Legory :
Ben Milleti kandırmıyorum yada cok düzgün Türkçe Kullanıyorum Demedim Orada Kalfa Yada Bilgilide yazmayı bilirdim.. Dediğim Gibi Bidaha benim Topiclerime fln yazmazsan sewinirim
Bu söylediğin şeyi daha önce başka bir arkadaş daha yazmıştı,şu anda onunla oldukça yakın bir arkadaş olduk ama başak bir hikaye bu,
Arkadaş topic başında aynen şöyle yazmıştı;
lütfen hedene yorum yapmasın!
Çünkü dobra yourmlarımla insanları o kadar çok kızdırıyordum ki insanlar bunu dinlemek istemiyordu, gerçeklerden kaçıyorlardı,
Senin de gerçeklerden kaçtığını görüyorum,
Ayrıca aynı topiciği arasan bulamazsın ama Lucretius'un ona şuna benzer bir cevap verdiğini hatırlıyorum;
"Burası bir paylaşım platformu ve insanlar beğenmediklerini serbestçe ifade edebilirler cevap verecek veya veremeyecek kişi forum kurallarını ihlal etmediği sürece seçemezsin"
Yani en azından böyle birşeydi,
Yani yaptığımız şey ayıp değil,
Niye eleştirilmekten korkuyorsunuz?
Eleştirilmek kötü yanlarınızı ortaya çıkarıyor diye mi??
Bir de şöyle düşünün,
Bir düşünür şunu demiş;"Düşmanlarıma teşekkür ediyorum,onlar olmasaydı ben hatalarımı düzeltemezdim."
Biz sana ne düşmanlık ne de tamamen kötü yönde bir eleştiri yaptık,
Lakin,sen eleştirlimek istemiyorsun,
Ama eleştirilmelisin,
Yoksa yaptıklarının sorumluluklarını alamazsın,
Şunu bilmelisin ki psikopatlar ypatıkları sorumsuzlukları umursamazlar,dünya kendi etrafında döner ve tamamen soğuk kanlıdırlar.
Ödev yapmayız "Amaaan banane",Hep siz önemlisinizdir;"Yörünge benim üstüme kurulmuş ne yapayım", İspanya'da uçak düşmüş "Ali emmi orda değilse sorun yok" veya Domatesler hormonluymuş "Eee?" olmadı Dünya'daki kullanılabilir su miktarı hergün gitgide azalıyor "Ama ben hergün yarım saat banyomu yapmazsam olmaz"
Evet ve biz psikopatız neden mi? "Okul yüzünden işte"
Haha yine suçu başkasına attık değil mi??
İlk önce birşeyleri üstlenmeyi bilin,
"Ben yanlış yaptım bunu nasıl düzeltebilirim?"
Çünkü başkasını değiştirmek zordur ama kendinizi değiştirebilirsiniz,
Birisi size karşı haksız olabilir,
Ama bu kişi okul müdürünüzse mesela o kişiye "Ya hocam yeter artık geçirin beni okuldan **** **** " vb küfür dolu sözler sarf edemiyeceğimizxe göre kendimizi değiştirmeliyiz değil mi?
Yani fikirlere açık olmak ve dğeişime kendimizden başlamak...
Hatayı kendimizde aramak...
Önemli olan nokta bu iken siz gidip hatayı başkasında arayıp ondan intikam almak,öc almak gibi sade basit ve uğraşmaya bile deymez bir duygu peşinde koşturuyoruz.Niye acaba kendimize bir ders çıkarmıyoruz?