Bende burda oynuyorum gercekten güzel server başarılar hem uzun süre acık olan server olucak aklımca öyle başarılar Genco ayrıca sistemlerinizolsun yarışmalarınız olsun cok güzel hepsi otamatik ve sıkıntı olmuyor kolay gelsin
MaxPanda : Başarılar Genco güzel bi sunucu ve uzun süre acık.Söz verdiğin gibi acık tutuyorsun.Encok zevk aldığım serverlardan birisi ve actionu cok güzel Pvp serveri aramak istiyenler gelip buraya girebilirler.Gayet başarılı ve sistemleri vs düzenli calışıyor.Bildiğim kadarıyla uzun süredir playeralara hizmet veriyor teşekkürler.Daha cok uzun süre sürmesi dileğiyle başarılar Nero Pvp Ekibine

mesaj sayın çoğalsaydı bari genco :D
Silindi
Novice
0.1
ismini degistirmissin ama yazini degistirmeyi unutmussun :p
Başarılar gerçekten gelmiş geçmiş en iyi pvp sunucusu, girip oynamayan çok şey kaybediyor derim...
Silindi
Banned
0
geliyorum..
aynen ben de orada olacağım çok heyecanlı olacak
Serverınız zırt diye kapatılıyor zort diye açılıyor .Genco arkadaşım açıklarınızı kapatın dost tavsiyesi .Sizde iyi biliyorsunuz ne hostunuz host ne yönetiminiz yönetim yakındır hep beraber isyan bayraklarını göreceğiz.
bugün bütün gün oyundaydım bir defa bile kesinti olmadı...
hıhı :asik2
Peynirli Yumurtayı görürsün artık oyunda :) ta buralara kadar gelip üyelik alıp senin sunucunun altına birşeyler yazmış.

böyle player zor bulursun ah kih koh koh :D
Çok başarılı bir sunucu, geçenki kale fethinde olmayanlar çok şey kaçırdı... Bu kadar seviyeli bir yetkili kadrosu ve player kitlesi gerçekten çok zor bulunur...
zak'tanda bi attack waow başarılı ! :P
gel swya binek falan vereyim istersen kaliteli sw gör...
gülmekten öldüm biri beni resliye bilir mi :) ne vericeksin gelirsem ? ortaya karışık birşeyler yaparmısın?
kale savaşında kazandığım volcanic steed'i vereceğim senin gibiler kaliteli sw görsün sevaba girerim...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.