Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Paypal ile aldıysan iş değişir, parayı dispute edersin tabi buna paypalı inanıdrman gerekir, buda pek kolay olmaz senin tarafından.
Şöyle bir durum var parayı alıcağın kesin birşey değil çünkü Nebula senin o yatırdığın 450 TL parayı çoktan hesabına çekip yatırmışlardır.

Sen haklı olsan bile senin o paran senin hesabına geçmez, taki Nebulaya gelen her ödemeden sonra yatıran tutar kadar senin hesabına geçer.
Tabi bu durumu Nebula yöneticileri farkına vardığında yeni bir paypal hesabı açarak tekrar satışlarına devam edebilir.

Ancak Nebula fatura gönderirse paypala o parayı alman imkansızlaşır.
Açıkcası dostum işin zor bu arada yıllardır playerlarla uğrasırım kimin ne olduğunu konuşmalarından anlarım.

Şundan emin olun 5 playerlı sunucuda olsa 150 playerlı sunucuda olsa durduk yere kimse kimseye ban atmaz.
İllaki yapmıışındır birşey banlanmışın buraya konu vs açıcağına Nebula ile aranı iyi tutup accountunu açtırman senin açından daha iyi olur.
Selam,

Mağdur edildiğini düşündüğün ve bu duruma sebebiyet vermişsek bile en son isteyeceğim şey olduğu üzüntü duyduğum için bir açıklama yapmak istedim.

Nebula hakkında yapmak istediğin suç duyurusunda ihtiyacın olabilecek her materyalı talep edebilirsin paylaşırım. Mağdur bırakıldığını düşünmene sebep her konudaki tutanak niteliği taşıyabilecek bilgileri tarafına aktarabilirim.

Fakat,

Oyunumuzun belli başlı kuralları mevcut, söylemedim dediğin küfürleri forumlarımızda aynı ip farklı kullanıcı ile yaptığınında kayıtları, tutanak niteliğine geçer mi hiç bir fikrim yok ama mevcut. Oyundan atılman üzerine yetkili arkadaşlardan hesap sorma manasına gelen diyalogundan ötürü o cevabı almış olma durumun mevcut. Doğru/yanlış tartışmıyorum, durumu bil istedim.

Paran konusunda bloke edilmiş hesabını paylaş, yeni bir hesap açtıysan var olan kredini ona aktarabiliriz ya da farklı alternatif bir yol çizebiliriz seninde içine sinebilecek.

Teşekkür ederim.
Tekrar söyliyim Bloke olmus hesabımın nie banlandıgına dair bi cvbını alamadım cunku durup duurken accler banlandı .Hatta öteki staf arkadaş banlanmadı ne alaka dedi buyuk bi karısıklık oldu şuan onu çözmeye calsııyorum ama muhattab bulamıyorum karsımda extradan app char acıp kasıyorken o bile banlandı gün içinde ..

Dediğim gibi bilmiyorum yalnış anlaşılmamı oldu noldu oyun içi jail bile almaış 2 charım gece actıondayken sabah girdim ve banlanmış olarak buldum.
Baska bi arkadaşım acc verdi onu kasarken oda banlandı ..
zalımlar pusuda bekliyorlarmış kardeş
Bana ulaşabileceğin bilgileri paylaştım, dediğim gibi "mağdur" olduğun her noktada seve seve yardımcı olurum. Haksızlık ile yol alan insanlar değiliz. Ulaşmanı bekliyorum, teşekkür ediyorum :)

Kolay gelsin.
Bir kaç arkadaş bilmeden yorum yapmıs aranı iyi tut inanmıyorum felan diye.
Şuan bi yalnış anlasılma var olmasa zaten nedra gelip konusmaz burda şunu şunu yaptın banlandın der.
Ortada bişi yok zaten.
Nedra Pm den verdiğin adresi ekledim ama .. bende pm attım
Sonuç ne oldu merak ettim. Kim suçluymuş, banlar açılmış mı :)
ben sana söyleyeyim.Ban açılmıştır arkadaşta marketten alışveriş yapmaya devam etmiştir.Çünkü bizim milletimiz tükürdüğünü yalamayı çok sever.Suç duyurusu dolandırıcı sıfatı yakıştırıp çıkarları uğruna uzlaşmaya gidecek kadar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.