Kücüküm ben 16 zaten 14 ten kücük Ki bu arada Oraya doğru yaşımı yazdıımdan bu kadar emin olmayın ;-) Bekli 6-7 yaşındayım belki 20 yaşındayım ve Uo Konusunda benden daha bilgiliysen ndn hiçbir topicte yardım etmiyosunda Onu bunu eleştiriyorsun
ben milleti kandırmam benim yaşım 14.bilen bilir beni.

vede ben uo ile ilgili herhangi bir konuda o kişi eleştirilicekse,eleştirilebilirse eleştiririm.
Neophyte
-1.7
ya arkadaşlar tmmda cs maptan anlayan biri varsa benim topicede bakabilirmi lütfen ya :'(:(
Tmm Spawnsas Sana Bİşi Diyemem Özür Dİlerim abide Konutu İyice sapıttınız Mod metehan senden saçma yorumlar yapman yerine İlk Msj hariç Tüm msjları silip Konutu kitlemeni İstiyorum ( Konuyu silmeni diyil hoş farkmaz yine topic acarım )
@cani

saçma sapan postlar atma

@legory

yine konu açarsın yine sileriz.dert mi bize:)

24 saat online yetkililer var burada

sen sıkıldıkça aç biz sileriz:)
ya Tmm spawnsas allah askına sus ya milleti kandırmam diosunda * austalia Ölümle Yaşamın Ayırdığı Çizgiden * tabi ya Australiada böle bi yer varya Cok türksünüz Meslek : Studdent Felan filan adam %100 dobra gerçek nese bidaha bu topice yada benim actıım herhangi bi Topice yorum yazmazsan sewinirim
Legory : ya Tmm spawnsas allah askına sus ya milleti kandırmam diosunda * austalia Ölümle Yaşamın Ayırdığı Çizgiden * tabi ya Australiada böle bi yer varya Cok türksünüz Meslek : Studdent Felan filan adam %100 dobra gerçek nese bidaha bu topice yada benim actıım herhangi bi Topice yorum yazmazsan sewinirim

meslek : adept scripter.

ne güzel:D memnun oldum..
Ben Milleti kandırmıyorum yada cok düzgün Türkçe Kullanıyorum Demedim Orada Kalfa Yada Bilgilide yazmayı bilirdim.. Dediğim Gibi Bidaha benim Topiclerime fln yazmazsan sewinirim
senin topicin hangisi:D

bu senin topicinmi bu arada:D
Yaa arkadaşlar bırakın laf atışmasını yaaa siz bi yandan sıcak bi yandan :))
İki cocugun tartisma alaninda dönmüs ortam..
Legory : Ben Milleti kandırmıyorum yada cok düzgün Türkçe Kullanıyorum Demedim Orada Kalfa Yada Bilgilide yazmayı bilirdim.. Dediğim Gibi Bidaha benim Topiclerime fln yazmazsan sewinirim

Bu söylediğin şeyi daha önce başka bir arkadaş daha yazmıştı,şu anda onunla oldukça yakın bir arkadaş olduk ama başak bir hikaye bu,
Arkadaş topic başında aynen şöyle yazmıştı;
lütfen hedene yorum yapmasın!

Çünkü dobra yourmlarımla insanları o kadar çok kızdırıyordum ki insanlar bunu dinlemek istemiyordu, gerçeklerden kaçıyorlardı,
Senin de gerçeklerden kaçtığını görüyorum,
Ayrıca aynı topiciği arasan bulamazsın ama Lucretius'un ona şuna benzer bir cevap verdiğini hatırlıyorum;
"Burası bir paylaşım platformu ve insanlar beğenmediklerini serbestçe ifade edebilirler cevap verecek veya veremeyecek kişi forum kurallarını ihlal etmediği sürece seçemezsin"
Yani en azından böyle birşeydi,

Yani yaptığımız şey ayıp değil,
Niye eleştirilmekten korkuyorsunuz?
Eleştirilmek kötü yanlarınızı ortaya çıkarıyor diye mi??
Bir de şöyle düşünün,
Bir düşünür şunu demiş;"Düşmanlarıma teşekkür ediyorum,onlar olmasaydı ben hatalarımı düzeltemezdim."
Biz sana ne düşmanlık ne de tamamen kötü yönde bir eleştiri yaptık,
Lakin,sen eleştirlimek istemiyorsun,
Ama eleştirilmelisin,
Yoksa yaptıklarının sorumluluklarını alamazsın,
Şunu bilmelisin ki psikopatlar ypatıkları sorumsuzlukları umursamazlar,dünya kendi etrafında döner ve tamamen soğuk kanlıdırlar.
Ödev yapmayız "Amaaan banane",Hep siz önemlisinizdir;"Yörünge benim üstüme kurulmuş ne yapayım", İspanya'da uçak düşmüş "Ali emmi orda değilse sorun yok" veya Domatesler hormonluymuş "Eee?" olmadı Dünya'daki kullanılabilir su miktarı hergün gitgide azalıyor "Ama ben hergün yarım saat banyomu yapmazsam olmaz"

Evet ve biz psikopatız neden mi? "Okul yüzünden işte"
Haha yine suçu başkasına attık değil mi??
İlk önce birşeyleri üstlenmeyi bilin,
"Ben yanlış yaptım bunu nasıl düzeltebilirim?"
Çünkü başkasını değiştirmek zordur ama kendinizi değiştirebilirsiniz,
Birisi size karşı haksız olabilir,
Ama bu kişi okul müdürünüzse mesela o kişiye "Ya hocam yeter artık geçirin beni okuldan **** **** " vb küfür dolu sözler sarf edemiyeceğimizxe göre kendimizi değiştirmeliyiz değil mi?
Yani fikirlere açık olmak ve dğeişime kendimizden başlamak...
Hatayı kendimizde aramak...
Önemli olan nokta bu iken siz gidip hatayı başkasında arayıp ondan intikam almak,öc almak gibi sade basit ve uğraşmaya bile deymez bir duygu peşinde koşturuyoruz.Niye acaba kendimize bir ders çıkarmıyoruz?
Legory :
Ya Burası Bir Ağlama Duvarı Değil.!
Buraya Kazıklanıpda gelip gelip ağlamayın.

Saçma saçma topicler açmayın.
Mthn Sen Bi Mod.'sun Eğer Burada Ağladınıı Zannediyosan Yazık sana Vallahi yazık .. Şerefsizleri Ele Vermiş Soncta Sadece Emek Hırsızlarınn Yanına Kâr kalmaması İçin BÖle bişi yapmıs ama sizin Gİbi Beyin dağarcıı Kısıtlı İnsanlar Bunu anlamıyor Yazık size ya Siz hep böle gözünüzde siyah bi perderye bakın hayata aferim size ...( millet kelime cambazı olmus baksana herkez kıvırıyo )

Ohoo gene bu topik iyi , ben hakkımı arayınca küfür yiyorum bide emeği çalanlar haklı oluyor (örnek : yapan düşünsün yorumu en uyuz olduğumdur.)

Edit : küfür ediyorum demişim :D
@Spawnsas

yaw sen nie her topic de mualefet sin ya karısma bişeyede
Bu nedir yahu?
kilit.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.