KeLL :

ps: Bu arada tekelcilik anlayışının, biz potansiyel müşterilere hiç bir faydası olmayacaktır. 'Sadece Wildgenie en iyi, başkası bu işi yapmasın' demek yerine diğer arkadaşları da desteklemek lazım rekabet ortamı sağlanması için. Rekabet her zaman tüketicilere yarar.

+1
KeLL : @Xearth
Kanıt görmediğim sürece 'çamur at izi kalsın' felsefesini uyguladığını düşünüyorum. Benim atlamamamı istiyorsan, herkesin görüp yorum yapacağı forum yerine MSN den yaparsın yorumlarını, aksi takdirde ben haksızlık gördüğüm yerde atlamaya devam ederim. Sevgiler.

ben burada konu açanı eleştiriyorum farkındaysan seni değil. // son mesajımdır.
evet bayram benim yaptığımı eleştirmiyorsun... beni eleştiriyorsun.. benle olan problemini bu yolla eleştirmen ne kadar etik bunu herkezin adaletine bırakıyorum.. sorununun ne olduğunu biliyorum... bencede son mesajın olmalı çünkü yazdıkça batıyorsun... ayrıca kellin yazdığı mesaja attığın cevap çok komiktir çünkü burası ortak bir paylaşım platformudur.. herkez de düşüncesini açıklayabilir... ha senin ne olduğunu açıklayım madem çok istedin insanların emeklerini kullanmak insanları kandırmak... benden connector kaynak kodları istedin vermedim die bana çocuk gibi küstün (zaten öylesin ya) sonra senin platformunda döküman editörüydüm gayet güzel ilgi gösterim içerik hazırlıyordum... sen ne yaptın bu olaydan dolayı benim hesabımı blockladın madem blockluyorsun madem arkadaşlığın bu kadar ucuz (arkadaşlığımız değil sen ucuzsun varan 1) neden yazdıklarımı silmedin... bana kalırsa yarası olan gocunur bence dolandırıcı olan sensin... benim hesap işlemlerime gelelim ben onun temelinni 2009da u-sde paylaşılan bir yerde buldum sağdece kayıt vardı ve gayet basitti sonra üzerine herşeyi kendim kurdum... bu arada bilmiyorum sanma benim kayıt sistemimide millete dağıtmışsın (varan 2).. bir zamanlar benden hesap sistemi istediğini unutma bay çok bilmiş (varan 3) ... herşeyi çok iyi bildiğini sanıyorsun bilgin vardır saygı duyarım bence sende öyle yapmalısın ki yapmıyosun sürekli insanları suçluyorun buda egonun göstergesidir (varan 4) bütün bunların üzerine yaşının 17 olduğunu facebooktan eklediğimde gördüm ve sende söyledin buraya 19 yazarak eline ne geçiyor insanları kandırıyorsun hani güvenilirlik (varan 5) bu vardıkçı varıo bayramım bencede sen en iisimi sus...
Burdaki yazılar oluşan kirlilikler adına herkezden özür dilerim.. ve gösterilen ilgi destek ve iyi niyet beni daha çok mutlu etti bu ilgi beni daha çok motive ediyor herkeze teşekkür ederim
konuyu fazla uzatmak istemiyorum birde ben connector kaynak kodları istedim istemedim demedimki vede üyelik sistemini farkındaysan kendın yollamıştın yollayıpda yollamamak senın elındeydı şimdi gelipde burada konuşacaksan neden yolladın dostum zorlamı yollattırdım vede senin düzenledigin üyelik sisteminin 10 kat daha iyisini ben zaten yazmış bulunuyorum.

birde connectorun ilerki günlerde kırıcam videolarını çekip burada yayınlayacam o zaman kendin izlede gör bakalım güç kalitemi ister cyrix mi ister kanıtını ilerleyen günlerde ekleyecem kırılım yolunu göstermicegim için engelleyemıyeceksın birde burada gelipde benım hakkımda çok güzel atıp tutuyorsun ben senın hakkında yorum yapmıyorum connector hakkında yorum yapıyorum.

+ son bişi söylemek istiyorum yeni gördüm üst post'da yazmışsın beni tanıyan herkez nasıl bir tavrım olduğunu bılıyor gerçeğini ben söylüyüm ; küfür ve tahrik edici sözler vede niteliksiz bir kişiliğe sahipsin. // görüntüler duruyor biraz daha uzatırsan ekleyecegım foruma, ettiğin küfürler ve'de tahrik edici sözlerin.
Konu daha fazla tartışmaya yönelirse, tartışma yaratan üyeler uyarı alıp konu kitlenecektir.
halep ordaysa arşın burda...
küfür için;
-Bizim sokaklarda adam dövdüğümüzü sölüyorlar reis!
-Bizim adam olanı dövdüğümüz görülmüşmüdür REİS.

son.
Cyrix, ilk mesajındaki bana verdiğin olumlu intibaandan ayrıldığın için kınıyorum seni. Güzel yorumların yanında kötü yorumlarda olacak tabiiki, şahsına yöneltilmiş hakaret dışında "eyvallah" demen, kötü yorumu yapan adamı (şayet adam ise) aynı tarzda kötü karşılık vermekten daha fazla alaşağı edecektir. Özü "muhattap olma, olacak isen de olunacak adam var olunmayacak adam var"

Çalışmandan ötürü seni kutlarım, istediğim tek şey projene devam edip arkasında durman. Sende biliyorsundur ki bir çok bağlantı programı piyasaya sürüldü fakat geliştiricileri arazi. İyi veya kötü, yalan veya yanlış sadece süreklilik kazandır ve geliştirmeni temenni ederek saygılarımı sunarım.
Ortada bir emek var arkadaşlar dikkatinizi çekerim nedir bu ön yargı hatta nereye kadar ön yargı ? tutturmuşsunuz bir wildgenie tamam iyi güzel hoş ama ben onu kıranlar ne baba adamlar gördüm şunuda belirtmek isterim ki online aleminde %100 fix diye bir şey yoktur.

Cyrix yöneticilerine başarılar diyorum söylentilere fazla aldırış etmeyin umarım ufak tefek sorunları bir an önce çözersiniz iyi çalışmalar..
cyrix e nası ulaşabiliriz yaw telefon numarası olan varmı arkadaşlar
connector gerçekten sadece clienti buton aracılıgıyla açmaya yarıyor herhangi bir güvenlik sözkonusu değil ! ben bi tek elysummu ne orada bakabildim client açıcı yazılıma sadece güldüm :) arkadaşlarının kendilerini baya bi geliştirmeleri dileklerimle

lisans kısmınada bakmanızı öneririm... daha çok bi çok şey varda neyse yazmayım :) sonra ben suçlu oluyom :D:D

Bu konu pyramid tarafından düzenlendi(2011-07-04 05:32, 12 yıl önce)
doğruyu yazmak suç oluyor zaten :)
Her doğru her zaman her yerde söylenmez,başarıların devamını dilerim cyrix.
Cyrixden Mal Almak Kendi G. S. Gibi Birşey ...
Hayırlı satışlar
Evaluate için aldıgımız connectörü iptal ettirdik hertürlü speed calısmaktaydı her programı biz söyliyerek fixletmeye calısıyorduk ancak yapamadık artık cpu sorunuda vardı kendisi buhafta sanırım yeni connectörün fixini cıkartıcak umarım bunda başarılı olurlar evaluate için sunda trina ile calısmaktayım umarım cyrix başarılı olursun.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.