draw19 : Herhangi bir açık bırakılmadı ise kullanmak istiyorum izninle kortez. Haber verirsen sevinirim kendi serverım için birkaç değişiklik yaparak kullanmayı tercih ediyorum neden derseniz.Bazı arkadaşların yaptığı gibi 10 serverın kullandığı theme'yı gidipte 80 tl'den satmıyorsun.


Haberini bekliyorum konudan cevap vermen yeterli benim için.Başarılarının devamını dilerim.

Benim sunucuyla uzaktan yakından ilgim bulunmamaktadır. istediğiniz eğer bir wordpress temasıysa bu başlık altında belirtmeniz yanlış olmuş. Yakında bazı paylaşımlarda bulunmayı düşünüyorum zaten. İlginize teşekkür ederim.

Fod sunucusunada başarılar dilerim.
BIGBOSS SİSTEMİ

Fod UO oyuncuları için hazırlanmış kazançlı bir sistem.

BigBoss sisteminde yapmanız gerekenler öncelikle elemental yaratıklar keserek içlerinden çıkan (Jewel) mücevher eşyalarını toplamak ve hepsinden 100 adet topladığınız zaman Full Craft bir karakter ile (Magery Blacsmithing Bowcraft Alchemy Carpentry Tinkering Tailoring Iscription yetneklerinizin 100.0 olması demek) BigBoss Book yapıp BigBoss alanı boş iken kitabınıza çift tıklamanız gerekli ardı sıra kitabınızı okumaya başlayacan sözünü bitirdikten sonra bir kapı acılacaktır ve içeriye sadece 5 kişi alınacaktır bu 5 kişi alana gittikten sonra ilk yaratık spawn olacaktır ve etkinlik başlayacaktır. Aşşağıda ki resimler ile daha net anlayacaksınız..


1: Mücevher Toplayacağınız Yaratıklar.




2: Mücevherler ile yapacağınız kitap malzemeler ve menüsü.



3: Kitabınız.



4: Kitabın okunuşu, Gate ve açıldı duyurusu.




5: Kesmeniz gereken Yaratıklar ve Sıralaması. (En son kısımda yaratıklardan düşen eşyalar belirtilmiştir.)



6: Yaratık keserken dikkat etmeniz gereken süre sayacınız. (Sonda bilgisi verilmiştir)





Yaratıklar :

1) 5 adet random +3 ve 50.000 Gold
2) 5 adet random +6 ve 100.000 Gold
3) 5 adet random +9 ve 250.000 Gold
4) 5 adet random +12 ve 500.000 Gold

5) 5 adet random +15, Forest Ostard, Desert Ostard, Frenzied Ostad ve 1.000.000 Gold

En Son yaratık toplamda 5 defa kesilmelidir yaratık her öldüğünde bir sonraki canlanması %20 can daha az olarak başlayacaktır.


Süre :

Alana giriş yapıldığında süreniz başlaycaktır toplamda 2.5 saat süreye sahipsiniz fakat

Her Ölümünüz : 30sn
Her Oyundan Düşmeniz : 5dk

sürenizi götürür bilginiz olsun.
sistemler güzel,site güzel,dengeler ayarlı süper bi power play server bence uo ya bu server ile devam ediceğim
Fahrenait :
Kimimben : PP, Rp, PvP ve PvM hepsini bir arada sundunuz demek ? Bir gün şunların anlamını öğrenmiş ve olması gerektiği gibi birini seçmiş bir sunucu bulursam başlayacağım -_-" Eskiden dolu vardı.En azından eskiden sadece pp tarzını rp sanarlardı artık adamlar hiç kasmadan hepsini birbirine katıyor artık ne tutarsa

Sanırım Ultima Online dan bahsetmiyorsunuz. Ultima Online dan bahsetmiş olsaydınız, bunlardan tekinin seçilmesinin mantıksız olacağını bilirdiniz. Ultima Online bunların hepsini kapsamasıyla güzeldir.

Senden beklemezdim fahre :) Sunucu tek bir türe ağırlık verir o türde devam eder.Bu arkadaşın sunucusunun türü "pp".Power play sunucunun içerisinde pvmde vardır, pvpde ve yapmak isteyen olursa role playde yapılabilir fakat sistemler ve sunucu stili her zaman power play olarak kalacaktır.Bir quest yazıldığında bu dallara budaklara ayrılan özenle diyaloglar hazırlanmış bir hikaye olmaktan çok, hiç bir şey yazılmaksızın "dungeonda öldürdüğünüz dragonun amcası intikam almaya geldi" şeklinde olacaktır.

Sunucunun türü rp olsaydı.Oyuncular arasında ki diyaloglar tamamen farklı bir hal alacaktı.Otomatik kayıt sistemi kaldırılıp yerine hikaye ile kayıt sistemi getirilecekti.Zira sunucusuna değer veren adam bunu yapar.Questler sadece hikaye bazlı değil kişiye özel ve genel olarak da yazılacaktı.Oyun real-life gibi düşünülüp sistemler ve sunucu yapılandırması buna uygun olacaktı.Rolü bozan adamlar uyarılıp banlanacaklardı.Occ isteyen oyuncular irc kanalına gideceklerdi gibi

Pvp olsaydı eğer her şey hazır olacaktı.Oyuncuya sunucudan her türlü destek verilip yetenek, eşya ve sistemsel olarak oyuncu donatılıp sadece adam öldürme odaklı bir oyun tarzı oluşacaktı

Pvm ise buna özgü yetenekler var ultimada.Bizim versiyon sphere olduğundan genel Türk oyuncusu bu yeteneklerden bir haber.Bunlar kullanılıp 5-6 kişi zindanda boss avlamaya gidecekti :)

Şimdi hepsini bir arada düşün.Senden beklemezdim fahri ^^ Dediğim gibi zaten bir tanesi hepsini barındırıyor fakat bir tanesine ağırlık veriyor.Bu arkadaşın hatası da burada şimdi gelip diyecek ki bana burası tanıtım konusu bende ona diyorum ki eleştirisel mesajlara açık olmalısın.Herkes seni poh pohlamaz.Rp türü zaten ülkemizde git gide yok oluyor sizin gibi konusu olan herkese aynı yorumları yapmaya çabalıyorum.Yeni oyuncular yanlış tanımasın ki tanıyorlar.Türk ultimasını bu hale getirenler bilinçsiz yetkililerden başkaları değillerdi.



Teşekkürler ^^ Burada ki son mesajdı.Devam edebilirsiniz
Bundan 10 sene önce böyle bir ayrım var mıydı ülkemizde? Yoktu.. Ne zaman ki pvp serverı diye kendini lanse eden serverlar çıktı, o zaman yok rp server yok pp serverı diye ayrımlar başladı..

Benim demek istediğim bu ayrım ultima da yoktur. Bunu oyuncular ve stafflar oluşturmuştur. Bugün bu ayrımı kullanmak zorunda değildir kimse. Biz ultima online serverı açıyoruz demek kafidir. Yani gidip bir oyuncu bir türe ağırlık veriyor diye o server o türdendir demek uygun değildi ( uygun oldu orası ayrı ). Tabii burada pvp serverlarını ultima online classına yakıştıramıyorum o ayrı. Bu oyunun tadını tuzunu bozuyor o tür.

Velhasıl ultima online bütün özellikleri ile ultima onlinedır. Ne yalnızca rp siyle ne yalnızca pvp siyle ne de yalnızca pvm siyle..
@Fahrenait,

Kardeşim bende onu söylüyorum zaten ultima online oyununun içerisinde her zaman bir PP her zaman bir RP her zaman bir PvP ve PvM bulunuyor neyin peşindeler ne diye karalama yapıyorlar bende anlamadım ama hepsine inat bu sunucu PP RP PvP ve PvM yi bir arada bulunduran bir sunucudur benim için öyle ben kimseye gel zorla benim sunucumda oyna demiyorum oynamazsınız olur biter ama karalama yapmayın lütfen.
Yeni web sitemiz aktif olmuştur. www.fod.web.tr
Fod UO Görev Sistemi

Şuan 9 adet göreve sahip olup zamanla eklenecek bir sistemdir.

Britain banka bitişiğinde bulunan bir bina içerisinde Miss Missioner isimli bir vendordan görevlerinizi alabilirsiniz...


1. Görev :

Görev : Brit Mezar (Britain Graveyard) alanı içerisinde 10 adet skeleton kesmek.
Ödül : 5.000 gold

2. Görev :

Görev : Brit Mezar (Britain Graveyard) alanı içerisinde 20 adet zombie kesmek.
Ödül : 10.000 gold

3. Görev :

Görev : Brit Mezar (Britain Graveyard) alanı içerisinde 5 adet skeleton knight kesmek.
Ödül : 15.000 gold
Ödül : Random +3 Weapon

4. Görev :

Görev :  Brit Mezar (Britain Graveyard) alanı içerisinde kestiğiniz yaratıkalrdan 50.000 gold toplamak.
Ödül : 25.000 gold
Ödül : 2 adet Random +3 Weapon

5. Görev :

Görev : Dünya üzerinde ki vendorlardan 500 log toplamak
Ödül : 50.000 gold
Ödül : Random +6 Weapon
Ödül : Random +3 Armor

6. Görev :

Görev : Başlangıç yeri görev vendoru olup Yew alanında ok ile işaretlenen yere kadar 5 dakika içerisinde gitmek
Ödül : 50.000 gold
Ödül : 2 adet  Random +6 Weapon
Ödül : 2 adet  Random +6 Armor

7. Görev :

Görev : İlk önce Moonglow Cemetary (Moonglow Mezar) içerisinde 20 adet Ghoul ondan sonrada Yew Graveyard içerisinde 10 adet Mummy kesmek.
Ödül : 75.000 gold
Ödül : Random +9 Weapon
Ödül : Random +6 Armor

8. Görev :

Görev : Cove Graveyard (Cove Mezar) içerisinde 10 dakika (600sn) boyunca ölmeden beklemek.
Ödül : 100.000 gold
Ödül : Random +9 Weapon
Ödül : 2 adet Random +6 Armor

9. Görev :

Görev : Despise alanına giderek 100 adet Giant Spider kesmek.
Ödül : 125.000 gold

10. Görev vendoru farklıdır ve ilerleyen zamanda gelecektir.
17.03.2013 Pazar günü 100 TL ödüllü pwp turnuvası yapılıcaktır. Ayrıntılar forumlarda.
Novice
12.5
Fahrenait : Bundan 10 sene önce böyle bir ayrım var mıydı ülkemizde? Yoktu.. Ne zaman ki pvp serverı diye kendini lanse eden serverlar çıktı, o zaman yok rp server yok pp serverı diye ayrımlar başladı..

Benim demek istediğim bu ayrım ultima da yoktur. Bunu oyuncular ve stafflar oluşturmuştur. Bugün bu ayrımı kullanmak zorunda değildir kimse. Biz ultima online serverı açıyoruz demek kafidir. Yani gidip bir oyuncu bir türe ağırlık veriyor diye o server o türdendir demek uygun değildi ( uygun oldu orası ayrı ). Tabii burada pvp serverlarını ultima online classına yakıştıramıyorum o ayrı. Bu oyunun tadını tuzunu bozuyor o tür.

Velhasıl ultima online bütün özellikleri ile ultima onlinedır. Ne yalnızca rp siyle ne yalnızca pvp siyle ne de yalnızca pvm siyle..

Türkiye'de ki ayırım ne anlamda yapılıyor ki oyuncular ne anlasın.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/rp-server-almak-istiyorum-q45820
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/role-play/rp-server-ariyorum-yardim-q45558
Ya kitleyin şu formu rica ediyorum nerden nereye geldik arkadaş herkes mi konuşur işinize geliyorsa oynarsınız gelmiyorsa oynamazsınız server mı yok ya tartışılan şeylere bak yemin ederim adamı tiksindiriyorsunuz yani hakikatten ayıp denen birşey var arkadaş istemiyorum ben benim server tanıtımı sayfam altında tartışma eleştiri yapıyorsan yap gelipte şunu bilmiyon bunu bilmiyon deme bana çok biliyosan aç bi başlık şu şudur bu budur herkes bilsin de kaynak göster bende girip okuyum..



KİTLERMİSİNİZ.
Merhaba,
Oyuna Baglanmakta Sıkıntı Cekiyorsanız Yeni Connector Gelmiştir.

Web : www.fod.web.tr
Forum : www.fod.web.tr/forum
Dosyalar : https://www.fod.web.tr/index.php?f=Dosyalar
Başarılar Fear Of Death Sunucunuz Çok iyi olmuş Herkese şiddetle tavsiye ederim :)
@savas68

Tşk Ederiz - Hosgeldiniz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.