Evet üstad veledim.
RedShout : Araştırmama Gerek Yokki Hepiniz Aynısınız Forumda Takılıp İnsanlara Ahkam kesmeyi Çok Biliyorsunuz Halbuki Bir B.k Bildiğiniz Yok 3 - 5 Çapulcu Toplanıp Msnden Birbirinize Haber Verir Girer 2 Konuya Yorum Yapar Karalarsınız Çünkü Siz Yeni Yetme Veletlersiniz Sahi Okul'un Yokmu Senin Yada Ebeveynlerinden İzin Aldınmı Hala Ayaktasın :)

Hadi Aslanım Bak İşine Forum Kirliliği Yapma Hele Bu Konuda Hiç Yapma ! Zamane Genclik İşte 2 Kod Değiştirirek Kendi Dünyanızı Değiştirdiğinizi Sanıyorsunuz Değil mi ? Senle Uğraşmıcam Çünkü Veletsin :=)
Konuşma tarzına dikkat etmelisin, zamane gençliği beğenmiyen sen çokmu farklısın? Konuşma tarzından, stilinden nasıl bir kişiliğin olduğu belli oluyor zaten. Çoğullu konuşup herkesi bir kefeye koyup yargılamak ne haddine? Uyarılara kulak asmayıp bu argo, aşağılayıcı tavırların devam ettiği takdirde platform'dan uzaklaştırılıcaksın.

Bu konu Kanglaoo tarafından düzenlendi(2011-06-01 18:59, 12 yıl önce)
bu red benim bildiğim red ise benim sayemde staf olmuştu :) DeatH tanıdık gelir belki :)
Red arkadaşım. Sen nasıl olurda bu tarzda konuşuyorsun anlamış değilim.

Yaşın 26 olabilir ama kendini hiç geliştirmemişsin. Gelişimini tamamlamadan birşeyler yapmaya başlamışsın bu hatadır.

Hani diyorsun ya siz neler yaptınız diye. Söyliyim mi neler yaptığımı ? Yada diğer arkadaşlar söylesinler mi neler yaptıklarını.

Burada şuanda muhattap olduğun çoğu kişi Ergoth gibi sunucudan çok çok daha mükemmel sunucular yaratmış. Bu sunucuları ayakta tutmuş insanlardır.

Hayır anlamadığım şey şu, Ergoth gibi bir sunucuyu nasıl olurda bu kadar övebiliyorsun ve arkasında durabiliyorsun anlamış değilim.


Açtığınız sunucularda çoğu şey aynı. Copy Paste yap ondan sonra siteyi yap connectörün ismini değiştir reklam ver aç sunucuyu. 1 hafta almaz.

Açtığınız son 10 sunucu hep böyle :) Belki bir kaç sistem farklılıkları olabilir. Ama genelde aynı.


Yaşını çok büyük görüyorsun sanırım. Ne işle meşgul olduğunu bilmiyorum fakat bu kadar övünülecek, kendini beğenilecek iş mi ?

Kendini bu kadar beğenme ;) Senden daha mükemmelleri var ;)
RedShout : Araştırmama Gerek Yokki Hepiniz Aynısınız Forumda Takılıp İnsanlara Ahkam kesmeyi Çok Biliyorsunuz Halbuki Bir B.k Bildiğiniz Yok 3 - 5 Çapulcu Toplanıp Msnden Birbirinize Haber Verir Girer 2 Konuya Yorum Yapar Karalarsınız Çünkü Siz Yeni Yetme Veletlersiniz Sahi Okul'un Yokmu Senin Yada Ebeveynlerinden İzin Aldınmı Hala Ayaktasın :)

Hadi Aslanım Bak İşine Forum Kirliliği Yapma Hele Bu Konuda Hiç Yapma ! Zamane Genclik İşte 2 Kod Değiştirirek Kendi Dünyanızı Değiştirdiğinizi Sanıyorsunuz Değil mi ? Senle Uğraşmıcam Çünkü Veletsin :=)
Klavye delikanlısı değilim. Adres verirsin istediğin yere gelirim. Velet kimmiş itinayla gösteririm. Diğer bir konuya değinicek olursak. Ayrıca biz script yazarken sen skill kasıyodun biz map editlerken sen counselor'dun page bakıyordun. Ayrıca ortada bir suçlama vs varsa çıkar sunucu sahibi açıklamasını yapar Varmı yokmu diye. Öyle bir konuşuyorsunki sanki ergoth'u sen yarattın. Ergoth'ta yetkili olmuşsun ama adam olamamışsın. "İşallah stafflık nasıl yapılır öğrenirken birazda ZEBOİM denen adamdan adamlık öğrenirsin." Ki öyle seviyeli ve saygılı bir adam nasıl olurda seni bu sunucuya staff yapar hala şaşkınlık içersindeyim ama yapıcak bişey yok olan olmuş....

Hadi Aslanım Bak İşine Forum Kirliliği Yapma Hele Bu Konuda Hiç Yapma ! Zamane Genclik İşte 2 Kod Değiştirirek Kendi Dünyanızı Değiştirdiğinizi Sanıyorsunuz Değil mi ? Senle Uğraşmıcam Çünkü "Adam değilsin" !!!
Expert
34.0001
adam imzaya adres yazmış ahaha. Zeboim iyi bir insan evet, ama Leo ve Red gibi adamlar büyük ameledir. Görüyoruz da zaten :)
ahahaha -_- adam adres yazmış imzaya şaka gibi :yes
Death Stafflıgı Sendenmi Öğrendim ? HiçGülüceğim Yoktu Ben Exilede Başladım Stafflıga Sen Oynuyormuydun O Zamanlar? Belki Benim Yetiştirdiğim Stafflardan Biri Öğretmiştir Sana Stafflığı?

Chimes Elektronik Bilgisayar İşletmecisiyim İş yerim Var Yaşımı Büyük Görmüyorum Benden Büyükleride Vardır Burda Anlatmak istediğim Sanki Açmış Olduğumuz Sunucuya Bir Yararı Katkısı Varmış Gibi Ahkam kesmesi Birde Bu Kişilerin Velet Olması.

İmzaya Adres Yazdım Evet Varsa Delikanlısı Hani Çok Ahkam Kesiyorlarya Buyursun Beklerim.YüzYüze Tartışalım.

Burda 2 Tane Foruma Mütevazi Şekilde Yazı Yazıpda Kendini Bir Halt Sanan İnsanlara Söylüyorum.İllaki İyi işler yapanlarda Vardır Bunlar Zaten Belli İnsanlar Onun Bunun Yanında Görev ALıpda Sırf Sunucu Sahibinin Başarısı ile Dolup Taşan Sunucularda Yardakçılık Yapıpda İsim Yapmış İnsanlara Söylüyorum.

Ergoth'un Savunulucak Bir Tarafı Vardır veya Yoktur Bunu Hiç Tartışmıcam Ben Bıraktığım Uo'ya Yeni Başladım ve Bu Sunucudayım.Karalarken Sorun Yokta Savunurken Neden Sorun Oluyor Anlamış Değilim.Asabi Bir İnsan'ımdır Başkaları Gibi Sakin Değilimdir.Klavyeden Delikanlılık Yapıpta Yüzüme Konusamıcak İnsanları Cok Gördüm Görmeyede Devam Edicem Anlaşılan.

Sunucu Seçme işi Tercih Meselesi Burası Reklam Alanı Ve Siz Reklamı Karalıyorsunuz Gidin Başka Konularda Tartışın Bunu Biz Çok Gördük 1 Player Dahi Olsa Sunucu Acık Kalıcaktır Diyenleri Başka Bir Ultima Online Paylaşım Forumundaki Sıralamaya Bakıyorumda 3 Sunucu Dışında Kalan Bir Sunucu.

Bu işe Yıllarını Verenleride Görüyoruz Yıllarca Açık Kalan Sunucularıda Item Res Atıp Kapatıp Açmalarını Saymama Gerek Yok Herhalde.

Bırakın Kimin Ne Yaptığınıda İşinize Bakın Böyle Böyle Uo'nun Sonunu Getirdiniz Zaten Geçmişteki Hatalar Her Defasında Tekrarlancak Diye Bir Olay Yok Bu Platformda Belliki Dostta Edinmişiz Düşmanda ! Dost Olana Lafımız Yok Düşmanlarlada Onlar Bizle Nasıl Uğraşıyorlarsa Bende Uğraşırım..!
Expert
34.0001
Anemon P.M ye Bak Senle Tartışmıcam Bile Burda ! Tarafsız Olmayı Beceremeyen Ama İşte U-S gibi Ortamlarda Ahkam kesen Tiplerden Biride Sensin !


Açık Adresim Altta Dediğim Gibi Gel Ve Göster Gösterebiliyorsan !
Expert
34.0001
Bu arada Anemon'u tanımamanın nedeni, sen başladığında onun çoktan bırakmış olmasından ötürüdür :)
Yok Canım Benim :) Ben Sanane de Başladım Uo'ya Nebulada Devam Ettim Anemon Diye Biri Yoktu Sanane Uo'damı Görev Aldı Arkadas? Yoksa OSI'de Falanmı 2000'de Basladım Uo'ya Anemon Neresindeydi Bunların ? Ya Hem Banane Nerde Ne Yaptığından Yaa Yapmışta Nolmuş Trilyonmu Kazanmış ? Gelir Burda Havasını Yapar O Kadar :)
KeLL @ Konuşmana dikkat et benim kimseye yamuk yaptıgım yok sabriyle telefonla bile kaçkere konuştum benimle arasında bir sorun yok Ben O sunucuda Sadece Zeboim olduğu için görev yapıyorum ve bundan mutluyum giden çıkan ayrılan atılanlar benim için değil aralarındaki geçen olaylardan dolayıdır. Sabriyle hatta can ciğer kuzu durumdayız bilip bilmeden konuşma veb u tiple ben ameleysem o resmini tekrar koyda millet ikimizin tipi arasında seçme yapsın biraz gerçek olalım hangimiz ameleye çok benziyoruz ozaman öğrenirsin. Şereften uzak insanlar adımı lütfen kullanmasın. Kell seni sonkez uyarıyorum birdaha sakın billip bilmeden hakkımda yorumlarda bulunma kurallar ne olursa olsun çiğnerim ve seni rezil rüsvan ederim . Dayanma noktamı zorlama yeter artık ben kendi halinde biriyim çoluk çocukla polemik yaşıcak yaşta biri değilim.
Saygılarımla LeO

Bu konu Maia tarafından düzenlendi(2011-06-01 16:37, 12 yıl önce)
Komiksiniz lan yakalayın şukunuzu

@Arda

Kafan mı iyi olm bu adamlarla niye tartışmaya giriyosun?
Konu artık sunucu tanıtımı olmaktan çıkmış.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.