xLeria : Lütfen Saygili ve terbiyeli konusalım..Yapılmıcak bisi yoktur.İstersen yaparsın...Ve siz yapın demiyorum.ßen yaparım... ve hepsini scp e döktügümde görüscez senle..

lol madem bukadar eminsin neden burada sordunki yapılabilirmi die :D:D:O_o
hERKes Gazer Npc sini bilir.Yer ile hic bir temeasi yoktur.Hava durup havada yürüyor.

Zuhaha.:lolxP
boosterx : Ben ucan inek istiom :D
Katılıyorum uçan uni yapıcağınıza uçan inek yapın daha hoş olur :D
+1
hatta uçan ayı olsun hem binileni var bide uçtumu fiyuvv :zipla
Silindi
Members
0
Biri o gump'u yazarsa :) Bende u-s'taki herkeze teker teker veririm :) İmkansız hayal ürünü bunlar :) Mişel banada bi gate yap hazır el atmışken :) Ben x sunucusunda tame kasarken canım sıkılıyo ve y sunucusuna geçmek istiyorum moongate'e gidiyorum Sunucu değiş diyorum tık Sunucular çıkıyo karşına tıklıyosun birine acc adını ve şifreni yazıyosun charlar çıkıyo charı seçiyosun acti'nin ortasındasın :) Michaell buba hadi görem :)
Aslında o dedigin olabilir luci ama nasıl yapabilecegimizi bilirsek.x sunucusunda gateden geçersin seni o sunucudan koparır y sunucusunun ip sini atar account secme ekranı gelir ama nasıl yapılır bilemicem.:D
Silindi
Apprentice
7
Valla o iş sadece scriptle olmaz kanka :) Programla olayıda lazım ona :) Ya onu kral mişel yapar ya :) King o yeni bi döngü yapar bi sistem geliştirir şiphereyi baştan yazar o yaw :) :D:D:D Mişhel'den bekliyom iyi bişeler benim dedigim olmasada bi icraat yapsın artık Mişel / Ragnar bubada uraşsın burak buba kralsın hadi görem antalya antalya olalı senin gibi sıkripter görmedi hadi buba
huhe :D
[Luciana] : Biri o gump'u yazarsa :) Bende u-s'taki herkeze teker teker veririm :) İmkansız hayal ürünü bunlar :) Mişel banada bi gate yap hazır el atmışken :) Ben x sunucusunda tame kasarken canım sıkılıyo ve y sunucusuna geçmek istiyorum moongate'e gidiyorum Sunucu değiş diyorum tık Sunucular çıkıyo karşına tıklıyosun birine acc adını ve şifreni yazıyosun charlar çıkıyo charı seçiyosun acti'nin ortasındasın :) Michaell buba hadi görem :)

ahah eer o scripti yazarlarsa ben hakkımı ısteyen bırıne verebılırım :D 17 yıldan sonra adamız cıkmasın :D
@xLeria
Yaş yerine 100 yazmışın da gerçek yaşını söyle bize çok merak ettim :huh
@Xleria

Şaka gibisin. :)
xLeria : Lütfen Saygili ve terbiyeli konusalım..Yapılmıcak bisi yoktur.İstersen yaparsın...Ve siz yapın demiyorum.ßen yaparım... ve hepsini scp e döktügümde görüscez senle..

ardından


xLeria : Lan bizde onun grafik oldugunu biliyoruz ßizde ona benzer bisi yapıcaz diyoruz

Lamer verdata dosyasini bir apepe ye sorsan bile bilir..
Verdata dosyasi bir serverin mapı yani serverdaki alanlar vs vs kayıtlıdır onlar bulunur.Yok su resmin arkasi falan yani..

İcindede ayni scp gibi kodlar bulunur canım..

Çok çelişkili ifadeler
Çelişkili + alakasız ifadeler
Muhaha Zuhaha konuya bak
Silindi
Members
0
xLeria:
.kanatlanuni diipde uninin üstünde 1 dkka ucabilmesini saglamak mümqün mi ki ? Yani ßiraz sacma ama öle ßisi yapalabilirmi ?

xLeria:
Lütfen Saygili ve terbiyeli konusalım..Yapılmıcak bisi yoktur.İstersen yaparsın

arkadaş kendi sorusunun cevabını kendi vermiş daha ne uzatıyorsunuz :D



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.