririm sanada :D

Zaten bu maç üzerine konuşulacak fazla birşey yok.Ben konuyu 21 Aralıkdaki kura çekimine getirmek istiyorum.

Fenerbahçemizin muhtemel rakipleri;
Porto (Portekiz)
Chelsea (İngiltere)
Real Madrid (İspanya)
Milan (İtalya)
Barcelona (İspanya)
M. United (İngiltere)
Sevilla (İspanya)

Listeye bakıyorumda hakikaten işimiz çok zor.

Real Madrid, Barcelona, M.United. Bu üç takım çıkmasın diğerlerinden hangisi çıkarsa çıksın.En çokda gönlümden geçen Porto.Saydığım 3 takım harici bir takım çıkarsa en kötü Kadıköyde onları yeneriz diye düşünüyorum.Deplasmanda ne olur bilinmez.İnşallah şansımız tutarda o 3 takımdan birisi çıkmaz.Çıkarsada ben inanıyorum ki gene Fenerbahçem aslanlar gibi çıkıp futbolunu oynayacaktır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.