tedbunndy : Vallaha Fb yenildiğinde benim kadar mutlu olan olmamıştır.Ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım.Gs Uefa kupasını kazandığında bayraklarla sokaklara inmiştik.Çok mutlu olmuştum.Çünkü Beşiktaş ve Galatasaray arasında hiçbirzaman çekememezlik olmadı.Ben Galatasaray'lı arkadaşlarla saatlerce futbol hakkında konuşuyorum ve Galatasaray'ın hakettiği yerlere gelmesini dile getiriyorum.Ama aynı şeyleri Fenerbahçe için söyliyemicem.Çünki %0,1 lik gibi ufacık bir oranda bile Fener'e karşı bir sempati yok.Kusura bakmayın ama bu nefretin bu öfkenin mimarı Fenerbahçedir.Hakemlerle olan olayları olsun,sonra Galatasaray'ın Uefa Şampiyonluğunu tesadüf olarak dile getirip kıskançlıktan çatlamaları olsun,bunların hepsi bende Fenerbahçe nefreti besledi.Şimdi şunuda delikanlı gibi söyliyelim.Fener yenildi acınız büyük diye işi milliyetçilik meselesine döndürmeyin.Eğer bu topic Fener-Porto maçından önce açılsaydı ve Fener maçı alsaydı.Eminim Fenerliler -Biz bize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok; diye konuşucaklardı.


Saygı değer Fener taraftarları Türkiye'nin en milliyetçi,ülkesine en bağlı,ülkesinden bi takım başka yabancı takımla oynarken gidip kendi ülkesinin taraftarını destekliyenler https://fanatik.ekolay.net/fanatik/index.aspx?aType=Detail&CatId=33&ArticleId=120102 bu adreste bulunan haberde Beşiktaş taraftarının büyüklüğü Avrupa'da kanıtlanmış artık.Ama aşağıdaki yorumları okursanız bu başarıyı tebrik etmek yerine 8jk ,Liverpool'da sizi unutamadı gibi çekememezlik lafları yatıyor.


hakemlerle olan olaylara koptum:D:kikirik

Noldu neden kopuyosun.Gerçekler sende sinir bozukluğu yapıp gülme kirizinemi sokuyor?
ya çamp liginde rekor kırdınız bee 7 yeseydnz laf yoktu ama 8jk oldu artk ayıp:D
Tedbunndy dediklerin düşüncelerimle aynı. Bende Beşiktaşı her zaman destekledim ve desteklemeyede devam ediyorum. Liverpool maçı sonrasıda çok üzülmüştüm gerçektende. Aynı şey Metallist maçı içinde geçerli. Bu senede ligde Beşiktaşı şampiyonluğa en yakın aday olarak görüyorum. Biz olamazsak inşallah siz olursunuz.
tedbunndy : Noldu neden kopuyosun.Gerçekler sende sinir bozukluğu yapıp gülme kirizinemi sokuyor?

bize atılan itirafa güldüm =)

sınıfta oturduğum sırada bütün her tarafımda galatasaraylı var ve ben ortalarında fenerbahçeli olarak oturuyorum

maç günlerinde fenerbahçe yenildiğinde

size gene 4 tane geçirdiler. ben tebrik ettim

ama biz galatasarayı yendiğimizde

arkadaşlarımın hepsi bizim takım oynamadı şu bu

insan tebrik eder yaw

kaybedince tebrik etme duygusu hiçbir takımda yok

fenerbahçede var bu sadece
Infernus : Tedbunndy dediklerin düşüncelerimle aynı. Bende Beşiktaşı her zaman destekledim ve desteklemeyede devam ediyorum. Liverpool maçı sonrasıda çok üzülmüştüm gerçektende. Aynı şey Metallist maçı içinde geçerli. Bu senede ligde Beşiktaşı şampiyonluğa en yakın aday olarak görüyorum. Biz olamazsak inşallah siz olursunuz.

Çok teşekkür ederim.Hepimizin temennisi aynı.Fener olmasın kim oluyorsa olsun.:DBeşiktaş Galatasaray derbilerindede şampiyonluğa yakın hangi takımsa o kazansın.Bana koymaz o kaybettiğimiz maç.Bide şu var Fener cumartesi Bjk'yı yensin isterse 1412312312512 tane gol atsın sizi yine tebrik etmicem.Ama Gs 1-0 yensin kardeşlerim tebrik ederim diye söylerim ne sinir ne sitres dolaşırım.

@anelka
Anelka sen bırak 8jk falan.Sen hem ağla hem donunu bağla;-)

@Spawnsas

İtiraf denmez ona iftira denir.Hakem 4 dakikalık ek süre gösterdi.Maçta 90+5 Semih Şentürk gol.Nobre buz gibi kafa golu atıyor.Ama hakem el diyor.Daha okadar sayamıyacağım olay varki.Bunları sende biliyosun bende biliyorum herkez biliyor.Birbirimizi kandırmıyalım.
sizde fazla taraftarlık duygusu var

hain_kostok : yazıklar olsun ...
Cumartesi Beşiktaşımız, Fenerbahçeyi yenerse pazartesi okula Beşiktaş formamla gideceğim zaten.
Infernus : Cumartesi Beşiktaşımız, Fenerbahçeyi yenerse pazartesi okula Beşiktaş formamla gideceğim zaten.

yenilince gidemiyormusun ? :D
Spawnsas :
Infernus : Cumartesi Beşiktaşımız, Fenerbahçeyi yenerse pazartesi okula Beşiktaş formamla gideceğim zaten.

yenilince gidemiyormusun ? :D

Yok evde yorganın altına giriyorum. 1 hafta boyuncada oradan çıkmıyorum.
Yenilince giymiyorum tabiki o gün Fenerbahçeliler kazandıysa onlar giysinler. Kazanan taraf kimse onlar sevinecekler tabiki de.
*Eşşek Hoşaftan ne anlar*

Biri demiş Uefa şampiyonluğunu fenerliler tesaduf olarak görüyorlar neden genelleme yapıyorsunuzki ben bir Türk takımı olarak Galatasarayın şampiyonluğunu belki bir galatasaraylıdan daha çok kutlamıştım şimdi bazıları der ne biçim fenerlisin Türkiye maçında tek yürek olmasını biliyorsunuzda avrupa çamlarıdna neden olamıyorsunuz ne kadar dar düşünceli insanlarsınız size şunuda söylim en kötü yılımız şu anda o kadar berbat bir durumdayızki fenerin maçlarıan gitmek istemiyorum ama yinede kadıköyde galatasaraya 4 tane atmayı biliyoruz. 2001'den beri galatasaray ne yaptı avrupada biri bana çıksın lütfen söylesin galatasaray şampiyon oluyorsa bunun tek bir sebebi var oda anadolu takımları ile yapılan maçlarda fenerbahçenin takımı küçümsemesi ve yaptığı hatalardan dolayı galatasaray şampiyon oluyor hala gelmiş konuşuyorsunuz eğer biz galatasaraya bu kadar yenilipte şampiyon olsak ben utanırdım bir fenerli olarak bizim için önemli olan derbilerdir allah şükür derbi maçları ortalamalrında nedense beşiktaştan ve galatasaraydan daha iyiyiz şimdi burada çıkıpta millete ahkam kesim ilkokul çocukları gibi portoluyuz demeyin eğer bunu derseniz ben sizinle Türk olduğuma utanırım birlik beraberlik olmadığına inanırım tek yürek Türkiye olmadığına inanırım hala konuşcaksanız konuşun ilk ve tek postum bu konu için ufacık veletler gibi Portolu olmak isteyen varsa devam etsin
Tymaron : *Eşşek Hoşaftan ne anlar*

şimdi burada çıkıpta millete ahkam kesim ilkokul çocukları gibi portoluyuz demeyin eğer bunu derseniz ben sizinle Türk olduğuma utanırım birlik beraberlik olmadığına inanırım tek yürek Türkiye olmadığına inanırım


yav konuyu nerelere getirdin biraz daha beklesek vatan haini olacaz.Sen bizimle Portoyu tuttuğumuz için Türk olduguna utanıyorsan helal olsun bi takım yüzünden türk olduguna utanıyorsan gerçekten helal olsun..


DERİN NOT:Herkes istediği takımı tutabilir.Buna engel bişi görmüyorum.
konu kilitlensin artık maç bittiğine göre.fb taraftarı olarak kimseyi yanımıza çekmeye uğraşmıyoruz.aksine hoşuma gidiyor bize bu kadar kinli olmanız gülüyorum dfgfh.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.