Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



xDxD

Ailenizin medyumu geldi (:.


Ehehe şimdi keyfim yerine geldi Arcadia güzel serverdi ya. Her ne kadar o serverda app olsamda . Beni oyuna alıştırmıştı . Tailor kasanların body sash lerini kesip bandaj yapardım sonra onları satardım :) . Umarım gitgide bozulan uo kalitesini yükseltir. En kısa zamanda isteklerini karşılayabileceğiniz yardımcılar bulmanız ümidiyle (: .
bende 4 sene oynadım paganda sonra cortladı şuan kapalı 3 ay önce kapatıldı bence türkiyede ki en iyi sunucuydu.
evet şuan nebula gerçekten kalitesiz eskiden oynamadım ama forumlarını takip ediyorum memnunsuzluk hat safhada
Bence Nebula yetkilileri ya köklü bir değişiklik yapmalı yada sunucuyu kapatmalı. Bknz . Intense Pvp gibi . ( sunucu kapandığı için isim veriyorum ) .

Yetkililerin özel nedenlerinden dolayı serverı kapattılar ki isteseler sunucuyu başkasının üstüne atabilirlerdi geçici bir süreliğine ve attılarda 3 haftalık ama gördüler verilen yetkiler iyi amaçlı kullanılmıyor

Intense nin akıllarda iyi bir anı olarak kalması için serveri kapattılar ve Intense akıllarda ( bana göre ) iyi bir anı olarak kaldı.

Kaliteli scriptleri,sistemleri vardı işin açıkcası. Nebula'da bu yolu denerse her zaman akıllarda güzel bir anı olarak kalacaktır , yada dediğim gibi köklü bir değişim yapılmalı (: .
Nebulaya kalitesiz diyenler nebula oynamış mı ? Şuana kadar hangi oyuncu , oynadığı sunucudan memnun olabilmiş ki ? PvP ortasında 2 defa ölüyolar sinirden foruma ne yazcaklarını bilmiyolar , client düşüyor nasıl client yaptınız diyolar... Baştan programladılar sanki
mm doğru ya Pagan aos tu. Doom dungeon felan vardı. aosta 2003 te mi ne çıkmıştı zati.. :)
bu türkiyedeki ilk runuolardandı galba
eski serverlarda minocta kalabalıktan adım atamazdık tıklım tıklımdı şimdi ise in cin top oynuor herkes asıl kısa yoldan köşeyi dönerim nasıl edit bastırırım derdinde.artık oynadım serverlarda en değerli itemleri çöpe atıorum sıkıntıdan eski zevk hiçbiyerde kalmadı en bozulmaz dediklerim bile bozuldu
Bende Elpida'da oynarken çok zevk almıştım.Fakat bize bi yanlış yapılmıştı.Sağolsun Albertini bu yanlışı es geçmemişti ve bizi madur durumdan kurtarmıştı.
Konu amacından saptı.

Locked xD
:D güzel
Spawnsas : 650 player derken

650 üyesi vardır demek istiyor

sunucuda bunun günde ortalama 150 tanesi oynuyordur demek istiyordur.


Hayır tamamen yanlış. Online Oyuncu 650, Kayıtlı üye 22 bin küsür

***************SERVERIN ADI AVATAR LAND UO****************** EN SON 2. ACILIŞ 2004

Bu konu Nico tarafından düzenlendi(2008-12-13 18:42, 15 yıl önce)
Başarılar...
Nico :
Spawnsas : 650 player derken

650 üyesi vardır demek istiyor

sunucuda bunun günde ortalama 150 tanesi oynuyordur demek istiyordur.


Hayır tamamen yanlış. Online Oyuncu 650, Kayıtlı üye 22 bin küsür

***************SERVERIN ADI AVATAR LAND UO****************** EN SON 2. ACILIŞ 2004



Sevinmiştim düşündüğüm server açılıo diye ; değilmiş :sikkin:sikkin

herneyse başarılar..
Abi herşeyi geçtim hani o 650 playeir falan diyonuzda şimdiye eskilerden kim kaldı bana öreten adamlar bıraktı o kişiler geri gelicekmi şimdiki yaşı çok çok küçük burda 10-13 yaşlardan bahsediyoruz daha %100ph da kasmaya üşenirken ve türkiyenin %50 sini bu çocuklar oluştururken siz 650 playerdan mı bahsediyorsunuz nebula bile eski playerlarını henüz yakalayamadı ayrıca burda kimse kimseye yaptığı eleştiriyi değerlendiremez burası eleştiriye açık bi forum istemeyen yazmaz.
Novice
-0.500001
Ya Bnm Basladıım Slayer di Senesini Hatırlamıom 2-3 derken Elpida da Gayet Mutluydum Cok Serverdim Elpidayı Hatta Sırf Kapanmasın Die 100-200 Ytl Bagısta Bulundum Odenli Ozumsemistim Simdi Kapandı Ne Albertini Kaldı Ne Numberone nese Basarılar..



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.