O bütün britaini sallayan sesi ormanların içerisinden geliyordu ve o yeniden uyandı evet bu gerçekten
bir zamanlar Minoc şehrinin Kralı Azraeel 'in oğlu Lord Uruk Hai Zhin'di .
Lord Uruk Hai Zhin'in bildiği bütün savaş taktiklerini bütün doğa üstü güçlerini babasından öğrenmişti. Babası Minoc şehrini tek başına savunabilen tek başına onca savaş kazanmış olağanüstü güçlü bir kraldı.O zamanlar Minoc şehri halkının geçim kaynağı odunculuktu bütün köylü halkı odunculukla uğraşıyordu.Ama Kral Azraeel bu durumdan hiç hoşnut değildi ve dünyadaki en zengin şehir olan Britain'i ele geçirmek istiyordu tek hedefi Britain ve Britain şehrinin en güzel kızı idi Azraeel Elektrayı daha önceden hiç görmemişti diğer şehirlerde anlatılanlara göre Elektra dünya üzerindeki en güzel varlık olarak adlandırılıyordu .
Hazırlıklar yapıldı Azraeel ve ordusu kılıçlarını kuşandı Britain şehrini işgal etmeye gidiyorlardı . Ve Birden bir sessizlik yaşandı her yer karanlık oldu kimse birbirini göremiyordu ve uzaktan ormanın içinden bi ışık Azraeel ve ordusuna doğru hızla yaklaşmaya başladı ve Dünyadaki en kötü büyücü olarak bilinen Saruman Azraeel in karşısındaydı Azraeel'e bi şişe iksir verdi bunu iç gücüne güç eklenecek britain ve tüm dünya ikimizin olacak dedi .

Azraeel önce reddetti Saruman geri döndü ormanın derinliklerine doğru ilerledi ve kayboldu.Azraeel de Britaini ve Elektrayı herşeyden çok arzuladığı için Sarumanın peşinden gitti ve ormanda Sarumanı buldu iksiri aldı zor durumda kullanacağını söyleyerek tekrar ordusunun yanına geri döndü herşey hazırdı minoc şehrinden gemilerle yola çıkıp Britain Limanına geldiler oradaki askerler gemilerin odun getirdiğini biliyorlardı ama her gemide yüzlerce asker vardı gemiler kıyıya yanaştıkça denizin rengi kırmızıyı alıyordu herkezi kılıçtan geçiriyorlardı ve Lord British'in kalesine geldiklerinde Azraeel bi okla yaralandı ve Sarumanın verdiği iksiri içti yarası iyileşti ve doğaüstü güçlerini kullanarak kalenin kapısını yıktı artık Britain şehri işgal edilmişti.Lady Elektra Azraeel'in olmuştu Britain ve Minoc şehirleri dünyanın en güçlü ülkeleriydi artık .
Lady Elektra ve Lord Azraeel uzun süre beraber yaşadıktan sonra Azraeel amansız bir hastalığa yakalandı yatağında uzun bi istiraate çekilmişti Elektra başucunda gözü yaşlı beklerken meyveleri Uruk Hai Zhin'in ağlayan çığlıkları bütün Britaini sallıyordu .
Lord Azraeel Sarumandan tekrar aynı iksiri yapıp onu iyileştirmesini istedi Sarumanda iksiri yapabilmek için gerekli olan nightshade bitkisinin tükendiğini sölemiş ve hemen Uruk Hai Zhini alarak Minoc şehrine yola koyulmuşlardı çünki Nightshade bitkisi sadece Minoc şehrinin derin ormanlarında yetişen bir bitkiydi Saruman Minoc ormanında bu bitkiyi buldu ve Uruk Hai Zhinden bu bitkileri toplamasını istedi .
Ve hava kararmadan Britain şehrine geri döndüler iksiri Saruman tekrar yaptı ama aynı sonuç elde edilemedi Saruman Azraeel'in bu durumundan yararlanarak Britain şehrine ve eşsiz güzelliğiyle nam salmış Lady Elektraya sahip oldu. Azraeel iksiri içer içmez gözlerini yumdu. Elektra ve Uruk Hai Zhinin çıglıkları arasında Saruman Elektra'nın kulağına şunları fısıldadı (Azraeel Uruk Hai Zhin in topladığı zehirli bitkiler yüzünden öldü).
Uruk Hai Zhin'in öldürülmesini emreden Saruman gördükleri karşısında hayrete düşmüştü.
Aynı savaş taktikleri aynı güç başlı başına Lord Uruk Hai Zhin Azraeel ' in kopyasıydı ordudan kaçıp Britain şehrinin ormanında saklandı .Uzun süre burada avlanıp kendini geliştiren Uruk Hai Zhin tek başına Britain şehrine zarar veriyordu Saruman dan annesi Lady Elektrayı kurtarmak istiyordu ama Saruman kolay lokma değildi.Uruk Hai Zhin ormanda yeteri derecede besin bulamıyordu artık avlancak hayvanlarda köylü tarafından avlanıldığı için yok denecek kadar azdı Uruk Hai Zhin açlığa yenik düşmek istemiyordu ve uzaklaştı dahada uzağa Minoc'a geri dönmeye karar verdi.
Oradaki halkta Uruk Hai Zhin'e düşmandı çünki herkez babasını onun öldürdüğünü düşünüyordu.
Sonunda Minoc ormanındaydı avlanırken eski dostu Gandalf'ı gördü ona herşeyi anlattı Gandalf ona inandı artık 2 kişilerdi yeteri kadar yanlarına avlandıkları hayvanları alıp Britain ormanına ailesini ve halkını geri kurtarmaya gidiyorlardı
Ve bugün Karanlık dağların arkadasından güneş yeniden doğmuştu ülkesinde babasını öldüren acımasız bir katil olarak bilinen her yerde nam salmış Lordun gözleri yeni bir gün için aralanmıştı.
:noKomik basit
Komik bile değil sadece basit :no
Yaw adam o kadar ugrasmis ne olcak adam kendini denemis biz ona eksiklerini solersek oda daha güzellerini yazmaya baslar.[kanimca]
Silindi
Members
0
zaten onlarda eksikliklerini söyledi basit bencede
Evet dogru soyluyorsun benim dikkatimi birde sey cekti noktalama işaretleri fazla kullanilmamis.
Bende İlk Geldiğimde Buna Benzer Bişi Yazmıştım Olumsuz Cevap Alında Hemen Sildirttim Konuyu =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.