ya usta bu ne biçim world gorunce ruya sandım :yes
Neophyte
-1.7
Puhahaha koptum aynen ya :D
Usta anlamıom star buyultmus ama orada ilk static den silmemis :selektor
cani : Bi kere bişi diyim demiş ya playerler ekranda gozukunce lag oluyor dıye o zman yandakı ateşleri kaldırması lzm onlarda lag yapıyor!

@cani

Static eklenen itemler işlevlerini kaybederler ve normal fire gibi işlev göstermediğinden lag yapmazlar. Birşey bilmiyorsun bilmediğin konularda milleti eleştiriyorsun. Daha iyisini senden bekliyorum hatta sen 4 köşe bi alan yapmayı becer sana bişey takıcam.

@ qareL77

beğenmediysen daha iyisini veya şöyle yap böyle yap dersin anlarız fakat bu şekilde beğenmedim dediğin için cani 'nin arkadaşı ve satılık bi mal gibi onu savunmanı anlıyorum. 12 yaşındayken herkez bunu yapabilir.

Ayrıca starı silmeye ne gerke var söylermisin ? Star'ın ortasındaki suyun aynısını yapmakla uğraşıcağıma hiç silmem. Ortadaki duvarlarında bir anlamı var fakat onu sen anlayamassın.
eet beyler ben objektif yaklaşam chackie anladığım kadarıyla yorum almak için açıyosun başlıklarını bide biraz gövde gösterisi için ama hiç bi yoruma katlanamıyosun. insanların yorumları kendi fikridir ve değiştiremezsin. eğer bu kadar iddaa lıysan. her yoruma açık olmak zorundasın. eğer açık değilsen yorumlara koyma bunları kendine sakla serverına girenler yorum yapsın.

pvp alanı hakkındaki fikrim şu. eğer okadar uzak yaparsan playerlar yanlız bi kısmını görür alanın oda zevkini bozar izlemenin.

lagdan korkuyosan animli item koyma alana. onlarda lag yapar ve o alevler birazda göz yorucu şeyler. bide dikkat dağıtıcı. pvpde önemli şeylerden biridir dikkat.

star için de ben fazla hoşlanmıyorum eski stardan. o yüzden yenisini yapmayı daha çok seviyorum :D sen büyütmüşsün buda senin fikrin. sonuçta orası gmler için ve gmide owner düşünür. o yüzden bize laf söylemek düşmez senin zevkindir.

bana kalsa dediğim gibi 0 dan yapardım.
Sende yorumunuzu beklıyoruz deme topic de yorumlarımızı yapıyoruz guzel diil
Neophyte
-1.7
Biz birazçık komediye karıştık chackie bunu anlamıyacak kadar akılsızmısın ?Bu arada bişi diyim ben o alanların static olduğunu bilmiyordum !
@Basic --> Yorum başka birşey karalama başka. Sen bütün topicleri okuduktan sonra tekrar yorum yaparsın adamların yaptıkları birşey bilmemelerine rağmen saçma sapan laflar söylemek. Sen şimdi diceksin hepsini okudum cart curt hayır okumamışsın okusaydın anim li itemlerle ilgili cevaplarımıda okurdun 50 kere söyledik artık okuyup yorum yazın yada hiç yazmayın.

@QareL77 --> Senin yaptığın sadece karalama yorum yapmıyorsun. Laubali konuşmalarını , arkadaşınla kişisel sohbetlerini yapıyorsun konu senin anan baban bacın rüyan hayalin öykün evin işin gücün değil konu başlıkta yazıyor yorumda iyi / kötü olarak yapılmaz iyi / kötü dersin birde bunlara ek olarak ( YORUM ) eklersin neden iyi / neden kötü diye açıklarsın. Böylece karşındaki kişi eksiklerini anlar

@Cani --> O akılsız lafını alır bi tarafına sokarım senin akıllı ol doğru konuş. Kendinden büyük kişilere seviyeli ol.
Neophyte
-1.7
ben sana akılsız demedim akılsızmısın dedim bu arada forumu kilitlermisiniz çok feci saptı sıkıldım artık cevap yazmaktan.Sonra görüncede yazmadan duramıyorum!!!
Sen kimsin bana akılsız mısın diyorsun ?

Ne bu laubalilik ?
Uzadikca uzar bu.. Cocuk gibisiniz.:((
Karşımdakinin hakaret etmesi beni nasıl çocuk yapıyor ?
Ch4cKi3 :
Copcu : Afedersin Chackie yani (Er...) Starı senmi yaptın =) Güldürme beni Allah Aşkına =) Bu kadarda Küçük Duruma Düşme Lütfen..

evet ben yaptım ?



@Marlock :

zevk diye bişey bilmiyorsun diyorsun senin yaşın 16 mı emin misin ?

zevkler ve renkler tartışılmaz denilmiş hiç duymadın mı ?

senin zevkine uymak zorunda falan değilim kendi zevkim bu seni ilgilendirmez

ben benim zevkime uy demiyorum aptal laflar etme ayrıca 16 değil 17 ye giriyorum sen akıl yaşı olarak biraz düşüksün insanlara hakaret etmeden tanı burası Forum bu yüzden çenemi kapalı tutucam

sana çok göz rahatsız edici diyorm adam pvp yaparken rahatsız eder daha önce çok serverda görüldü bi problem

he diyosun ya bnm zevkim size ne senin zevkinse gelip forumda paylasmıyıcaksın yaparsın playerina sunarsın

şimdi kes sesini.
ayrıca Konuda yorumlarınızı bekliyorum dedin bende yorumumu yazdım bu kadar isyankar olma
Senin kafan basmıyo niye bütün milletle anlaşamadığını anlayabiliyorum.

"chackie Alan dediğin Göze aşırı çarpan renkten olusmaz ii bi world builder olabilrsin ama zevk diye bişey yok snde "

zevk diye bişey yk sende diyorsun sen benim zevkime karışamassın yorumunu yapıp çeneni kapatırsın zevk yok sende diyemessin git önce türkçe konuşmayı öğren Dil anlatım öğretmenini söylede görürsem kafamı çeviriyim.

Yaşın 16 ben senin yaşının 16 olduğunu söylüyorum sen 17 ye giriyorum diyorsn abicim uza git gir sonra öt bizde 18 e giriyoruz bi problem mi var ?
cani : ben sana akılsız demedim akılsızmısın dedim bu arada forumu kilitlermisiniz çok feci saptı sıkıldım artık cevap yazmaktan.Sonra görüncede yazmadan duramıyorum!!!


Gereksiz Msjları yazan sensin üstünde bide konu saptı diyen sensin afedersinde sen nesin ?



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.