Mack : Fenerbahçe'yi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Sıra sende aslanım.

Michaell : Fenerbahçenin derbilerdeki başarısıda bundan kaynaklanıyor.
Derbilerde de bir başarılı ki sorma :D


Zaten Michaell'de "Derbilerde" demiş, Beşiktaş Derbilerinde dememiş. Bu kelimede genellemeye giriyor sanırım. Trabzon derbileride sayılır herhalde :)
@Xlore

Derbinin asıl anlamını Biliyor musun?

Derbi,Aynı Şehirler Arasında Oynayan Takımların Maçıdır.Bakma Buna Ts'yide ekliyorlar.Aslında Derbi olarak geçmemesi gerekiyor.
Evet biliyorum.

Ama işte, Sürü Psikolojisi.


Sende bunun anlamını biliyorsundur..


VESSELAM...
Silindi
Novice
5
Ne güzel işte. Beşiktaş maçlarıda derbi olduğundan derbilerde başarılı değil bazı derbilerde başarılı olmuş durumda olmuyor mu? Yoksa ben mi saçmalıyorum?
KeLL : Fenerbahçemi tebrik ediyorum.gerçekten artık alıştım avrupada bu gibi sonuçlara büyük takım olduk =)

@Flame
Semih kadar iyi bi forvet in takımda olmadığını biliyorsundur.Maçta bütün kafa toplarını indirdi tek top yaptı boş alana kaçtı .. kezmana gösterilen sabrı semih ve kazıma gösterse zico şu an ligde daha başka yerdeydik.


Sözlerim yanlıs anlasılmasın lütfen (: Semih Şentürk'ü bende çok severim.. Fenerbahçenin kadrosunda her zaman tutmasını istedigim nadir oyunculardan.. Ancak Semih ilk 11 adamı degil demeye calıstım.. Bütün kafa toplarını indirdi tek top yaptı falan demissin.. Evet ancak gol atamadıktan sonra forvet görevini yapmıs olmuyor. Kacırdıgı golleri ben gibi sizlerde görmüssünüzdür.. Heleki bir pozisyonda kalecinin hatası sonucu vurdu kornere gitti.. Yani Colin Kazım Richards desek bi derece ama Semih ilk 11 de baslayınca oynayamıyor gibi geliyo bana.. Ben semihi hep kurtarıcı olarak gördüm. Sonradan girip maç kurtarsın diye beklerdim hep... Kezmana gösterilen sabır diyorsun.. Taraftarında sabrı kalmadı bence ama ben hep Kezman savunucularından oldum bundan sonrada olucam.. Bazen yetenegin yetmedigi yerde isimler devreye girer.. Kezman'ın ismi var.. Psv Kezmandan çekiniyor.. Orda oynasa defans inanılmaz bocalıcaktı eminim.. İstanbulda zannediyorum Kezmanla başlar Zico.. O maçta patlama bekliyorum.. Colin Kazım'a gelincede İngilterede oynayıp geldigi icin fizik kondisyonu muhteşem.. Hiç bir omuz darbesinde yıkılmıyor.. Bence ilk 11 de baslamalı..

Beni dinlediiniz için teşekkür ederim :P



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.