Tşk Ederiz.. Hosgeldiniz Fod Ultima Online Sunucusu


Fear of Death Online Süre Arttirma sistemi

Tanrı Kronos 'un sizlere sağladığı bir avantaj, Pazar alanı içerisinde ki Kronos 'un heykeline çift tıklayarak ayine başlıyoruz minimum çıkış süresi 1 dakikadır ve sistem her gün akşam 23:00 da otomatik olarak aktif olacaktır.

Heykel :


Başlamak İçin Çift Tıkalyın :



Bitirmek İçin Çift Tıklayın :



Sistem sizlere fazladan online süre ekleyecektir, bu süreleriniz ile puan dönüşümü yaparak kraliyet seçmelerinde daha etkin bir rol oynayabilirsiniz...
// fake hesaplarla yazmayın artık

Bu konu Aradhell tarafından düzenlendi(2013-01-18 03:54, 11 yıl önce)
Tşk Ederiz. Rexium Bunu Duymak Güzel Oldu Emeklerimiz Boşa Gitmedigini Biliyoruz Artık Siz ve Oyuncu Arkadaşlara Fod Ultima Online'yi Sevdire Bildiysek Ne Mutlu Bize [ İyi Oyunlar ]

Bu konu Crany tarafından düzenlendi(2013-01-18 04:08, 11 yıl önce)
Aradhell,

artık derken demek istediğini anlayamadım ve mesaj uplamakta fake yada değil ne fark eder hesap uslubuna dikkat edersen sevinirim daha düzgün bi şekilde kullanmanı tavsiye ederim o yetkilerini ve ayrıca gerekli şahıslarla konuştum ki kendisi bir arkadaşıyla birlikteyken oluşmuş bu olay bunda hiç bir sakınca olduğunu düşünmüyorum.

Başlık uplamak için yapılmış bir yazı görende hırsızlık yaptık sanacak ayıp yani ve ayrıca uyarı vermen gerekirdi diye düşünüyorum.

(NOT : xxx sunucusunun fake hesaplarını hiç hesaba katmıyorum bile birazda onlara dikkat etsek daha mantıklı olur gibi)

Saygılar.

Bu konu Legend tarafından düzenlendi(2013-01-18 18:46, 11 yıl önce)
Fear Of Death Ultima Online Sunucusu Makine Değişim Sürecü Bitmiştir. Tekrardan Aktif Olmuştur.

Account Alımı Kısa Bir Süreliğine Durdurulmustur. Gün İcinde Tekrardan Aktif Edilecektir. Account Sistemi

İyi Oyunlar
PP, Rp, PvP ve PvM hepsini bir arada sundunuz demek ? Bir gün şunların anlamını öğrenmiş ve olması gerektiği gibi birini seçmiş bir sunucu bulursam başlayacağım -_-" Eskiden dolu vardı.En azından eskiden sadece pp tarzını rp sanarlardı artık adamlar hiç kasmadan hepsini birbirine katıyor artık ne tutarsa
Bizim amacımız ne tutarsadan ziyaden hepsini içinde barındırmak zaten,

RP yapmak isteyen oyuncularımıza da destek oluyoruz, PP olarak oyun oynayıp kendi işleri güçleri ile ilgilenen oyuncularımıza da, PvP yapmak isteyen oyuncularımıza da destek oluyoruz PvM ise bizim için çok farklı RP ve PvP yi bir arada tutabilirmiyiz bilmiyorum fakat denemekten zarar gelmez diyerek yeni farklı etkinlikler ayarlamaya çalışıyoruz, sen gelirsin Rp yaparsın benim bildiğim Rp Role Play demektir ama sen nasıl biliyorsun bilmem fakat benim düşünceme göre Gerçek hayatında büyücü olmayan 7/24 at üstünde gezinip ordan oraya ışınlanmayan bir dünya var onun için bana soracak olursan oyun içinde her karakter bir RP dir ki Ölüp Ölüp yeniden doğmak gibi bir sisteme sahip bu oyun bence böyle, PP dediğimiz zamanda oyuncuların Power Play ise oyuncuların karakterlerini güçlendirip oyundan eğlence çıkartmalarını amaçlamalarıdır bunu her şekilde yapabilirler bizim sunucumuzda bu iki şekilde işliyor yeteneklerinizi hızlı kazanıp, hızlı zengin olabiliyorsunuz fakat kullanmanız gereken silahları, armorları daha geç yapıyorsunuz, PvP ise bizim sunucumuzda her oyuncuya eşya verelimde savaşsın tarzında değil, her oyuncu kendi bileğinin hakkıyla kazandığı eşyalarla savaşsın ki eşyanın kıymeti bilinsin ve her oyuncu +15 silahlarla gezmek yerine a katanarla durmadan savaşsın keyfini sürsün savaşın tarzında, PvM ye gelince ise bir çok sistemimizde yaratıklar ön planda tutuluyor her etkinlik için farklı yaratıklar ekledik (farklı derken görüntü farkından bahsetmiyorum) bir çok sistemi bir kaç yaratıkta toplayıp bir kaç sistemide daha farklı yaratıklarda birleştirdik ki bu da PvM tarzında olsun diye


yani demem o ki siz istediğiniz gibi oynayın diye biz PP, Rp, PvP ve PvM yazdık oraya gösteriş olsun diye değil.
ACCOUNT SİSTEMİ TEKRARDAN AKTİF EDİLMİŞTİR - İYİ OYUNLAR
Sunucuya baktım Player'ın rahatlığı için çok çaba sarfedilmiş skill kasarken vb konularda. Oyunda takılma yok ve pvp yapılabilir sistemler dengeyi bozmamıs. İyi bir tanıtım yapılırsa çok daha iyi yerlere gelebilir.
DESPERATE : Sunucuya baktım Player'ın rahatlığı için çok çaba sarfedilmiş skill kasarken vb konularda. Oyunda takılma yok ve pvp yapılabilir sistemler dengeyi bozmamıs. İyi bir tanıtım yapılırsa çok daha iyi yerlere gelebilir.

Tşk Ederiz İlginiz Alakanız İcin.
Kimimben : PP, Rp, PvP ve PvM hepsini bir arada sundunuz demek ? Bir gün şunların anlamını öğrenmiş ve olması gerektiği gibi birini seçmiş bir sunucu bulursam başlayacağım -_-" Eskiden dolu vardı.En azından eskiden sadece pp tarzını rp sanarlardı artık adamlar hiç kasmadan hepsini birbirine katıyor artık ne tutarsa

Sanırım Ultima Online dan bahsetmiyorsunuz. Ultima Online dan bahsetmiş olsaydınız, bunlardan tekinin seçilmesinin mantıksız olacağını bilirdiniz. Ultima Online bunların hepsini kapsamasıyla güzeldir.
İlginiz için teşekkür ederim

@desperate çok teşekkür ederiz bizim amacımızda buydu aslında ama oyuncular kalabalığı tercih ediyor kaliteden fazla biz hala 5 oyuncu ile devam ediyoruz istikrarlıyız edecezde.

@Fahrenait sanada teşekkür ederim benim demek istediğimde buydu zaten ama uzun yazayım belki algılar diye düşündüm


Teşekkür ederiz.
Legend : İlginiz için teşekkür ederim

@desperate çok teşekkür ederiz bizim amacımızda buydu aslında ama oyuncular kalabalığı tercih ediyor kaliteden fazla biz hala 5 oyuncu ile devam ediyoruz istikrarlıyız edecezde.

@Fahrenait sanada teşekkür ederim benim demek istediğimde buydu zaten ama uzun yazayım belki algılar diye düşündüm


Teşekkür ederiz.

player kitlenizi düzeltmeniz gerekiyor bu şekilde devam ederse karamsarlığa kapılıp emeğinizi boşa harcıyabilirsiniz. sistem olarak geliştirip sunucuyu playerlara daha cazip hale getirmeye çalışınız.
Amacımız şuan o şekilde ilerlemeye çalışıyoruz, fakat bir pvp sunucusundan çok uzak durmaya çalışıyoruz daha çok emek sarf edip yaptığımız şeylerinde emekle kazanılması taraftarıyız oyuncuya itici gelebilecek tek yan bu olduğunu düşünüyoruz desteğin için teşekkürler desperate
İlgi ve Alakanız İçin Teşekkür Ederiz.

Fear Of Death Sunucusunda Kademe Kademe İlerlemekteyiz. Sistem ve Görsel Olarak Hatasız Ve Sorunsuz Bir Sekilde Aktif Etmekteyiz.
Fear Of Death Sunucusu İçinde Oynayan Oyuncu Arkadaşların Vermiş Oldugu Destekten Ötürü Teşekkür Ederiz. İyi Oyunlar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.