Nelph dostum g-defender ında söylediği gibi servera saldırı vardı şuanda çok şükür sunucuyu değiştirdim bir sorunumuz kalmadı başka bir problemin varsa onuda çözelim :)
Silindi
Members
0
Sunucuya saldırı felan yapılmıyor.Datacanterden trafik ss'ni alda buraya at.Ayrıca 10 kişilik servera neden 10 kişi saldırsın ?
Saldırı yapılmıyorsa neden lag var kardeşim :) 10 gbit porta bağlı fiziksel firewall desteği ile şuan sıkıntısız ilerliyoruz .
Yanlış anlamayın ama şu 10gbit portu merak ettim girdim ancak insanlar lagtan küfür ediyorlar anlıyamadım valla :)
10 gbit port hizmetini nereden alıyorsunuz hocam ?
Nelph diyorki lilith pvpyi bırakın eva pvpye gelin.Uzatmasana goçum niyetini söyle :D
Öyle birşey demiyorum 10 playera dahi ihtiyacım yok ama oynucaklarsa emekleri boşa gitmemesi için piyasadaki eski sunucularda oynasınlar.
1 Haftadır laglı, dünden beri kapalı olan bir sunucu ve hiç bir bilgi verilmemiş en azından mağdur olmasınlar.
Ryzer die tutturdunuz Lilith'de ryzera saldırmış (kendi ağzıyla söylüyor) oda kapalı https://www.uoryzer.com kendileride.

Demek istediğim kimsenin emeği boşa gitmesin.
Redstation 'dan alıyoruz dostum. Sunucuyu 2 gün bakıma aldık sphere fazla şişme yaptığından dolayı scriptleri revize etmemiz gerekti şu saatden sonra saldırıyla filan kapanıcak sunucu değiliz. Ryzer olayına gelince artık sahiplerimi bilemem ama saldırı aldık sonuçta onlardan bizde cevabını verdik. Nelph anlamadığım bir konu var biz bir yola baş koyduk gitmeye çalışırken senin gibi bir sunucu sahibi gelipte nasıl ikide bir yorum yapıyor anlamıyorum sen yoluna biz yolumuza ? sen marketinle takıl biz böyle iyiyiz ;) ihtiyacımız yok çok şükür :P
Silindi
Members
0
@turanbozdagan

Sunucuza yapılan saldırıdan bir görüntü atarmısın.Sunucunuza herhangi bir saldırı yapılmadı.Ryzer sunucu sahipleri böyle bişeyi yapamaz.Biraz Sphere bilgin olsaydı bilirdin.Herhangi bir attağa maruz kalmadınız ;)
mert kardeşim bak ne yazmışım oraya sunucu sahiplerimi artık her kimse .. gördüğümüz bi iki dava varki öyle yazmışım. Ayrıca sen benimle polemiğe giricek yaşta mısın? birde bana cevap veriyorsun ?
Silindi
Members
0
Burası bir platform her konuya yorum yapma hakkım var :) Lilith pvp açılırkene bizde bhaşlıyahacaqızzz hanyy açıLshnda oynamıyaqqq :D :D :D
evet polemiğe giricek yaşta değilmişsin :yes
Silindi
Members
0
O yazı tipini anlamıyacak kadar cahilsin.Senin sunucuna saldırı gelmediğini ben biliyorum.Saldırı almadın fakat bir lag söz konusu o kadar lagı yapan
birisi sence sunucuyu kapatamazmı sanıyorsun ?

1- Sphere bilgin yok
2- Script bilgin yok
3- Saldırı geldi diyorsun bunun bir dökümanını koymalısın.Oda yok
4- Bot'la sunucu yürümez boşuna player göstermeye çalışma.Boş player kazandırmaz.Düşürür

Oldumu @turanbozdogan
arkadaş ben sana script bilgim var kodlamayı süper yaparımmı dedim :) sen kimsinki ben sana döküman göstericem. Bir daha büyüklerine cahil dememeyi öğretirim sana boş beleşlik yapma, benim eğitimimi bilen bilir. benim scripterlarımıda tanıyan tanır! hadi şimdi ikile konumuzu kirletme abidik gubidik insanlarla işimiz yok bizim
Başarılar dilerim.

Bu konu Lord Genco tarafından düzenlendi(2013-09-16 23:04, 10 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.