Bu yazıda +18 içerik vardı, tüm hakları yazara ait'ti fakat o kelimeden sonra kendisi uyarı aldı

// Anemon

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2011-02-04 21:22, 13 yıl önce)
Kanglaoo :
Serseriq : U-S yönetiminin de intikamcı tavrını görmüş olduk böylelikle (:
Ultima-Strike yönetimi kesinlikle tarafsızdır, bunu herkez bilir. Taraf tutmamız için hiç bir sebep yoktur. Bence sen laf olsun torba dolsun hesabındasın.
Sunucu hakkındaki iddialar asılsız olabilir, bunu izah edecek kişiler fearun yöneticileridir. Şu ana kadar tam anlamıyla mevzu hakkında açıklama yapılmadı. Buda bir nebze suclu duruma düşürdü tarafları.
Kimin iki yüzlü kimin yüzsüz olduğunu sen yargılayamazsın. Konuşma tarzına dikkat etmediğin takdirde uyarı alıcak uzaklaştırılıcaksın.
Sevgi ve saygılarımla..

İşte 1 mesaj atar kaçar cevap bile vermez.
Banned
-3
Server sahibi belirli itemlere res atıyormuş sitesinde belirtmiş inş bundan sonra olmaz başarılar dilerim Faerun'a :)
Staffa res atmak lazım orda itemlerin sucu yok :)
uzun zamandır oynamıyordum 2 haftadır başlamıştım servera. madem konuşuyoruz söylüyeyim. server acılalı belli bir zaman geçmiş fakat spawnlar konulmadığından binekler yeni alınmaya başlıyor FAKAT yumurta sistemi aktif olduğundan HERKEZİN altında bir ostarddır gidiyor :) güzel herkezin binmesi fakat bankalarından 20şer tane olması garip.s farklı bir farming diye sistem kurmuşlar 1 ev ile günde 1m kasabiliyorsnz (bu sistemlerle farklı yöntemlerle saatte 1me kadar kasılıyorda :)) 50 60m i olan oyuncular var .. ben inanıyorum edit olduğuna. crusades edit zaten onu tartışmıyorm. BU konuyu açan arkadaşta bir crusades zannedersem :)) videodaki yazı tipiyle aynı yazmış . yazı stillerine bakılırsa .Kİ diye başlayan sözler :)) garip insanlar

ekleme: buffa'dan cvp gelmedi ama glb crusades he :)


Bu konu HymreuSTr tarafından düzenlendi(2011-02-04 23:14, 13 yıl önce)
Yok Forumlardan silmeselerdi 2 forum acc im vardı biri buffa diğeri ekremm diye. 2 si ilede anti crusades yazılarım vardı. Bu edit olayları patlak vermeden de gıcık olurdum onlara birşeyler olduğu belliydi. Forumu guild hall gibi kullandıkları için ve dünya kendi etraflarında döndüğünü zannettikleri için gıcıktım ama öyleymiş. Zaten eski forumu takip eden varsa adamlar bir sistem istedimi şak diye gelirdi o sistem, mage ezmesine ragmen bonus getirttiler robe getirttiler. Bak foruma onların kanka çevresi falan hepsi devam ediyor itemleri bitince bırakacaklar sanırım tabi yenilerini vermezse staff..
Server bu saatten sonra din iman kural felan kime res atsasada adam olmayacağı için.Yaw cidden yazık be abi 100 küsür online yakalanmış sen bu serverın anasını ..liyosran kime ne reset atarsan at yazık abi deliquene bir kere daha güvenilmiş ama sen hala üstüne aynı hatayı yapıyorsan yazık ne diyeyim hastamısınız arkadaşım yaşınız kaç 13 mü yeter yani hangi serverı açsanız 2 ay gitmiyor üstüne cavp bile veremiyorsunuz forumunuza msj atsak siliyorsunuz nedir yani yeter ya şu platform küfrü kaldırsa harbiden yuhhhhhhhhhhhhh deyip ana bacı sövmek geliyor içimden yazık ya çocukluğunuza veriyorum.Hep tamam deyip oynuyoruz güveniyoruz ama hep aynı karaktersizlik nedir abi kıçı kırık bir serverı idare etmek bu kadarmı zor hep aynı sonuç hep aynı hüsran!

Yuhh yuhh yuhhh diyorum yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun hiç bir zaman adam olmayacaksınız yeter yaa pok yemenizin yüzünden bir kez daha deliquene patladı fatura MADEM o kadar profesyonellsiniz neden bu kadar karaktersiz insanı staff kadroya ekliyorsunuz basitsiniz basittiniz destek verdik açıklama gereği bile duymadınız yazık.


Tamam server şu dakika bitmiştir konuşmaya uzatmayada gerk yoktur herşey silinmiştir .Şaka gibi online süreye 65k para verilmiştir.1 ay online ol 65k para al işte budur yazık bitti gitti daha bu adamlara sövsenizde kollasanızda nasılsa kapayacakları için polemiğe girmeye gerek yoktur saat gece 3 brit bankada herkez ana bacı sövüm itemleri yere atıyor işte kişilik bu kadar karakter bu kadar dır.Siz siz olun bir kere kara listeye aldıgınız kişilerin serverında oynamayın aman dikkat (Robert=deliquen) geçmişler olsun




hale bak yazık jaile kimse atılmadı zaten jail sistemi farklı ama oranın markı kimlere verilmişse artık bittiğinin noktası işte yazık hala 3 5 kişi yere attıgımız itemleri bankasına atıyor atın atın zengin oldunuz yazık ya çok acıdım.


1 haftadır forum baslıgı acamıyorsunuz su an bütün forum kullanım dısı e haklı adamlar o kadar küfür edecek varki ben olsam bende kitlerim forumu :)






yazık ya 1 kişi bile cesaretinden online olamıyor 30 page var o kadar küfür pagesini ben bile okumak istemezdim :)

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-02-05 04:31, 13 yıl önce)
Faerun sitesinde yapılan son açıklama;

Merhaba;
Değerli Faerun halkı hakkımızda çıkan söylentilere aşağıda detaylı bir şekilde cevap vereceğim.
Lütfen hepsini tek tek okuyunuz...

Açıklaması kolay olsun diyerek tek tek isim isim yazıyorum.

* Relactive : Bir player charının olduğundan haberim vardı ismi "Busted Beny Baby" incelemler sonucunda
bazı itemler verilmiş ve oyun içinde yardım edilmiş. Fakat çekilen sslerdeki kutularda bulunan itemler "Exocler" tarafından dupelenip
işte bakın böyle edit yapmiş Faerun sahipleri diyerek kendini güvenceye almak istemiştir. Gördüğünüz kasalarda ki itemlerin çoğaltılması ve resimlenmesi

"Exocler" isimli arkadaşa aittir. Daha sonra ki incelemelerimde zaten kasada ki ve diğer itemlerini sildim ve ilerleyen günlerde hesaplarıda silindi.

* Exocler : Daha önceden sorun yaşadığım ve son bir kez şans vermek istediğim bir arkadaş, sunucu için faydalı olabileceğini düşünmüştüm. Başlarkende dostluğumuzu bir oyun için bitirmemesi gerektiğini söyledim ve dostluğumuzu bir oyun için bitiridi. Kendisi bizzat yapmamiş olsada abisi veya herhangi biri, sonuçta "Exocler" isimli staff
hesabından çıkan komutlardan hesap sahibi sorumludur. Bariz ve net bir şekilde "Crusades" ailesine yardım etmiş ve oyuna müdehalede bulunmuştur.

* Cosmos : Msnden ve bize vermiş olduğu güvenden dolayı oyuna dahil ettiğimiz bir arkadaştır. Yapmiş olduğu hareketler çerçevesinde "Crusades" ailesine yardım etmiş ve oyuna müdehalede bulunmuştur.

* Crusades : Sunucunun başından beri sizlere desteğiz sizlerin arkasındayız diyen ve arkanızdan iş çeviren bir aileymiş. Oturmuşlar üşenmeden kendi yaptıklarını ve yaptırdıklarını sırıta sırıta videoya çekip
yayınlanmışlar. Çıkarcı, kalleş insanlardan oluşan bir aile veya topluluk.

Sonuç itibari ile "Relactive" ve "Blorin" ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Akabinde "Exocler","Cosmos" ve "Crusades" ailesinin hesapları silinmiştir.

Son durum;

* +15 ve +12 weaponlara restart atılacaktır.
* Gold ve checklere restart atılacaktır.
* Potionlara ve tplere restart atılacaktır.
* +15 ve +12 robelere restart atılacaktır.
* +15 studdet setlere restart atılacaktır.


Sunucu saat : 19.30 itibari ile bakıma girmiş olup bu gece saatlerinde restart atılarak tekrar açılacaktır. Yolumuza bundan sonra staff kadrosunda görmüş olduğunuz arkadaşlarla devam edeceğiz. Yukarıda belirttiğim itemlerin hepsi silinecetir.

Ayırca burdan insanlıktan nasibini almamış bütün arkadaşlarıda esefle kınıyorum. Ne kadar anlarlar bilemem
Hocam staffa ve zihniyete res şart gerisi hikaye


Forumdan birinin gönderdiği video https://www.youtube.com/watch?v=8pQStgLr7pA owner Mertin basdığı editler ve editlediği insanlardan bahsedilmiyor. Crusades te crusades tamam onlarada edit basıldı da onlar kimin yancısıydı asıl babalar kimler ve bunlar niye banlanamıyor. Serverın parasını ödüyor diyede öekilmezki bu rezillik... Aynı haltı Nimlothda da yapmadımı bu zihniyet..




Resimlerdeki acc lerle alakam yoktur.

Bu konu buffa tarafından düzenlendi(2011-02-05 12:09, 13 yıl önce)
Online süresine göre para vericez dediler ufaktan yaramıza merhem olur dedik fakat harbiden :D 160 küsür online sürem var 65k para :D diğer acc de 10dklık on surem var 65k para :D güldürdü valla dediğin gibi baya sövdük neyse olan oldu artık o serverdan bir .... olmaz o nedenle bıraktım bende.Şimdi başka servera geçtim burasıda kapanıcaktır eminim 1-2 ay sonra,hiç olmazsa huzurlu ve sorunsuz bir oyun oynuyorum...
Yazıkk .(
güzel bir server arıyorm bakalım hazine sisteminden zevk alabileceğim.. :) bu serverda fostu. bi dragon koymuşlar fosur fosur dönüyor millett...
Serseriq : U-S yönetiminin de intikamcı tavrını görmüş olduk böylelikle (: Zaten şurda yazılan yorumların %90'ının Delinquen sunucularına kıskanç bi bakış açısı mutlaka vardır ya da oyuncuyken bi kuyruk acısı. Haksız ve şeref yoksunu iki iyi aile çocuğu halsiyetsiz staffın yapmış olduğu bir olayı tüm kadroya yıkma çabasını da görmüş olduk oluyoruz. Diğer kadronun da yorum yapmaması asıl cevaplaması gerekenin (belki de aptallarla tartışmaya girip kendini yormamaması için birşey demiyodur) cevaplamasını beklemek olsa gerek. Ayrıca yine aynı yukardaki iki kişi pozisyonunda olan Awe'nin de iki yüzlü tavrını görmüş olduk, yazık sizin gibi oyunu herşey gören ve sanal ortam 87654543 yüzlü "çocuk"lara...

intikamcı tavır derken amacın nedir ? forumlarımızda konuyu tartısılmaya bıraktık dıyemı ıntıkamcı olduk ? seviyeli bir şekilde tartışma yapılabılır portalımızda. sen nerden bu kanıya varıyorsunda bu tarz konusmalar sergiliyorsun?
cvp verdiğin adamda adam olsa boşvr
Banned
-3
HymreuSTr : cvp verdiğin adamda adam olsa boşvr



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.