Bence power play'de skill kasmada yeni bir sistem başlatılırsa ultima tekrardan canlanır yoksa artık en kral sunucu açılsın yine player çekemez çoğu adam bıraktı ultimayı...
+1 man
kardeşim sen zaten script falan bilmiyormuşsun hiç girmeyin bu mevzulara sunucu sayısı azaldı gelin birine gidelim kasalım oynayalım guild kuralım bırakın artık açmayın sunucu falan ya cs, aç soldat aç girip oynayalım ama uo asla!
Novice
-0.500001
Harbiden Ya Butun Arklarım Uoyu Bıraktı 2 Kisi Kaldık Guilde de Grmek istemioruz Eger Canınız SIkılıorsa Bnm Alttaki Servera Glin Ynlıs Anlamayın Staff Fln Diilm Playerim Ama Muthis Zevk Alıorum...Gelecek Varsa Bana pm Yada Msnden Knsalım
orada berbat ya ilk bi kaç günde 10m kasmış arkadaşım hayatta gelmem :D
-e Acc Res gelmemişmiydi?

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-14 15:53, 15 yıl önce)
Konu amacından çok saptı ya : O
Novice
-0.500001
Yok Acc Res Gelmedi..

Gunde 10m mi Tamam Skill Kasmak Kolay Ama Gunde 10m i Nasıl Kastıını Sole Uo yu Bırakırım Vlla Birde Harcamadıysan Bana Verebilirsin:P..
sunucu ismi vermek yasak.ayrıca konu amacından tamamiyle saptı.
Bundan sonra uo nun canlanacagını sanmıyorum bakın etrafınıza kac tane online oyun oldu ? UO dan sogutan benı turk sunucuları oldu.Yeni oyunlar arıyorum ama hiçbir oyun UO daki zevki vermiyor hadı ya neyse kasalım takma kafana dıyorum gıdıyorum bı +15 cıkarttım dıyelım 1 saat geçmeden save alınıyor sunucu geri alınıyor sonra bı bakıom brit bankda millet dizilmiş kufur ediyor haklılarda.
ee... para için herşey satılır.
Edit temizlemeye çalışırken editçi durumuna da düşebildiğim eradordan zaten beklentim kalmamıştı bile. Bi oyun *** edilmeme ihtimali yok. Dditten banlandım , 2 gün sonra herkesin emeklerinin olduğu packı parayla sattılar. Ve bir gün bi arkadaşımın , bende erador pack var demesiyle zaten Türk UO sunucularına & sahplerine karşı bütün düşüncelerim bi anda değişti. Para için , arkadaşlarını eğlendirmek için diğer kişilerin emeklerini boşa sayan hiçbir kimseye güvenim kalmadı. Ve sonuç olarak , bana sorulmayan , akillis'e yada buxiuna asla sorulmayan pack satma olayı varsa , bende kimseye sormadan MADEM emekler boşa atılıyor , madem ben emeğimi satmak istemiyorum. Verdim. Buxiun hariç hiç bir staffa güvenmem artık , bi Buxiun inanıyordu edit yapmadığıma.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-14 18:07, 15 yıl önce)
Master
59.2997
Konu yeterince sapmış.

Kilitlendi..



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.