topic acması suc mu ?
kortez : ufak bir cocuk ata binene kadar tutturmus ben o ata binerm ne var bunda diye dinlememis kimseyi. Ata binmis sonunda ama binmesiyle inmesi bir olmus. Anliyacagin o is ata binene kadar ata bindikten sonra nudgeup nudgedown yemez canm arkadasm istersen cift kare yap. Ama yapabilicek birini taniyorum. adresini veriim bak www.ea.com

Canim bak İmkansız ve yapılamayan bir iş yoktur.Adamlar Dünyanin nasil yuvarlak oldugunu ispatladı yada
uzaya insan yolladı buda yapılabilir.Yada ucaklar.Right kardesmiydi neydi onlar ucagı bulurken kimse onlara inanmamıs ve imkansız yapılması mümqün degil demisler.Ama suanda neler neler var.Simdi kafani biraz kaldırıp gökyüzüne bakarsan insan ırkının yaptıgı uyduları ve imkansız denilen seylerin nasil gerceklestigini görebilirsin
yanlız senin dediginle bunların bi alakası yok


bazı uodaki şeyler uoyu baştan yapmayı gerektiren tarzdaki şeyler ucan uniyi bilemiyorum normal uni den mi kanatlı falan ansıl yapıcan onu hiç bilmiorumda neyse onu gecde, işte mesela böyle ninja gibi zıplayıp tekme flaan attırmak uo yu baştan yazmak gibi bişi yani (örnegin) :DFSDf
tamm sana bi soru sorucam arkadaşım grafik bilgin ne düzeyde?
xLeria arkadaşım yapmaya çalıştığın şeyi umarım yapabilirsin ve düsünceni gerçekleştirme adına cıktıgın yolda başarılar dilerim lakin bazı konuşmaların bana çok çocukca geldi..

"Yakındada server aciyorum ßakalım Kimin serveri tutucak.Wish'in Rekorlarınıda gecicek"


Bana düşmez ama yani çok çocukca geldi gözüme.. Kimse burada sidik yarıştırmıyor.. Bir topic açmışsın ve herkes fikrini söylemiş.. Ragnar'a laf etmişsin ancak onun script bilgisine laf edebilmek için önce onun kadar somut başarılara imza atmak gerekir.. Sağlıcakla kal..
Senden yüksek oldugu kesin canım.Ayrica Uo'yu bastan yapmaklada bir alakasi yok.Millet nasil 3D KİRİN-UNİ-NPC ler yaptıysa buda yapılabilir.Her attıgı adımda .nudgeup 10 olucak.yani yere düsüp bi daha cıkmıcak.Eger siz biraz o saksınızı kulanamıyorsanız ßen bisi yapamam.Millet suanda neler neler yaptı ama uo yu bastan yapmadı.

Örnek===
Bomberman
Futbol
3d npcler

hERKes Gazer Npc sini bilir.Yer ile hic bir temeasi yoktur.Hava durup havada yürüyor.߀nde onun binegini yapıcam insanın onun üstünde gidebilicek bir binek . !
Master
59.2997
3D Npc ler ultimanın kendisinde bulunmakta zaten özel olarak yapılmadı onlar ML nin kendi npcleri onlar. Uo da imkansız diye bişi yoktur ancak bilgin varsa.
sana bisey demiyorum flame söylkemis inşallah yaparsın.
Hmm.Uo nun icindeyse neresinde sölede bizde cıkaralım holygunın ownerı onu arıyor zaten 3d kirini sen bize cıkart ve at oks ? Madem uo nun icinde nse cıkartırsın ßizim yerimize.ßiz scp e dökeriz.Holygun da kanat larda var demek onlarda uo nun icinde öylemi ? yada sigara vs vs uo nun icine kayıtlı onlar öylemi ! Sen uo yazarisin sen bize ögret abi tamammı ßiz bisi bilmiyoruz
Silindi
Banned
0
Zuhauhauhaua peki sana bi oru Xleria

verdata dosyası nedir ?

İçinde ne bulunur ?

Gazer falan deyip insnları güldürme gazerin scpsini aç bak bakalım nudgeup falan var mı ? Onlar tamamen grafiktir.Senin grafik bilgin ne düzeyde bilemiyorum ama sen daha o grafiklerin scpden kaynaklandığını sanıyorsun.Ve uçan uniden falan bahsediyosun.Şöyle bi smiley olacaktı bi sn.

:alkis
Lan bizde onun grafik oldugunu biliyoruz ßizde ona benzer bisi yapıcaz diyoruz

Lamer verdata dosyasini bir apepe ye sorsan bile bilir..
Verdata dosyasi bir serverin mapı yani serverdaki alanlar vs vs kayıtlıdır onlar bulunur.Yok su resmin arkasi falan yani..

İcindede ayni scp gibi kodlar bulunur canım..
Silindi
Banned
0
:D Aydınlattığınız için teşekkür ederim :lol
verdata dosyasında map olduğunu ilk defa senden duyuyorum... ilginç... script gibi kodlar derken neyden bahsediyorsun? "[itemdef i_gold]" gibi mi? demek istiyosun öyle demek istiyorsan git atla sen(diyecek başka bişi bulamıyorumxP)

edited:

lamere sorsak gerçektende bilir ozmn sen nesin?
Puhahaha :kikirik
Ben hala ucan inegin arkadasındayım.Ucan inek cizicem kardeşim.xP

Devrim nedir?
Devrim = ucan inek :yes
Verdatada map mi var :kikirik:kikirik:kikirik:kikirik Bravo xLeria bravo. Verdata da serverın map i kayıtlıdır diyen adam bana script bilgim senden çok diyor he? Gitde önce verdatayı hues i filan öğren bakiyim ne işe yarıyolarmış :)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.