Başarılar
Gerçekten güzele benziyor,başarılar.
Ergoth Revizyon Çalışması Başlamıştır.

Bu çalışmada yer alacak değişiklikler ve sistemler aşağıda verilmiştir.

Bildiğiniz gibi uzun süreli bir sunucu olmak için her geçen gün yeni adımlar atmaktayız. Bunlardan en önemlisi Radore hosting hizmetine girmiş olmamızdır. Ve 3 yıllık sözleşme yapmış olmamızdır.

Revizyon çalışması içinde yer alan sistemler;

- Rareflower
- Silah geliştirme ve forge sistemi
- Mother Ostard
- Morgion Dungeon
- Re-name Deed

Sistemleri sunucumuzdan kaldırılacaktır. Rare dye elde etmek için reward barrel kullancaksınız. Elde ettiğiniz rare renkleri gayet sade ve sınırsız olacaktır + newbie itemler boyanabilecektir.

- Sallen Hit
- Shield Crush
- Armor Cutting / Crush
- Moving Shot

Bonusları iptal edilecek ve sunucudan kaldırılacaktır.

- Dungeonlara chest eklenip +lı bslerin ve +lı mage robelerin chestlerden çıkması sağlanacaktır.

- Young sistemi getirilcektir. Bu sistemin amacı yeni acılan charların +7 gün boyunca ph kullanabilmesi daha sonra phın kapanmasıdır.
Ejderha mızrağı'nı okuyan baya kişi varmiş burda =)

5. kitapa kadar okudum ondan sonrası yok bende :P
Erathiayı açanların açtığını düşünüyorum isim değiştirip delinquenin.
Expert
34.0001
Yanlış düşünüyorsun onlar değil ben tanıyorum.
Sunucu web sitesini daha önceden farklı bir isimde açılmış bir sunucuda görmüştüm ancak tasarım hoşuma gidiyor. Sunucu alanları hakkında ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Mantıken pek anlamadım artılı sistemini fakat nasıl bir mantık ile lav olan bölgenin etrafında yeşillik var? Tamam oyun sonuçta ama birazda insan görsellik olarak mantık arıyor :)

Umarım başarılı olursunuz, iyi çalışmalar dilerim.
Tymaron : Sunucu web sitesini daha önceden farklı bir isimde açılmış bir sunucuda görmüştüm ancak tasarım hoşuma gidiyor. Sunucu alanları hakkında ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum. Mantıken pek anlamadım artılı sistemini fakat nasıl bir mantık ile lav olan bölgenin etrafında yeşillik var? Tamam oyun sonuçta ama birazda insan görsellik olarak mantık arıyor :)

Umarım başarılı olursunuz, iyi çalışmalar dilerim.

Forge Sistemi oyunu cok etkilediğinden işlevliğini azaltmaya karar verdir.Npc'lera +12 ,+15 eskisi gibi ekledik ancak cıkma oranlarını 10/1 yaptık.
İsteyen Artılı yapmak için uğraşıcak isteyen npc keserek yüksek damageli artılı sahibi olucaktır..
Forge Sistemi bakımda şuanlık

Awe : Erathiayı açanların açtığını düşünüyorum isim değiştirip delinquenin.

Erathia ile alakasımız yoktur..


Ph Değişim Tablosu

Ergoth ekibi olarak ultima online'ı 10 yıl geriye götürerek o eski tatları almanızı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sistemlerimizi olabildiğince sade ve eski + yeni oyunculara açık bir şekilde kodlayıp düzenliyoruz.

Başlangıçta olan ph değerleri aşağıda ki şekilde değişecektir.

Değişim Tarihi ve Saati : 6 Nisan 2011, 20.00'da ph değerleri

Combat Skilleri : %10 değerinde;
Craft Skilleri : %20 değerinde;
Taming Skilli : %40 değerinde; düşürülecektir. Ve ondan sonraki izleyen her hafta için Combat skilleri %5, Craft skilleri %10, Taming %20 olarak düşerek zor bir hale getirilecektir.

Bizim amacımız uzun ömürlü ve sade bir sunucu oluşturmaktır. İnsanlar skill kasarken bile zevk almalı ultima online sadece pvpden ibaret değildir ve zamanla Ergoth dünyasında bunu tadacakınız

Yakında zamanda yapılacaklar;

# Setler vendorlardan kaldırılacak crafted item haline getirilecek
# Horseler vendorlardan kaldırılacak ve doğadan temin edeceksiniz
# Vendorların sattığı log, broad gibi itemler kaldırılacak doğadan temin edilecek.

Phların tamamen kapanmasıyla birlikte gerçekleşecektir. Buna ek olarak phlar tamamen kapandığı zaman magery skillini kasmak için eski yöntemler kullanılacak her seviye farklı büyüler ile kasılcak in lor ile değil. Skill dummy alanı kaldırılıp yerine young sistemi aktif edilecek

Ergoth Yönetimi Saygılarını Sunar...
Hayatım boyunca oynadığım serverlar arasındaki en ilgisizi ve rezili kesinlikle. Hiçbir class dengesi yok bonuslar ayarsız online staff yok alan ihlali kavramı yok. Her karakteri kasmış birisi olarak serverdan değil oyundan soğuttular resmen. Bu şekilde yürümez bu server başlayacak oyunculara tavsiyem kesinlikle başlamamaları. Emeğe saygı yok baştan! Scripterleri sanıyorum yok saçma sapan oradan buradan çal devam et mantığı var diye tahmin ediyorum. Hyperion Scriptlerini yayınladığı gün direk sunucuya sistemler kopyalandı ve kendileri yazdıklarını iddia edip üste çıkmaya çalıştılar acınası bir durum gerçekten.
Öncelikle başarılar diliyorum fakat dün akşam bi test için girmek istediğimde "güncelleme dosyalarına ulaşamadı" yazısı aldım. yeni bi server için kötü bir başlangış ve sorunun devam ettiğini görüyorum. test etme imkanım olmadı ama yinede size kolay gelsin iyi çalışmalar...
Silindi
Members
0.4
BU ADAMLAR HER BAŞLIKTA KENDİLERİNİN KİM OLDUKLARINI SÖYLEMİYOLAR.DELİNQUEN YANİ TALAT BU SERVERIN SAHİBİDİR.BUNDAN ONCE UO-LEGENDİ 1 AYLIK ACIP KAPAYAN SABRİ DİER SAHİBİDİR.FEARUNDA , CYDONİADA,ERATHİADA NE OLDUYSA BURDADA AYNI ŞEY OLACAKTIR.ARTIK İNSANLARIN EMEKLERİNİ ÇALIP ÇALIPTA 1 AY SONRA SUNUCU KAPATAMAYACAKSINIZ BUNU HERKES BİLECEK! AZ ÖNCE FORUMDAN MESAJLARIMI SİLİP BANLADINIZ DEDİM VAZGEÇMİCEM GEREKİYOSA 1923293 KERE ÜYE OLUP BUNU HERYERE YAZICAM.ARTIK İSİM DEGİŞTİRİP İNSANLARI KANDIRAMICANIZ.AZICIK ALLAH KORKUNUZ VARSA İNKAR EDİN ULAN DELİNQUENİN SERVERI OLMADIGINI !! OYNAYAN OYNAMAYAN HERKESE UYARI BU SERVER EDİTCİ DELİNQUENİN SERVERIDIR!!!!

Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2011-04-11 16:49, 13 yıl önce)
Cihan arkadaşım bi snooping karakter açıp serverın playerlarının çantalarına bakarsan zaten anlayacaksın mevzunun ağırlığını. Yapımı için 2 dragon blood isteyen arrowdan adamda 1000 tane var çantasında. Biz de işte gidelim 4 arrow için 1 dragon keselim. Ya kapansın kapanmasın oradan herhangi bir hak talep etme şansımız yok sonuçta bedava hizmet veriyorlarda benim anlamadığım edit niye? Serverda 50 den fazla hazine açtım balron vs. öldürdüm +15 bow bile çıkmadı adamın vendorunda sıralı +15 silahlar her çeşitten 3 5 tane anlamadım gitti bizde mi şans yok yoksa işi mi bilmiyoruz. 10 seneden fazla olan uo hayatımda böyle rezil bir serverla daha karşılaşmadım tekrar belirtiyorum. Güncelleme dosyalarına ulaşılamadı gibi bir hata var connectorlarında. Nasıl düzeleceğini stafflara anlatmaya çalışıyorum bi anda brite ışınlanmışım veya invis olmuş basmış gitmiş adam. Son sözüde emin olun biz sizin bildiğiniz bilginin 100 katını biliyoruz biz çözemedik sizin ne haddinize gibi birşey. O zaman niye Hyperion scriptlerini yayınladıktan hemen sonra 3 5 sistemini aldın kopyaladın. Gerçekten durumları rezillik. Eminim bu yorumuma karşılık başka sunucunun staffısın diyecekler bende sorunu düzeltebilirlerse :) kastığım tüm accountların online sürelerini buraya resimler halinde koyacağım artık kullanıcı adına kayıtlı isim sorgusunu yapıp buraya koyarlar herhalde. Tabiki yoruma açık olabilecek insanlarsa. Değillerse zaten farklı bir yorum göreceğiz altta.
Silindi
Members
0
kardeş bide inkar ediyolar DELİNQUENLE SABRİNİN SUNUCUNUN SAHİBİ OLDUGUNU, uo oyuncularını yönlendiren bi site u-s onun için bu başlıgın silinmemesi lazım herkes bu serverın bu adamların serverı oldugunu bilmeli ona göre başlamalı edit zati dedigin gibi diz boyu , bide forumlarına başlık açıyorum siliyolar kimse duymasın delinqueenle sabrinin serverı oldugunu duymasın die

Bu konu cihan91 tarafından düzenlendi(2011-04-06 16:49, 13 yıl önce)
Cok yazık hesap acıp başkaların emeklerini kötülemek ..Hadi kötüleyen kişinin 20-30 mesaj atmış olsa başın üzerinde eleştirilerin hocam..

Zaten player kaliteli serverları seçiyor.Biz kaliteliyiz demiyoruz biz kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz...



Bizi seçen herkese en içtenlikle teşekkür etmeyi borç bilirim.



Saygılar.
UOyu bıraktım 1.5, 2 sene oldu yaklaşık ve böyle tipler vardı. Tekrar başladım gibi, hala var. Nesliniz tükenmiyormu arkadaşım sizin? Hiçbişey bilmeden b.k atmayı nekadar çok seviyosunuz ya.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.