Merhaba Arkadaşlar,

2002 Yılında Potty ile açmış olduğumuz Ultima Online oyun sunucumuzu tekrar 2009 yılında hayata geçirmek istiyoruz.Tabi 2002 yılında kullandığımız sürüm 55i'ydi. 2002'den bu yana 7 sene geçti bir çok bug ve yenilikler oldu. Bu sunucumuzda 630-650 online oyuncu mevcuttu. Projemiz sunucuyu tekrar hayata geçirerek eski anıları yaşatmak istememizdir. Eksiğimiz Potty'nin olmamasıdır (scripter). Bizlerde uzun zamandır ultima ile ilgilenmediğimiz için script düzenleme veya yazma gibi yeteneklerimiz kayboldu : ). Bu durumdan dolayı bizimle can yoldaşı olacak ekip arkadaşları arıyoruz. Hosting alt yapımız hazır sadece Staff kadrosu ve scripter arıyoruz. Scripter'dan istedeğimiz script yazması değil, Gündemde olan scriptleri sunucumuza uyarlaması olacaktır.Bunun yanı sıra gump editör bilgisinin olması önem taşıyor çünkü menülere item eklememiz gerekecektir. Serverın adını vermek istemiyorum sebebi ise tam olarak ekip kadromuz olmadığından dolayı deşifre etmek yandaşı değilim. Hakikaten bize güvenen ve güvenimizi sağlayacak insanlar arıyoruz. UO'ya bir oyun gözüyle değil amaç gözüyle bakmasını düşünüyoruz çünkü kapanan bir sunucu olmama yolunda ilerlemek istiyoruz. Kapanmamak için tek hedefimiz amaçımız olması olacaktır.
Eskide olduğu gibi oyun sunucusu olarak sadece Ultima Online değil, Counter Strike, Soldat oyun sunucuları olacaktır. Oyun ortamını aynı zamanda "IRC" serverımızı açarak oradada sürdürmeyi planlamaktayız.

Prensiplerimiz;
Bizimle yola çıkacak arkadaşların ikametkâhları "İSTANBUL" ve yakın il'lerde olması, Yaşının +18 olması,UO Deneyimi,İş ve okul engeli olmaması, Sabit ve Cep telefonu'nun olması önem taşımaktadır.

Herkese teşekkür ederek iletişim'e "PM" yoluyla geçebilirsiniz.

Lütfen ciddi gözle bakanlar PM atsınlar.
Yazmış olduğum içerik bu bölüme nekadar uygun bilemiyorum. Yanlış bölüme açtıysam af ola ve düzeltilmesini rica ederim
:no 2002 yılının en büyük sunucusu sen degildin ... Herkez kendine göre büyüktü.Madem büyüktün neden kapattın ?
Nico : Merhaba Arkadaşlar,

2002 Yılında Potty ile açmış olduğumuz Ultima Online oyun sunucumuzu tekrar 2009 yılında hayata geçirmek istiyoruz.Tabi 2002 yılında kullandığımız sürüm 55i'ydi. 2002'den bu yana 7 sene geçti bir çok bug ve yenilikler oldu. Bu sunucumuzda 630-650 online oyuncu mevcuttu.

630-650? Civciv katliamı yarattın resmen.
Dreamer :
Nico : Merhaba Arkadaşlar,

2002 Yılında Potty ile açmış olduğumuz Ultima Online oyun sunucumuzu tekrar 2009 yılında hayata geçirmek istiyoruz.Tabi 2002 yılında kullandığımız sürüm 55i'ydi. 2002'den bu yana 7 sene geçti bir çok bug ve yenilikler oldu. Bu sunucumuzda 630-650 online oyuncu mevcuttu.

630-650? Civciv katliamı yarattın resmen.

Ben bir şey dicektim zaten o 600-650 rakamınada forumlardan uzaklaştırılırım diye bir şey demedim.
aynı şeyleri pişirip pişirip sunucaksanız ne diye sunucu açarsanız bi sürü oyun sunucusu var uğraşcaksan git onlardan birinde kur guildini uğraş iyice dışkısını çıkardılar bu işin
Novice
-0.500001
2002 den Buyana Cok Sey Deisti Scpden Anlayanınız Yoksa Bırak Bu isi..
Adamı dövmediğiniz kaldı , ne küfür etmiş ne bişey yapmış kibar bi biçimde durumunu dile getirmiş neden çekemiyorsunuz böyle kişileri ? Belki en büyük sunucuydu bu sizi dertlemez bile.
Hep eleştiri yapıyorsunuz çıkın daha iyisini yapın o zaman adamın sunucusu size mi dert oldu.
@Nico

Nowanka'nın dediği gibi 6-7 senede çok şey değişti. Ayrıca 6-7 sene önceki o kaliteli oyuncular yerini şuan "TOY"'lara bıraktı.Gün boyu sana ve ailene gelen küfürler, benzeri saçmalıklar vb... Yani artık Ultima eskisi kadar gram haz vermiyor.(En azından bana öyle) Benimde sana tavsiyem Ultima Online sunucusundan vazgeçmen olucak. Onun dışında diğer açmayı düşündüğün sunucularda seni destekliyorum.

Eğer Ultima Online sunucusu açmakta da ısrarcıysan, izleyeceğin yolda sana başarılar dilerim....
Dövmek kimin ne haddine yargılamıyorumda kendi adıma ama yapmasın madem bilgisi yok yapmasın her açılıp kapanan sunucu en az 2 3 kişiyi ultima online'den soğutuyor, koparıyor çünki emek verilen bi oyun soldan cs demiş gitsin onlarla uğraşsın counter-strike açsın , soldat açsın laf yok ama emek üstüne kurulu bir oyuna bulaşmasın, çoğu kişi için geçerli olmalı bu script bilenlerde girmesin artık bu işin en iyi anlayanalarını görüyoruz açıp, açıp kapatıyorlar..
Sunucu adını Pm atabilirmisiniz merak ettim
saçma saçma yorumlar yapmayın yahu.aradığınızı bulman dileğiyle.
Beyler Adam 2002 Yılında Server Açmış Duyurmussa Size Saygı Duymak Kalır. Bu Adama 2002 Yılında Scriptle İlgili Bişeyler Biliyorsa Bu Onun Yeteneği Şu Yorum Yapanlar Kaç Senedir Scriptten Tam Anlıyor Bakın Tam Diyorum ? Adam 2002 Yılında Ugrasıyormus Ve Server Açmış Yorum Yapanların Kaçı 2002 Ve daha Öncesinde Server Açtı Hadi 2002yi Geçtim 2005den Önce Açan Varmı Yada 2005de Lütfen Arkadaşlar Ben Bu Arkadaşı Tanımıyorum Fakat Bu Arkadaşın Bişeyleri Yoluna Koyucağına İnanıyorum Herkesde Araya Kendi Reklamını Sokmasın 2002 Yılının En İyi Serveri Senmiydin Felan O Arkadaşa 2002 Yılında Uo Nedir Diye Sorsak Matamatikde Bir Terim Olarak Açıklardı Heralde Neyse

@Nico
ßaşarılar Kardeşim.

@Nexima
Sana Yakışanı Demissin ;)
İnşallah 2009 'dada en iyi sunucu olmasi dileğiyle :)
Amacım kötülemek yada karalamak değil ama söylediğiniz rakam cidden çok fazla o tarihte bu kadar player'ı kaldırabilecek bir makinanın bütçesini nasıl karşılıyordunuz eğer o zaman çalışıyorsanız 20'li yaşlarda olmalısınız ve aradan 7 yıla yakın bir zaman geçti demekki 27-30 yaşları arasında birşeysiniz aslında oyun herkese açık bir oyun yaş sınırı falan yok bu yaşlarda server açmaya kalkan 1-2 kişi tanıyorum daha doğrusu duydum ama biraz geç değilmi sizce. Birde eklemek istediğim birşey var son 2.5-3 yıl içersinde host fiyatları düştü 60 liradan başlar oldu en kötü makina o zamanın fiyatları 150'den aşağı değildi ve bu en kötü makina için geçerli o zaman ki o makinanın fiyatı neydi? nasıl ödeme yaptınız? ne kadar süre açık kaldınız ?staff kadronuz kimlerden oluşuyor? o zamanki pack duruyormu acaba? Bu soruların cevaplarını verirseniz sevinirim.. Umarım dediğiniz rakamları tekrar görürüz bir sunucu altında...



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.