Server bu saatten sonra din iman kural felan kime res atsasada adam olmayacağı için.Yaw cidden yazık be abi 100 küsür online yakalanmış sen bu serverın anasını ..liyosran kime ne reset atarsan at yazık abi deliquene bir kere daha güvenilmiş ama sen hala üstüne aynı hatayı yapıyorsan yazık ne diyeyim hastamısınız arkadaşım yaşınız kaç 13 mü yeter yani hangi serverı açsanız 2 ay gitmiyor üstüne cavp bile veremiyorsunuz forumunuza msj atsak siliyorsunuz nedir yani yeter ya şu platform küfrü kaldırsa harbiden yuhhhhhhhhhhhhh deyip ana bacı sövmek geliyor içimden yazık ya çocukluğunuza veriyorum.Hep tamam deyip oynuyoruz güveniyoruz ama hep aynı karaktersizlik nedir abi kıçı kırık bir serverı idare etmek bu kadarmı zor hep aynı sonuç hep aynı hüsran!
Yuhh yuhh yuhhh diyorum yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun hiç bir zaman adam olmayacaksınız yeter yaa pok yemenizin yüzünden bir kez daha deliquene patladı fatura MADEM o kadar profesyonellsiniz neden bu kadar karaktersiz insanı staff kadroya ekliyorsunuz basitsiniz basittiniz destek verdik açıklama gereği bile duymadınız yazık.
Tamam server şu dakika bitmiştir konuşmaya uzatmayada gerk yoktur herşey silinmiştir .Şaka gibi online süreye 65k para verilmiştir.1 ay online ol 65k para al işte budur yazık bitti gitti daha bu adamlara sövsenizde kollasanızda nasılsa kapayacakları için polemiğe girmeye gerek yoktur saat gece 3 brit bankada herkez ana bacı sövüm itemleri yere atıyor işte kişilik bu kadar karakter bu kadar dır.Siz siz olun bir kere kara listeye aldıgınız kişilerin serverında oynamayın aman dikkat (Robert=deliquen) geçmişler olsun
hale bak yazık jaile kimse atılmadı zaten jail sistemi farklı ama oranın markı kimlere verilmişse artık bittiğinin noktası işte yazık hala 3 5 kişi yere attıgımız itemleri bankasına atıyor atın atın zengin oldunuz yazık ya çok acıdım.
1 haftadır forum baslıgı acamıyorsunuz su an bütün forum kullanım dısı e haklı adamlar o kadar küfür edecek varki ben olsam bende kitlerim forumu
yazık ya 1 kişi bile cesaretinden online olamıyor 30 page var o kadar küfür pagesini ben bile okumak istemezdim
Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-02-05 04:31, 14 yıl önce)