lilith'in sahibi benim serverla alakam yok shr ne ayaksın olm sen akıllanmadın elimde kalıcaksın telefonda gel diyorum ataşehire anca eblek eblek küfür ediyosun ::)))
Banned
-3
Açıyorum sana turan kendi çapınzda eğlenin bana telden küfür ediyor diyosunya sana adresimi herşeyimi verdim gel dedim gelmem dedin bide gelip burda laf kalabalıgı yapıp anca gıcınızı kıvırmaya çalışıyosun yazık yazık açıyorum sizin gibi kişilere adam gibi yapın işinizi kadın gibi oynamayın şu oyunu
Başarılar
İyi güldüm sağolun :D
Shr lütfen arada sırada kendine şaka yap neler yaptığını bilmiyosun.

diğer arkadaşlarada teşekkürler
ACIN ACIN TEKRAR AMA EDITLI OLSUN BOL BOL EVET
@lanx

Hiçbir Yasal hakkı yoktur, merak etmeyin. Sitelerin altında tüm hakları saklı laflarıda fasa fisodur. Vergi kayıtlı veya marka tescili olmadıkça herkes herkesin istediğini alabilr, açabilir.
ANDORİA=EDİT
Sırf post atmak için mesaj yazmaktan vaz geçin. Kanıtsız, belgesiz kimseyi suclayamazsınız. İrc, chat, msn gibi programlarda konusmuyorsunuz, bu yüzden forum kurallarını dikkate alarak mesaj atmanızı öneririm. Başlık amacından sapmaya başladı, bu tartışma uzarsa başlık silinecek, başlığın silinmesine sebeb olan kişilerde uyarı dahilinde platform'dan uzaklaştırılacaktır.
Başarılar..
Kanglaoo'cum bu uzaklastirma isinin cilkini cikarmaya basladigini dusunuyorum, baya suredir de buradayim. bana ucu dokunmuyor olsa da fazlalasmaya basladi.
Shatrian : Kanglaoo'cum bu uzaklastirma isinin cilkini cikarmaya basladigini dusunuyorum, baya suredir de buradayim. bana ucu dokunmuyor olsa da fazlalasmaya basladi.
Forum kuralları sabittir, uyulmadığı takdirde kişi sayısının hiç bir önemi olmadığı gibi, Uymayan kişi uyarı dahilinde platform'dan uzaklaştırılır. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak, mevzu üzerinde konuşmak istiyorsan özel mesaj atabilirsin.
Robert, Kronos yok herhalde? Zamanında yapılan editler nedeniyle ayrıldığım sunucunun bir daha edit yapmaması dileğiyle başarılar dilerim.
Yılan hikayesi.
Ne kadar çok seviliyomuşum be :) başarılar hamicim
Çokmu yüzsüz bi çocuksun ??Utanmadan yazabiliyosun bişiler hala :bagirma



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.