Members
0.2
Nebula UO Shard, siz Ultima Online severler için hizmet vermeye devam ediyor. Nebula üzerinde 29 Şubat - 11 Mart tarihleri arasında Combat skillerinde %80 PH, Craft Skillerinde %20 PH açılacaktır. Yeni gelen Young Sistemi ile birlikte aktif olacak bu sistem karakterinizin üzerinde 1 hafta hızlı skill gaini almanızı sağlayacaktır. 11 Mart tarihinden sonra Young Sistemi ile gelen skill gaini %50 düşürülecektir.

Nebula UO Shard üzerinde 6 aydır giriş yapmayan charlar ve accountlar silinmiştir. Eğer ki account durumunuz bu sorun ile karşı karşıya ise account adınız ve bilgileriniz rezerve edilmiştir. Site üzerinden Şifremi unuttum sekmesini kullanarak accountınızı tekrar aktif edebilirsiniz.


Oyunla alakam kalmadı ama yinede reklamını yapayım dedim..

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2012-03-01 01:35, 12 yıl önce)
Nebulanın aktıf kullanıcısıyım son günlerde player sayısı gerçekten azalmıştı özellıkle sabah saatleri kimseler yok staff alımı sayesınde aktıf staff sayısıda arttı mantıklı bir hamle olmuş umarım başarılır olur.
Staff alımı servera bir hareket getirdi ve player sayısında biraz da olsa artışa sebep oldu . Şimdi PH'lerin açılmasıyla biraz daha player kazanacağını düşünürüyorum .
gereksiz insanların eline kaldığından beri nebula değil o server.
Player olarak stafflık olayları beni ilgilendirmiyor açıkcası.Serverla ilgilensinler ben oyunuma bakarım gerisi traş "bence".Yanlız Goodless'a haksızlık yapıldı en çok emek veren stafflardan biriydi onun gidişine üzülmüştüm o kadar.
Xantier : gereksiz insanların eline kaldığından beri nebula değil o server.

gerekli insanların elinde yok olmasından iyidir. Biraz yazdığımıza dikkat edersek herkes fikrini belirtebilir sen bile :)
Members
0.2
Walla ilkdefa xantier e katılıyorum ^^ ben accmı 1 ay once 200tlye sattım :D sonra item res attılar ph açtılar :)
Master
59.2997
"Düzene ayak uyduramazsan ezilir gidersin."

Bunun üçüncü kanıtı da Nebula oldu. Önce çınar diyebileceğimiz Revolution, sonra yeni; fakat listede olmayı hakeden Stones, en son da bir başka çınar Nebula.

Zaten Nebula, eski Nebula olmadığından garip karşılamamak lazım. Kadroda eskilerden bir tek Silencer kaldı diye biliyorum. O da sunucu tarafı dışında ilgilenmiyor diye biliyorum, belki değişmiş olabilir. Sercan (Michaell)'ın da dediği çok doğru. Eğer bundan bir yıl önceki kadroya sahip olsaydı sunucu çoktan kapatılmış olacaktı. En azından yeni gelen kadro bir şeyler yapmaya çalışıyor, bu da bir şey.

Sonuç olarak paradoks'a girmiş gibi olduk ama anlayan anlamıştır.
fanboyluk yapmanın alemi yok. malum durumu belli nebulanın abi niye zorluyosunuz ki. ayakta kalamadı. ph'ın açılması bitirir zaten bu işi. istediğinizi iddia edin. ha şu da var ki uo'yu türkiyede oynayan gerçek oyuncu sayısı çok azaldı. bunun da etkisi var. ama player yok diye temelden sarsmamak gerekir, çünkü her sunucunun kendine ait bir duruşu var. nebula bu değil yani.

Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2012-02-29 20:20, 12 yıl önce)
Members
0.2
Xantier ilkdefa derken nebula hakkındaki yorumlarına dedim :)

Slothere 11 yıldır sadece nebulada oynadım Silencer nickinde hiçbirini görmedim ayrıca birçok gmlerinde kadrodan çıkarıldığını farkettim

Brain ve Cyanide 2011 başlarında nebulaya başladılar Cynaide zaten web tasarımıyla uğraşıyor . onun dışarısında giren gmler sunucuyu bu hale getirdi
te 6-7 sene önceki nebulada çok kısa bi süre oynamış olsamda gördüm yani silencerı.

Bu konu nuker tarafından düzenlendi(2012-02-29 20:41, 12 yıl önce)
ben de görmüştüm silencer'ı. gm robe'u hep siyahtır o adamın. çok çok uzun süre oldu. nebula'da gm göremeyiz zaten, üstüne gördüğümüz ilk gm silencer olmuştu.
Slothere : "Düzene ayak uyduramazsan ezilir gidersin."

Bunun üçüncü kanıtı da Nebula oldu. Önce çınar diyebileceğimiz Revolution, sonra yeni; fakat listede olmayı hakeden Stones, en son da bir başka çınar Nebula.


Stones neyi hakediyor ki ? Nebula ve Revonun yanında o isim bir utanç.
En azından nebula ve revo 3 aya bir res atmıyor.
Ortada bir gerçek var yıllardır güven veren iki sunucu nebula ve revo. Gerisi traş... anlayana.
Master
59.2997
@osi

Oyunun gerçek yapısı hakkında ufacık bilgi birikimin varsa sende gayet güzel çıkarımlar yapabilirsin. Ama oyunu yalnızca bizde popüler olan yönüyle tanıyorsan elbette haketmediğini düşüneceksin.
Zaten Uo birilerinin sürekli birşeyler yapmaya çalışması, birilerinin ise sürekli bu kişilere bok atıp başka en ufak icraat yapmamasından bu hale gelmedi mi ? Hayır nedir bu sürekli "gıcığım ben" modu anlamıyorum. 6 7 senedir şu forumda gördüğüm eleştirmekten başka bir halt yememiş insanlar var. İnsanlara mani olmak neden bu kadar hoşunuza gider anlamadım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.