xLeria : Lütfen Saygili ve terbiyeli konusalım..Yapılmıcak bisi yoktur.İstersen yaparsın...Ve siz yapın demiyorum.ßen yaparım... ve hepsini scp e döktügümde görüscez senle..
xLeria : Tabi Burakcıgım abartiyorum sana göre .. =) Nudgeup la yürürken sabitlemeyi bilmiorsan ben napabilirim =)
Her bi karede nudgeup la aynı yerinde kalıcak ߀nim sevimli arkadasim.Ama Yaptıgım taktirde hepinizi görücem.
Ultima Online yapan kisiyede sacma seyler düsünme demisler ama yapmıs.O nasil yapıyorsa bizde yparız.Hic bir düsünceyi sacma olarak düsünme.UO'da Futbolada sacma ve imkansız hayal gücü falan diyorlardı ama nasil yaptılar..ßurak (ragnar) senin yasin daha kücük.En azından ben senin gidip 12 yasindayken 15 16 yasimdayim demiyorum.Senin o 12 yasindaki beyninin hepsi UO İLE dolu oldugu icin biliyorsun Server patlatmayi falan.
Sana sorsalar 2x2=187425454 dersin herhalde.
Ayrica sana istersen o bastan sona kadar cizdigim her ayrintayi kac kez düzenledigim savas arabasini atiyim..??Scp e yavas yavas arkadasla döküyoruz.Bittiginde ßu sitenin her tarafinda ßenim o aracim olucak canım =)
Yakındada server aciyorum ßakalım Kimin serveri tutucak.Wish'in Rekorlarınıda gecicek