Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi ile ilgili görüşlerinizi saygı ve seviye çerçevesi içinde bu başlık altında tartışabilir düşünce ve fikirlerinizi dile getirebilirsiniz. Bu başlıktan hariç başka başlık açanlar ceza alıcaktır. Olayı hakaret ve kişilik haklarını zedeliyecek durumuna getirenlerde ceza alıcaklardır.
Fenerbahce 3-0 yenılsın Sivasta Galatasarayı 3-0 yensın bakalım 3 takım aynı puan ve 2li averajları aynı olunca hesaplamadaki sacmalıgı nasıl yapcak guzelım federasyonum. Bu bi yana inşallah berabere biter sivas galatasarayı yener nasılsa fener trabzondan puan kaybetcek. Sivas şampiyon. Maç tahminim 1-1.
Bence 2-1 Fln Fener Dover.
Beynim ve kalbim FENERBAHCE diyor.
Dybray : Fenerbahce 3-0 yenılsın Sivasta Galatasarayı 3-0 yensın bakalım 3 takım aynı puan ve 2li averajları aynı olunca hesaplamadaki sacmalıgı nasıl yapcak guzelım federasyonum. Bu bi yana inşallah berabere biter sivas galatasarayı yener nasılsa fener trabzondan puan kaybetcek. Sivas şampiyon. Maç tahminim 1-1.

2li averajlar da aynı olursa normal averaja bakılır o da aynı ise atılan gol fazlalığına bakılır


Konuya dönecek olursak heryerim Fenerbahçe diyor
unknow : Beynim ve kalbim FENERBAHCE diyor.

Benimde Ama Hakeme Bağli Geçen Seferki Gibi Olmasin :)
Hakemin göstereceği veya göstermeyeceği bir sarı kart bile maçın kaderini etkileyebilir.
TFF nin aynı hatayı bir daha yapıcağını eğer yaparsada taraftarlarının bunu kaldırabileceğini sanmıyorum. Önceki maça gelinirse iki tarafada haksız kararlar vardı fakat FENERBAHCE adına verilmiş kararlar tartışma yaratacak konumda 2 adet sarı kartı gereksiz yere sırf Erman TOROĞLUNUN yumuşak hakemler,kart göstermeyen hakemler listesine girip sivri dilinin gazabına uğramamak için verdi. ( Hakemi ne derece etkiliyorsa artık )

Eski konuları açmaya gerek yoktu fakat maç doğru yönetilmiş olsa TFF tarafından hakeme 6 hafta maç yönetmeme yaptırımı uygulanmazdı.
Tek isteğimiz hakemin maçın kaderini etkilemeyecek şekilde maçı yönetmesi ve ortada seyre değer bir oyunun olması
Gönlüm Fenerbahçe'den yana her derbide olduğu gibi maçı dostluk içinde Galatasaraylılarla beraber izlicem. Unutmuyalımki Fenerbahçesiz bir galatasaray, galarasaraysız bir fenerbahçe olmaz bu iki takımdan bir tanesi olmasa süper lig; lig olmaz.
Galatasaraylıyım galatasaraya başarlar dilerim

kavgasız gürültüsüz bir maç diliyorum


Hocan Armandır Arman Uğruna OynA
FenerBahçe'nin bu maçtı ezeli bir skorla alacağı içime doğdu :D
Bjk liyim Görüntü Fb den yana Hayırlısı
Bu maçı kesinlikle Galatasaray'ımız kazanacaktır. Diğer müsabakalardan da 3'er puanları toplayıp şampiyon olacağızdır.
Gs 'liyim Fakat bu macı 3-2 Fb Alır Diye Düşünüyorum...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.