Emre kırmızı kart yedi hiç olmadık yerde o kötü oldu.
Rövanş'ta baros oynarmı sizce ?
ah be. yapma Hamburg.
gıcık bı durum cıdden onlarında kacırdıgı bır cok pozısyon vardı.ama son umitin attıgı gol de faul yoktu ve cok net bi goldu hakem hatası vardı orada ayrıca Rylai adlı üye hamburg takımını tuttuğu söylemiş.Muhtelemen fenerlidir ve galatasarayın türkiyeyi temsil ettiğini unutmuş bir embesildir. Türk olduğunuzu unutmayın galatasaray orda oynarken tum stat türkiye diye bagırıyodu galatasaray diye bağırmıyodu buna rağmen hamburgu tutuyosan git başka ülkede yaşa.
Hakem biraz taraflı gibi geldi banada sanki. :)
Kanfelaketi : gıcık bı durum cıdden onlarında kacırdıgı bır cok pozısyon vardı.ama son umitin attıgı gol de faul yoktu ve cok net bi goldu hakem hatası vardı orada ayrıca Rylai adlı üye hamburg takımını tuttuğu söylemiş.Muhtelemen fenerlidir ve galatasarayın türkiyeyi temsil ettiğini unutmuş bir embesildir. Türk olduğunuzu unutmayın galatasaray orda oynarken tum stat türkiye diye bagırıyodu galatasaray diye bağırmıyodu buna rağmen hamburgu tutuyosan git başka ülkede yaşa.

Sanane arkadaşım istediğim takımı tutarım? Özgür bir ülkede yaşıyoruz ve her birey istediği takımı tutmakta özgürdür. Bu ister Hamburg olsun ister Arsenal vs. kimseyi bağlamaz hangi takımı tuttuğum. Ayrıca Türklük ile takım tutmak arasındaki bağı nasıl kurdun onu da anlamıyorum. Her yabancı takım tutan birey Türk değilmi yani? Ayrıca o embesil kelimesini yedirirdim sana ama terbiyem el vermiyor.
Kim hangi takımı desteklerse destekler. Fenerbahçelilerin, Galatasarayı destekleyip desteklememesi bizim için önemli değil. Destek verenlere teşekkürlerimizi sunarız. Diğerlerine de saygı duyarız.

Bana göre 51. dakikada Nonda'nın kaçırdığı net fırsat maçın kırılma noktasıydı. O golü atsaydık 2-1 öne geçecektik ve o saatten sonra skorda değişen bir şey de olmazdı. Fakat bu pozisyonu değerlendiremediğimiz gibi hemen ardından rakibe bir pozisyon verdik ve bunun neticesinde Emre Aşık kırmızı kart gördü. Deplasmanda 10 kişi ile mücadele etmek çok zordur. Rakibimiz de Bundesliga'nın en iyi takımlarından biri olan Hamburger SV. 10 Kişi kaldıktan sonra yapabileceğimiz fazla da birşey yoktu. Ancak skoru koruyabilirdik ve yakalayabileceğimiz kontra ataklardan ikinci golü bulabilirdik. Malesefki golü bulamadık ama yine de amacımıza ulaştık ve berabere kaldık. İnanıyorumki Ali Sami Yen deki maçtan galip çıkan taraf biz olacağız ve adımızı çeyrek finale yazdıracağız. Son 16 takıma baktığımız zaman, aralarından eleyemeyeceğimiz bir takım göremiyorum. Eğer kupayı gerçekten de çok istiyorsak onu hakedecek şekilde iyi performans sergilemeliyiz ki ben iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. İleriki maçlarda bu git gide dahada iyi olacak ve mutlu sona ulaşacağız.
Yedirsene? öyle burdan yediririm demek le olmuyo.
bu lig maçı olsa eyw bişi demem. Sırf galatasarayla oynuyo diye hamburgu tutmana kızıyorum.Hani sırf gıcıklık olsun diye .. Neyse hata bende
sana soylencek başka bişi var onu soylemek yeterdi aslında bu kadar munakaşaya gerek yoktu.=)

fınalde kadıkoyde gorusuruz o sahaya gs bayrağı dıkıcem izlersiniz beni =)
Bizim için en iyisi bu oldu.

İstanbulda mağlup edip göndericeğiz evlerine.
Ali samiyen'deki maç ayrı birşey olacak herkez çok umutlu gerçekten sabırla bekliyorum o günü. :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.