durum şuan 2-0 porto yeniyor

daha maç bitmedi herşey olabilir:)



EDÜT : GOLLLLLL KAZIMM

Bu konu Spawnsas tarafından düzenlendi(2008-11-26 00:05, 15 yıl önce)
Çok güzel oynadık kazanmasını da bildik.
aferin size.karşı takımı tutun hadi ama fb düşmanlığıyla objektif yorum bile yapamıyorsunuz.asd.

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2008-11-26 00:55, 15 yıl önce)
Ne fb-gs-bjk-ts herhangi bi tkaıma mensup deilim bursa ve kartalspor haric Bence fener kazanıcak derecede kaliteli futbol oynamadı Luis Aragones takımın Bşaına geçtiği günden beri takım sürekli bir düşüş halinde geçen sene 2 katı güçlü rakipleri eleyen fenerbahçe d.kyeve ezilir oldu artık sorun kimde bilemem
Silindi
Journeyman
5.8
Hangi takımlı olsanızda yabancı ülkeyle oynanan maçlarda Türk takımını tutun arkadaşlar ayıp yaptığınız.
holiganlar böyle işte gavur takımla maç yapınca hemen gavur takımı tutuyorsunuz. Biraz Fair-Play tutkusu olmazmı insanda
Ozaman diyelim bizde ben fbli olarak Metalist yensın olurmu böle şey tm gönlumuzden geçmeyebılır blkı sonuçta ezeli rakibimiz bi takımı yenıyo doğru ama puan.. ? dimi.
geçen yıl chelsea turkıyeye geldıınde gsli arkadaşlar anelkaya çicek yaptırmıştı:S inanamıorm nese anlamışsınızdır.
şimdi siz belki holigan,vatan haini artık ne derseniz haklısınız fakat ne söylesem içimde fenerbahçeye karşı bi kin var ne yapsamda o kinden vazgeçemiyorum.Yukarda da demişsiniz fair play duygusunu yaşayın vs vs eminimki sizde gs'ye yada fb'ye karşı kin besliyorsunuz,ya da beslemişsinizdir.İçimden hiç fenerin kazanması geçmiyor çünkü kazansalar herkesin gözüne sokuyorlar bakın çeyrek finale kaldır siz kaldınız mı siz bizi hiç kadıköyde yenemiyosunuz 10 yıldır vs sizce bunlar fair playe uygun davranışlarmıdır?
onlar olağan şeyler aramızda rekabet var sonuçta.sizin bizi tutmanız,tutmamanız bize bir yarar sağlamayacak.ama yabancı takımlara karşı ezeli rakipler arasındaki dostluğu,beraberliği göstermek herkesin hoşuna gider.bütün yabancı maçlarda gs yanındayım.çok abartılıyor spor sonuçta.
Bir Pendikspor lu olarak Fenerbahçe nin bu mağlubiyetine ülke futbolunu tanıtımı adına gerçekten çok üzüldüm .
Bir insanın hangi takımı destekleyip desteklemeyeceğine o insanın kendisi karar verir. Bunu da kimse yargılayamaz. İster Porto'yu tutarım, ister Arsenal'i tutarım, istersem de yunan takımı Panathinaikos'u tutarım. Bundan kime ne ? Hoşlanmadığım hatta ve hatta nefret ettiğim bir takımın kaybetmesini görmek neden istemiyeyim ki ? Futbol'u neden hep milletler arası görürsünüz. Her Arsenali destekleyen İngiliz, her Fenerbahçeyi destekleyen de Türk mü oluyor ? İnsanların hangi milletten olduğunu hangi ülke takımını tuttuğuna mı bağlıyorsunuz ? Esas sizler biraz Fair-Play tutkusu sindirin içinize de her futbol maçında milliyetçiliğinizi bir kenara bırakıp, gönlünüzden kazanmasını istediğiniz takımı destekleyin.
Fair Play bir Anglosakson terimidir. Dürüst oyun,dürüst davranış anlamını taşır.
Fair Playın tam anlamı ise: Etik üstü davranıştır. Etik davranış her konuda kuralları dürüstlükle ve saygı ile uygulamak demektir. Fair Play ise tüm bunların üstünde kişisel çıkarları ve hırsları bastırarak yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koymaktır. Sevgi, dostluk, kardeşlik anlayışı olan Fair Playın sınırı yoktur. Dünyada tüm sınırlar yapaydır. Çünkü en önemli sınır gönüllerin sınırıdır.
yazıklar olsun ...
Infernus : Çok güzel oynadık kazanmasını da bildik.

insan kendi ülkesinin takımını tutar

orda Fenerbahçe Türkiye'yi temsil ediyor.
Vallaha Fb yenildiğinde benim kadar mutlu olan olmamıştır.Ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım.Gs Uefa kupasını kazandığında bayraklarla sokaklara inmiştik.Çok mutlu olmuştum.Çünkü Beşiktaş ve Galatasaray arasında hiçbirzaman çekememezlik olmadı.Ben Galatasaray'lı arkadaşlarla saatlerce futbol hakkında konuşuyorum ve Galatasaray'ın hakettiği yerlere gelmesini dile getiriyorum.Ama aynı şeyleri Fenerbahçe için söyliyemicem.Çünki %0,1 lik gibi ufacık bir oranda bile Fener'e karşı bir sempati yok.Kusura bakmayın ama bu nefretin bu öfkenin mimarı Fenerbahçedir.Hakemlerle olan olayları olsun,sonra Galatasaray'ın Uefa Şampiyonluğunu tesadüf olarak dile getirip kıskançlıktan çatlamaları olsun,bunların hepsi bende Fenerbahçe nefreti besledi.Şimdi şunuda delikanlı gibi söyliyelim.Fener yenildi acınız büyük diye işi milliyetçilik meselesine döndürmeyin.Eğer bu topic Fener-Porto maçından önce açılsaydı ve Fener maçı alsaydı.Eminim Fenerliler -Biz bize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok; diye konuşucaklardı.


Saygı değer Fener taraftarları Türkiye'nin en milliyetçi,ülkesine en bağlı,ülkesinden bi takım başka yabancı takımla oynarken gidip kendi ülkesinin taraftarını destekliyenler https://fanatik.ekolay.net/fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=33&ArticleId=120102 bu adreste bulunan haberde Beşiktaş taraftarının büyüklüğü Avrupa'da kanıtlanmış artık.Ama aşağıdaki yorumları okursanız bu başarıyı tebrik etmek yerine 8jk ,Liverpool'da sizi unutamadı gibi çekememezlik lafları yatıyor.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.