Günlerden bir gün Britain şehrinin efendisi Lord British'in biricik kızı Prenses Elizabeth Yew ormanlarında gezintiye çıkmıştı.

Prenses'in yanında yardımcıları yoktu.Yüce ağacın yanına gidip o'nunla konuşmak istiyorda.

Ama Tanrım!.Oda ney!.Prenses'in yanına bir düzine kötü suratlı ork geldi.!
Prenses çok korkmuştu.Bağırıyordu,ama etrafta sesini duyacak kimsecikler yoktu.

Prenses'i kamplarına kaçırıp oradaki hücreye hapsettiler ve bekçilik yapması için kırmızı renkli bir dragon koydular.

Prenses çok korkuyordu.Ağlıyordu,üşüyordu.

Lord British kızının kötü suratlı orklar tarafından kaçırıldığını duyunca ; tüm Britain ordusuna haber verdi.Kızını kurtarana çok güzel beyaz bir at hediye edilecek ve 1000 kese altın verilecekti.

Bunu duyan yaşlı marangoz Carpion oğlunu alarak Yew ormanlarına doğru yola çıktılar.Ama marangoz Carpion'ın atı çok yaşlanmıştı ve yolu tamamlayamayacaktı.

Bu yüzden yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.3 gün 3 gece hiç dinlenmeden yürüdüler.Orkların kampına gelince plân kurdular.Carpion'un oğlu kırmızı renkli dragon'u oyalayacaktı , kendisi ise Prenses'i kurtaracaktı.

Ama o da ne ! Carpion yaralanmıştı ve esir düşmüştü.Oğlu 1 gece ormanda kaldıktan sonra babasını ve Prenses'i kurtarmak için tekrar kampa doğru yöneldi.

Nöbetciler fark etti ve oğlunu öldürdüler.Evet ne yazıkki Carpion'ın oğlunu öldürdüler.Aradan 4 gün geçmişti.Prenses ve Carpion acımasız orkların ellerinde tutsaktılar.

Lord British , Britain'in en iyi silahşörlerini,en iyi büyücülerini,en iyi okcularını topladı.Vede bir kaç iksir yapan görevliyle yola çıktılar.

Ulu ağacın orda 1 gün dinlenen orda tekrar yola çıktı.Kampa vardıklarında kızı ve Carpion'un elleri,ayakları bağlı bir şekilde hücrenin içinde hapsolmuşlar.Büyücülere emir veren British orklara saldırmalarını istedi.Ardından silahşörler ve ardından okcuların kırmızı dragon'a saldırmalarını istemişti.

Çoğu askerini kaybeden British orkları yenmeyi başarmıştı.Ama kırmızı dragon halâ hayattaydı.Unicorn'undan inen biritiş yüce kılıcıyla dragonu yendi.Kızını ve Carpion'u kurtardı.

Yoruldum bea biraz saçmaladım ama neyse afiyetle okuyun bakem :p
Silindi
Members
0
Ben bi yakalasaydım kızı :D Ormanda :P Saol iyi olmuş:p
:bonus:zipla:D:D:D
Sohbet geyik olacak yeri...
Luciana. : Ben bi yakalasaydım kızı :D Ormanda :P Saol iyi olmuş:p

Sen yakalasan nolcak :D? Omu seni, senmi onu ? :D
güzel olmuş.
Silindi
Master
3.1
@By-Narcotik

Artık yetkililere bıraktım seni 4 uyarının 3'ünü bana ettiğin küfürler yüzünden aldın yetkililer baksın artık .
Sırf sunucundaki açıkları görüp patlattım diye niye bu şiddet niye :) Seni admin'lere ve allaha havale ediyorum

Haa bu arada babam bana her zaman kafanı kullan derdi . Anladın sen onu
By-Narcotik : @Luciana

Bildiğim Kadarıyla Koca Kafalara Vermiomus

Ahuaha :kikirik
@Luciana

Hakaret etmeyelim lütfen. (Ayrıca US'in en yaramazı benim ;o)) - Neran

Beni Allaha Havele Etmeden Önce Bi Qendine Baksan ?

He Bide açıq Konusiim Ben 2. Kez Banlandıımda Diyer Banlanmalar Gerçeqten Deliliiimden Diildir Us'in En Yaramazı Olmak İstememdir
Anladınmı .

Bu konu Neran tarafından düzenlendi(2007-08-26 00:28, 17 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Senin ne kadar bebe olduğun bu konuşmandan belli :) Yediremeyince böyle konuşuyorsun ben sana kemik atmadım attığım post'a karıştın sen :) Neyse şikayet ettim.
RP yapıyoruz kavga değil :p
eden eden umrumda değil ben uğraşıp yazıyorumya dalga geçen geçsin..
Silindi
Members
0
+1
Güzel hikayede ahh o ney burasında koptum :D
Evet çok güzel olmuş, Eline sağlık :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.