Başarılar dilerim ama yeni hiç bir şey göremedim. Neden bu servere başlamalıyım sorusuna cevap bulamadım diyebilirim.
Bizim sunucumuzun tek yeni yanı oyuncuları birlik içerisinde savaşmaya zorlayan döngüleri zaten, başka yeni bir yanı şuan için yok fakat ilerleyen zamanlarda olacağından emin olabilirisiniz.
Sunucumuzda Sistem ve Yenilikler Olacaktır. İlerleyen Sürelerde Bunlarda Eklenecektir. İlginiz İcin Teşekkür Ederiz.
Başarılar chaos / Order liderleri değişki geldi sistem
Teşekkür ederiz, anlatmak istediğim gibi oyun içerisinde ekstra birşeye ihtiaycımız olduğunu düşünmüyorum var olan eşyalar ve düzen üzerinde olabildiğince kaliteli sistemler kurmaya çalışıyoruz Order/Chaos da bunun en zirvesinde bir sistem.
Fear Of Death 14.01.2013 Tarihinde Saat 17:00'da Aktif Olacaktır. İyi Oyunlar.
Crany kadim dostumun da dediği gibi sunucumuz

14.01.2013 Pazartesi günü Saat 17:00'da Aktif Olacaktır (Bu gün akşam)

Sizler için elimizden geldiği kadar birşeyler yaptık bir çok aile sunucumuzda bulunmak istediğini belirtti, gelen gelmeyen herkese teşekkürler ederim umarım herşey hayırlı olur herkese şimdiden başarılar...
Ultima Online severlere hayırlı olsun diyelim o halde
Fear of Death, Ultima Online sunucumuzun connector bağlantısı web sitemize eklenmiştir, fakat oyun şuan oyunculara açık değildir saat 17:00 itibarı ile oyunculara aktif olacaktır...

Connector

Hayırlı uğurlu olsun.
Sunucumuz açılmıştır. www.fod.web.tr sitesine girerek kayıt işlemlerini yaptıktan sonra Connectörü indirip bağlantı sağlayabilirsiniz.
Hayırlı Olsun...
Gerçekten bunu üzülerek söylüyorum ki kendini bilmez bir kaç arkadaş sunucuya saldırıyormuş :(

Sebep? Amaç? arkadaşım bu kadar zorda kaldınız ise gelin bana söyleyin ben elimden geldiğince yardımcı olacam size fakat bu kadar düşmeyin arkadaşlar...

Sunucumuz açılmıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun.
FEAR OF DEATH ULTİMA ONLİNE SUNUCUMUZ AKTİF OLMUSTUR. HERKEZE İYİ OYUNLAR DİLİYORUM..

www.fod.web.tr
FoD Uo Server Bilgisi bölümü Ana sayfayada hiç hoş durmamış , umarım başarılı olursunuz.
Fear of Death Craft Master Sistemi

Crafting karakterleri daha aktif ve etkili kılmak için düzenlenmiş bir sistemdir.

1. Adım : Craft Master isimli vendor 'u bulun

2. Adım : 100.0 Alchemy, Blacksmithing, Bowcraft, Carpentry, Inscription, Tailor, Tinker ve Magery yeteneğine sahip olma koşulu ile sisteme kayıt olma.

3. Adım : Toplamanız gereken eşyaları toplama.

4. Adım : Eşyaları eklediğinizde tamamlan eşyanın butonu kalkar ve rengi değişir

5. Adım : Eşyalarınızı tamamlayıp vendor'a çift tıkladığınız taktirde görevinizi tamamlamış olacaksınız.

6. Adım : .craft komutunun aktifleşmiş hali ve kullanımı

Sistem içerisine eklenilecek yenilikler size bu başlık altında bildirilecektir.

Bu konu Crany tarafından düzenlendi(2013-01-15 22:17, 12 yıl önce)
Başarılar FOD UO krallık sisteminizi sevdim bende geliyorum sunucunuza :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.