Silindi
Dakika 83 skor 2-2

Kimle oynuyoruz? Malta. Kimdir Malta? Bilmem Malta işte. Bir kaç senede bir kere Eurovision'da güzel şarkılar yapan, okullarındaki sağlam İngilizce eğitimi nedeni ile Türk öğrencilere okuma olanağı sağlayan bir ülke. Ama ülkeyi toplasan bizim Aksaray kadar etmez.

Futbolda ne yaparlar? Bilmem Malta işte. Ligi var mıdır yok mudur kimse bilmez. İsmini bildiğimiz tek futbolcusu var mı? Yok. Kimle oynuyor bu Malta? Türkiye ile. Yani? Valla artık yanisi manisi yok. Çünkü kral çıplak. Bizden bir şey olmaz. Futbolun içinden beslenenler yüzünden kendimizi kaf dağının ardında görme sevdamızdan artık vazgeçmeliyiz.

Milli takım teknik direktörüne ayda 110 milyar maaş vermeyi, bir maç kazandı diye tüm takım futbolcularına 50 şer bin dolar vermeyi, biz de çok kaliteli oyuncular var demeyi kısacası artık HAYAL GÖRMEYİ bı-rak-ma-lı-yız.

Bizden futbol alemine ne köy olurrr ne kasaba. İsimsiz ülkelere moral olmaktan başka hiç bir şeye yaramıyoruz. Ne olur sayın yöneticilerim size yalvarıyorum lütfen dağıtın bu milli takımı. Yöneteni de dağıtın, oyuncularını da. Koyun Ümit Milli takımı ne oynarsa razı olalım o çocuklara.

Her maçtan önce umutlanıp her maç sonunda kepaze olmayı hak etmiyor bu ülke, hak etmiyoruz. Artık yeter. Hem size yeter hem de bizi bugüne kadar "biz futbolda accaaipp iyi bi ülkeyiz" geyiği ile bizleri kandıranlara yeter.

Tüm bu takımda oynayan futbolculara, onları yönetenlere ve başlarındaki Federasyona YUH OLSUN.

HEPİNİZE YUH OLSUN... Fatih Terim olduğu sürece Milli Takımımızdan birşey olmaz. Kaç maçtır bu belli.
Yanlış bence.Olabilir çok basit goller yedik bir kaç defans oyuncusunun hatası ile bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok bence.Çok güzel oynadılar ki ben izledim 11 kişilik defansın içinde çok güzel kısa paslar vardı.Bence başarılıydılar.

Bizimkiler iyi oynadı ama top yuvarlark.Yenince sevmek yenilince sövmek yanlış bence.Saygılar.Iyi geceler...
Silindi
Members
0
Yahu Yunanistan'a yenilelim eyvallah, Norveç'e yenilelim onada eyvallah da Malta kim? Çıkart oraya Konyaspor'u kaç tane atıyor? Ben iyi gün taraftarı değilim ama Bosna Hersek'ten 3 tane gol yiyip Malta ile berabere kalıyorsan hatta 4-1 yendiğin takım grup lideriyse bırakta birşeyler artık söyleyelim değil mi? Romanya maçını saymıyorum bile...
Her maç kendisine göre kıyaslanır.Her maç aynı olmaz bu şekilde kıyaslayamazsın ki...Birazda şans işi...
Top yuvarlak... ama yenilmemesi gerekirdi milli takımımızın...
ben manejerlikte bile yeniom be 10-0
Silindi
Apprentice
0.9
Arkadasa Aynen Katılıyorum Cok Dogru Soyluyor Bende Iyı Gun Taraftarı Dılım. Brezilyaya Yenildigimizde Yenildik Adamlar Cok Guzel Oynadı Dıyıp Arkadaslarla Konusabılıyorduk. Ama Malta. İşte Acı Gercek. Eyer Arda Umit Milli Deki Gibi Oynasaydı Ki Oynadı Bence Takımıda Bır Futbolcu Kurtarmaz Bugunku Kadro Umıt Mıllı Olsaydı Maltayı Yenerdi Diye dusunuyorum.
Silindi
Apprentice
0.9
Ruh yok abicim ruh.

Takım gol atıyor.Gol attıklarına sevinecek ruhları yoktu.Offlaya puflaya izledim maçı.
Silindi
Apprentice
0.9
basket maçıda nerdeyse felaketti ya U-s'de basketi seven pek yok sanırım daha önce hiç konuşulduğunu görmedim :D
Ali3n : ben manejerlikte bile yeniom be 10-0


:D:D ahahah

Sen Sanal Dünyala Gerçek Dünyayı Birmi Tutuyon?
İyiki futbolu bu kadar sevmiyorum.Babam dün akşam bir kızdı bir kızdı sormayın yani o derece :D.

Vallahi şu aralar cıvıttılar.Trabzonlu bir teknik direktör vardı o çok iyiydi Fatih Terim'den.İsmini unuttum şimdi hatta Dünya 3. sü olduyduk neydi o herifin ismi yahu :D:?
Şenol Güneş :)
Gereksiz bir maçtı bence.
@Andain

HA!Gözünün yağını yiyem.

Şenol Güneş çok iyiydi vallahi ;)

En azından benim hoşuma giderdi :D
Nasıl gereksiz Oynanmasamıydı? :D Ya Fatih Terim'in Suçu yaa Teknik Direktör Değişsin Milli Takım Daha Bir Kalite Olur.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.