Novice
12.5
Bu fake accountlar sadece benim mi canımı sıkıyor başka gören, duyan bir yetkili biri var mı ?
Mortal : Bu fake accountlar sadece benim mi canımı sıkıyor başka gören, duyan bir yetkili biri var mı ?

Çok sevilen bir sunucu olduğu için hiç mesaj yazmamış insanlar konuya yazı yazası geliyor :utangac2
Novice
12.5
Adam 2005 yılında üyelik alıp hiç mesaj yazmamış.İlk ve tek mesajını bu başlıkta atıyorsa kusura bakmasın ama fake accounttur.İp olayına girmeye gerek bile yok, 5 yaşında çocuklar bile modemi resetliyerek ip değiştiğini öğrendiler.
Genco rica ediyorum chrome tarayıcısını kullan en azından birazda olsa yazım hatalarını görürsün. Neyse neyse sustum.
Herşeyi paralı yapmışlar diye page attım ve bir tane admin beni stars'sa çekti !! ve 5 tane 500m değerinde çek verdi (tarih 17.11.2012 saati 14.30 civarı tabi log kayıtlarına bakmak isterseniz) :) tam çıkacaktım serverdan bir de action yapiyim dedim 2 kişiden kaçıyordum ve durduk yere DC yedim.Tabi DC yi yiince şaşırmadım para veren gm arkadaşları içinde disconnecte verir.Ama bu tam .xdisconnect ti çünkü server da ne kasılma ne bir save time ne de başka birşey vardı barizdi öyle olduğu.Paylaşmak istedim sadece.Büyük olasılıkla liseliler toplanmış bayramlıklarıyla server açmışlar.Adminler çok fevri hareket ediyor.İtem yardımları durduk yere dc ler falan.Bilginize.Vaktinizi harcamayın,emek hırsızlığı yapılıyor.
Vay öylemi :).Nerde kanıt nerde dostum ? boş muhabbete gerek yok dimi.Kimse kimseye yardım etmez unutma xxx serverlari gibi milletin peşinde dolaşmıyoruz.Sana dc veren benim o dc değil blocklama disconnect yediğinde oyuna bidaha giriş yapabildinmi onu söle.Biz kimse dc vermerizki siz pagede küfür ettiğiniz icin banlandınız.Bukadar basit.

Bu konu Lord Genco tarafından düzenlendi(2012-11-18 09:07, 11 yıl önce)
Ben Evapvp Nin eski Playerı Kalpten Sabikali herkes tanır O server tam edit serverı Beyler Bana Kalırsa Neropvp suan o serverdayım Server süper sistem olarak bakarsak eğer nero pvp evaya 1000 basar adam dakıka bası sistem cıkarıyor suan krallık sistemi var daha önce hicbir yerde görmedim bu sistem bircok serverda taklit edilcek on numara Neropvp Ben Bu Serverı Seviyorum ve Herkesi Beklerim Adamlara Helal Olsun vallahi böyle serverlar bekliyoruz sizlerden de bu bence örnek bir server
Xaire haklısın dostum tamamen beş basar o server şu servera bu serveri seviyorum Neropvp şuan bende ordayım gerçekten çokgzel server herkese beklerim tavsiyeler edeirm Neropvp bende burdayım
Dostum sen Hangi swden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu söylediklerin nero pvp icinse sahte yalan sözler derim sana özel kimse birsey yapmaz ben amq basından beri oynuyorum kimse öyle birsey vermedi
Boşa kürek sallamak yormuyor sizi galiba :)
Bu arada yapmacık olduğunuzu 10 yaşındaki biri anlar.
Usta hem sitene, hem buradaki tanıtım başlığına hem de oyundaki dialoglara yazdığın yazıların birazcık da olsa düzgün olmasına dikkat etsen bence yaptığın iş daha kaliteli görülür. Böyle biraz komik oluyor.
öncelikle herkese selamlarımı sunuyorum. Türkiyede Ultima Onlide denildiğinde oyuncu kitlesi en fazla olan şehir olarak akla yalova ve izmir geliyor. Yalovanın neredeyse bütün internet cafelerinde ultima online yüklüdür. ve son zamanlarda gördümki bütün ultima online oyniyan arkadaşlarım olsun, yeni başlıyanlar olsun hepsi nero pvp'de zevkle action atıyorlar ve bende karar verdim başlamaya :) Artık RUSHSTONE ailesi olarak bizde NERO PVP'de bulunmaktayız. Sistemleri çok güzel ve bütün sistemler neredeyse birbirlerine bağlantılı durumda. Action 100% keyifli ve büyü delayları oldukça iyi. Ben sunucunuzdan memnunum ve Genco bey'e başarılarının devamını temenni ediyorum ve kolay gelsin diyorum :) ..

Neferiyan RUSHSTONE/ BahattinSürel.
ARKADASLAR ARAMIZDA GORMEK DILEGIYLE HEPINIZI BEKLERIZ GERCEKTEN OYUNUN ZEVKINI UZUN ZAmaNDIR ALAMIYORDUM TAKİ NEROYA BASLIYANA KADAR
Yolda$ StaLin..
Yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.

Merhabalar,

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar Dileriz.

31/12/2012 ve 1/1/2013 Bağlayan gece daha doğrusu yılbaşı akşamı saat 00:00 Etkinlerimiz başlıcaktır.Sizlerde bizimle beraber yeni yıllara girmek istiyorsanız NeroPvp Etkinliğine Katılın. 00:30 Kadar etkinlerimiz devam edicektir.


https://www.neropvp.net

Oy oy oy sistemler vs süper server Serverda 0 Edit Var Yukkarda allah Var O Şahit Gerçi Allahın Adını Anmamak Gerekır Bu serverin Scripteri Ve Staff Kadrosu Cok iyi Oyun Ve Oyun İçine Saygı Ve Sevgi ön planda bu kadar övdüm met ettim göre vardır bi bildigimiz tabiki Oyun Girmeyen Pişman olur benden demesii.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.