Merhaba..Sizlere sorum şu olucak

Nebulada oyun ve forumda hiç bi şekilde küfür etmedim.Ve acclerim banlanmış stafa sordugumda sana mı hesap vericem diye bi cevap aldım

400 450 tl tutarında marketten alışveriş yapmıştım paramı nasıl geri alabilirim bi fikri olan varmıdır acaba ?

İnsanların parasını alıp dolandırıcılık yapıyor bu insanlar
Merhaba,

Öncelikle şunu bilin paranızı geri alamazsınız, online oyun kategorisine giren her oyunda kullanıcıların hak sahibi olmadığını bildirmektedir siber suçlarla mücadele. Tüm hak sahibi oyun sahipleridir. Bunun haricinde hiç bir hak sahibi değildir kullanıcılar.

Bu tarz oyunlarda sizler hiç bir şekilde hiç birşey kanıtlıyamazsınız çünkü tüm loglamaları sunucu yetkilisi kendi dilediği gibi düzenliyebilir.
Kısacası hiç bir şeyi kanıtlıyamazsınız. Karşı taraf ifadesinde kullanıcı sunucu kurallarına uymadığı için gerekli cezası verilmiştir der geçer.
Teşekkürler neyse bilgilendirme yapmış oldum enazından insanlara marketten alısveriş yapmayında durup duruken banlanınca paranız çöpe gitmiş olmasın nese ben helal etmiyorum paramı inş çıkar o insanlardan =)
Sana dokunmus sanırım bişiler nese konu kapanabilirmi cevbımı aldım ben
iyi olmuş, saçma sapan sunucularda oynayan insanların cezası da böyle oluyor işte
exc_power dostum demiyim dedim de ya dayanamıyorum abi,

daha 1 hafta önce yazdım buraya nebulanın database fıldır fıldır piyasada geziyor her gün accountlar hackleniyor kafaya göre editler basılıyor vs diye
inanmamıştın ama ben misillemek için yazmamıştım onu be dostum ciddiydim onu yazarken.

belki parayı paypal'a bildirirsen alabilirsin ürün aldım ama teslim olmadı vs diye yaparsan olur şansın var

ayrıca
Arkadaşlar bunun bir oyun olduğunu unutmayın derim. Oyun için destek olabilirsiniz ama söylediğiniz rakam da çok saçma geliyor. Bir oyun için bu kadar para harcamaya değmez. Sonunda bu şekilde hüsrana uğrayan her zaman parayı veren taraf oluyor çünkü.

Geçmiş olsun diyorum.
Hiç birşey yapmadan banlandın ? direkt bu cümleye inanarak yazmak belliki insanların işine gelmiş. Yemedim ben, ne halt yedin kim bilir.
Para iadesi alanlardan biriyim,paypal ile işlem yapmış isen geri alabilirsin :9
paypal ile işlem yaptım yardımcı olurmusun rica etsem
p.m gönderdim.
Nebulanin ne kadar korunmasiz bi sunucu oldugu bi kez daha ortaya cikti yazik o kadar insanin emegine tavsiyem adam gibi baska bir sunucuda oynayin www.amentes.org gibi :)
Suç duyurusu dendimi bu işlerin uzmanı NELPH beydir.Kendisi bu işlerde o kadar uzmanlıştıki artık bilişim suçlarında arkadaşlari kankileri olduğunu söyleniyor.Parayı hic bir şekilde alcağını sanmıyorumda belki nebula sahipleriyle iletişime gecip paranı alablirsin
Alınır sıkıntı yok :)
paypal ile ödeme yaptıysan alırsın.Dolandırıldım vs yada paramın karşılığını alamadım vs vs. Ama suçsuz yere banlandığına inanmıyorum.Evet staffları çok egolu öyle bir cevap vermiştirler.Ama sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin diye düşünüyorum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.