Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



kolay gelsin ve iyi şanslar hepinize
@Slothere
İsteyen istediğini düşünebilir sonuçta düşünce özgürlü denen bir olay var.

@fataldead
İyi dileklerin için teşekkürler.
Abadan : @Slothere
İsteyen istediğini düşünebilir sonuçta düşünce özgürlü denen bir olay var.
Bu düşünce özgürlüğünden ziyade, açıklık getirilmesi gereken bir konudur. Bunu ''düşünce özgürlüğü'' diyerek geçiştirmemelisiniz.
Ayrıca

Andoria Web Site:
S:Andoria geçtiğimiz sene kapanmıştı tekrar kapanması söz konusu mu?
C:Evet, Andoria geçen sene yaşanmaması gereken sorunlardan dolayı kapanmıştı. Aynı sorunların yaşanamaması için önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Sponsorumuz Sunucu Kiralama firması ile bir sözleşme imzalamış bulunuyoruz sözleşmede; Hizmet kesildiği an Andoria'ya yüklü bir miktarda ödeme yapmak zorunda kalıcaklardır.

Böyle bir sözleşmeye imza atan firma sizden yüklü bi miktarda para kazanması gerekiyor. Yani, ödemelerinizin yüklü olması, firma için güzel reklam sağlamanız, uzun bi süre aynı firmada kalmanız gibi bir çok şeyde firmaya gelir getirmelisinizki, böyle bir durumda firma'nın size yada sponsorunuza karşı, bahsi geçen sözleşmeyi yapsın diye düşünüyorum.
Novice
11.9
@Kanglaoo
"Beğen" butonu aramadım değil.
Daha önce çook duyduk 1 yıllık sözleşmemiş var kapanma ihtimalimiz yok laflarını şimdi de yeni moda bu oldu heralde.Ben kapanıp 21412312 kere açılan sunucuları görmekten bıktım bu adamlar tekrar açmaktan bıkmadı
Kangloo başkan şu 1 senelik server sahiplerinin sitesine veya reklam başlıklarından hepsine bir bak hepsi aynı şeyi yazdı kapanmıyacağız.Size ortalama rakam veriyorum %60 ilk 20 gün %20 lik 45 gün %10 ilk 10 gün %10 kısım 3 ile 5 gün arası darmaduman .İnannazsanız son 1" yılın istatisliğine bakın olay orda gözünüzün önünde .

10 konuya baktım 1 yıllık sözleşmemiz var denilen hiç bir server 50 güne erişememiş çoğusu ilk 1 ayda kapanmıs.Hesaplama o kadar basitki şu an ultimaonline_Gündem konularına bakın adamın server başlığı daha 20 satırlık başlıktan çıkmadan kapanmış.


Sözleşmeler,böylesi basit bir oyun için hiç birşey ifade etmez .Kimse kimseyi kandırmasın sizin belli miktar mal karşılığı aldığınız faturayı burda yayınlayarak ahaaaaaaaaaaaaaaaa size 1 senelik sözleşmemiiz demeniz çok absürd bir olaydır.Şu zamana kadar hangi server sözleşmesini koydu hepsinin koyduğu zavallı gibi 1 senelik hostu aldığı fatura saçmalıklarıydı.Sözleşmeler kişi ve kurum arasında noter damgalı resmi imzalarla yapılır kimse kimseyi boşuna dürtmesin .


Yazım size karşı bir oluşum için değil kafamın çok güzel olmasından yazılmıstır saygılarımla dedeeeeeee

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-08-26 04:21, 12 yıl önce)
Sunucumuz Saat 15:00'da açılıcaktır!
Abadan : Sunucumuz Saat 15:00'da açılıcaktır!

o kadar sey yazildi, nasil bir yuzsuzluktur onlara cevap vermeyip acilacaginiz saati soylemek?
Sunucu aktif
Abadan : Sunucunun geçmişi oldukça karışık zaten sunucu tüm haklarıyla bize devredildi




O sunucunun eski sahibi realdan tanıdğım biridir ve sorduğum zaman hiç kimseye devrilmediğini söylüyor sadece hack yediğinde sphere çalındı yalan yalnış konuşma !!!
kimmiş senin o eski arkadaşın genç söyle bakim ?
adam yerine mi koyulmak istiyorsunuz? o zaman 475 rekor oyuncu yazinizi silin. eskiyle alakamiz yok, edit olmayacak deyip de eskiden de cimbizla cekip almak olmaz. yok silmiyorsaniz, hala ayni boksunuz.
"Sunucumuzu acele açmamız sebebi ile connectorumuz yetişememiştir, Connector kodlanana kadar bir süre normal Client ile oyuna bağlanmamız gerekicektir."
Hayırdır bi yerlere bişeyler mi yetiştiriyosunuz da aceleyle açtınız?Gören de bişeyler yaptınız zannedecek.
turanbozdogan : kimmiş senin o eski arkadaşın genç söyle bakim ?
Senin bu tavrın nedir? Ne zannediyorsun kendini'de alaycı tavırla tanımadığın bir insana bu şekilde itham ediyorsun? ihtiyarladın mı?
Uo_Meadhros :
Abadan : Sunucunun geçmişi oldukça karışık zaten sunucu tüm haklarıyla bize devredildi




O sunucunun eski sahibi realdan tanıdğım biridir ve sorduğum zaman hiç kimseye devrilmediğini söylüyor sadece hack yediğinde sphere çalındı yalan yalnış konuşma !!!

Arkadaşının adını söylersen ben sana gayet iyi yardımcı olabilirim

@Syntax

Sunucuya kimseyi zorla sokmuyoruz isteyen gelip bizimle oynar istemeyen oynamaz bu kadar istediğini söyleyebilirsin.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.