Yorumlarınız İçin teşekkürlerimi sunarım.
Merhabalar,İstek üzerine Kredi sistemimiz aktif etmiş bulunmaktayız.

Kredi sistemi nedir ?

Kredi sistemi Safede alanda durarak 3 dakikada bir 2 puan kazanırsınız.Eğer Moonglow action bölgesine gectiğinizde ise 3 dakikada bir +5 puan olarak kazanabilirsiniz.

Safe alanda 3 dakikada bir +2 Puan kazanırsınız
Moonglow adasının her yerinde3 dakikada bir +5 Puan kazanabilirsiniz.
Oyundan cıktığınızda sistem calışmaz.
Action atarak daha kolay puan kasmanız icin Moonglow adasında action atarak +5 puan kazanabilirsiniz.
Ölüyken Puan kasamazsınız.

Not : Kredi puanlarınızı öğrenmek için oyun içersinde .kredi yazmanız yeterli olucaktır.
Kredi puanlarınıcoğaltığınızda safede bulunan Kredi Vendoruna giderek Puanınızı öğrenebilirsiniz.Ve Puanlarınızda item alabilirsiniz.

Puanlar ve Ödülleri
12000 Kredi Puanına ,1 Adet Nero Steed Verilmektedir.
8000 Kredi Puanına,1 Adet Dragon Steed Verilmektedir.
6000 Kredi Puanına, 1 Adet Axta Steed Verilmektedir.
Paket 1 , Ödülleri 10 adet str deed ,10 adet dex deed, 10 adet gem taşı vermektedir.
Paket 2 , Ödülleri 1 adet Death Steed,1 Adet Volcanic Steed,1 Adet Posion Steed,1 Adet 1 haftalık Vip Deed



Not : Safe alanda durarak 3 dakikada bir +2 Puan kazanırsınız.

Not : Action Zonede Moonglow adasında Action atarak ise 3 dakikada bir +5 Puan kazanabilirsiniz
Sunucu günden güne kendini geliştiriyor. Yeni sistemler yeni görünüşler vs.

Bence herkez sunucuya katılmalı.!
Çok berbat bir server az takılayım dedim de oynanacak gibi değil, innox yiyen binekten inip all kill çekiyor o hale gelmiş
herkeze edit basarsalar tabi olacağı o :D
Hangi pvp server da binekten inip all kill yok olamayan bir tane söyler misin. İyice zıvanadan çıktı o zaman playerlar çıksın binekler pvp yapsın arkadaş bu nasıl bir saçmalıktır halen mantalite yi çözemedim yeminle.
Federal : Hangi pvp server da binekten inip all kill yok olamayan bir tane söyler misin. İyice zıvanadan çıktı o zaman playerlar çıksın binekler pvp yapsın arkadaş bu nasıl bir saçmalıktır halen mantalite yi çözemedim yeminle.

Daha 1 kere binekten inip all kill çekmedim, ama kimseyle adam akıllı kapışamadım herkes paradarbe verip all kill çekiyor, innox yiyor adam hemen bineği daldırıyor kimseyle kapışamıyorsun adam gibi. Adamlara göre bineğin değeri yok ölürse bankada aynısından var, basmışlar editi binekler oynuyor oyuncular değil. Vip nightmarelar volcanic steedler falan filan. Dersenki oynamayı bilmem binek bulur bir yerden onunla bişeyler yaparım, buyur derim oyunculuk yok burada çünkü
Denmark
Merak ediyorum hangi serverin sahibisin.Server 1 yıldır nerdeyse hizmet vermektedir.Edit demişsinizde ona çok güldüm nedeni söyleyeyim sana Serverimizda zaten Market sistemi mevcut bir çok kişi market sisteminden yararlanıyor diğerleri ise oyunda zaten Kredi puani olusn farkli
Sistemlerden olsun zaten markette sattımız itemlerin tamamını oyunda kredi sistemine ekledik buraya gelip edit lafı demeniz cok hoş değil eğer elinde kanıtın varsa koyucaksın yoksa elinde kanıt buraya gelip boşa kürek cekmenin bir ağlamanın gereği yoktur diye düşünüyorum.Vip mare dediğin serverin değersiz bineğidir :D

Diğer konuya gelirsem Benim serverda Gold üye olmak sadece 1 gün full online bırakırsanız 1 vip deed 1 haftalık alırsınız.Kısaca dediğim gibi boşa kürek cekmenin bir anlamı yoktur diye düşünüyorum.İftira atarken elinde kanıtın vara konuşursun yoksa boşa kürek cekip ağzını yormaya gerek yok diye düşünüyorum.O saydığın binekler zaten her yerden kolay kazanınan bineklerdir.Daha dünkü cocuksun gelmiş bu server 1 aylık değil 1 yıllık bir server sistemleri ilk önce oku sonra konuş burda.



G-defender

Boşa niye sacma sapan konuşuyorsunki elinde kanıt varsa koyucaksın buraya böyle cocuk gibi buraladarda ceneni yorma yok edit miş yok buymuş yok sunucu all kill varmiş yok şu varmiş yok bu varmiş zorla oynatmıyoruz kimseyi Serverimda demekki millet seviyorki günlük 50 playerim var başka sunucuların sahipleri gelip sacma sapan yazılar yazmasın konuma adam daha yeni üyelik almış direk benim konuya yazmış sacma bişi :) Varsa elinde kanıt ötüceksin ozaman yoksa boşuna konuşmayacaksın sen git 10 liralik connectorunu sat :) Bu işler başkasının pachini alıp millete ben yaptım diye verip yapmaya benzemez bilmem anlata bildimmi.
Dediklerimde haksızsam söyle güzel kardeşim. Serverın değersiz bineği ise ismini neden vip nightmare koyuyorsunuz onu anlamadım? Zaten herkeste turuncu binekten var, moonglowda serpentsta adam direk binekten inip all kill çekiyor, inan daha 1 kere all kill çekmedim ama cidden gram zevk alınmıyor sunucudan. Adamla kapışıyorsun tak diye innoxun ardından hemen binekten iniyor adam. Siz bu hale getirdiniz bu serverı, anca bu tarz oyun oynamaktan anlayan uo mantığı dışındaki playerları toplarsınız, oynarsınız. İstersen acc name şifremi vereyim sana, kaç saat oynadığıma bak yada ne zaman üye olduğuma, hatta tamelediğim bineklere bile bakabilirsin bankamdaki. O zaman belki anlarsın başka serverın ownerı olmadığımı. Taş atılacak bir durum yok oynayan herkes anlattıklarımı görür zaten aksi bir durum mu var?

neyse madem market sistemi gelmiş, yolunu buluyorsan devam et hiç karışma ingame olaylara, saf adam çok
Adam yeni üyelik mi almış hahaha kayıt tarihi : 2005-09-17 15:16 GMT - boş laflarla konuşuyorsun zamanında benide edit yapmıştın kim boş laf konuşuyor?
G-defender
Sana editmi :D ahahah yarıldım gülmekten ben sana bir katana bile vermem sen kimsinki sana vericem artis sen daha 3 kuruşluk connectorundaki acıklarını düzeltemiyorsun.Sen 10 tl connector satmaya devam et Sattığın sunucular acık kalırsa Boş muhabbet yapma yok bana edit bastı yok şu bana şunu kardeşim laf yazması kolay ama elinde kanıt olmadıktan sonra hic birşeye yaramaz boş laflar tüketme senin nasıl bir insan olduğunu millet iyi biliyor.Elinde kanıt varsa ötersin yoksa burda kendin yaptığın laflarla gocunursun.

Sen hep boş konuşuyorsun.Bayram karataş boşuna bu lafları yazmak icrat göster bana para için sen benim eski serverin msqL bağlantısını kesiyordun daha beni konuşturma.Sen o connectorun'u 5 tl satmaya devam :)




DenMark

Üstteki arkadaşa gelirsek Turuncu renkte binek bir kere sana okulda renkleri öğretmediler heralde,Volcanic steedin rengi alev rengidir.Sen sari rengede siyah dersin :D Oynamiyorsan cıkarsın sana zorla oynatmıyoruz demekki millet seviyorki oynuyor.Başkada konuma sacma sapan yazılar yazmayın.


Not : G-defender varsa elinde kanıt koyucaksın burda boş yere topicimi kirletme.
Yöneticelere gereksiz yazıları silermisiniz rica etsem ?
Ne kadar çirkinleşmiş bir adamsın anlamıyorum zamanında senin serverinin buglarını fixlediğim için edit basıyordun daha sonra foruma konu açtın bayram edit basıyor felanda filanda şimdide utanmadan yok ben edit basmadım diyorsun bir kaç kişi var bunları bilen forumda onlara bile item verıyordun hakan mesela @Blues foruma girerse buraya yazarsa görürsün gerçeklerin ne olduğunu.
Bayram boş boş konuşma yok şuydu yok buydu Blues bende ownerdi birkere kardeşim.Senin ne mal olduğunu kendisi anlattı sen milletin pachlerini calmaya devam et ne olsan süper Scriptercisin Ben sana hic bir şekilde fix icin yalvarmadim boşuna burda ağlıcağına o actığın ion neden sattını cok iyi biliyorum paranız yetmedi vds'yi ödemeye.BUrda boş yorumlar yapıp canımı sıkma git sattığın ionu düzelt ilk önce gel burda onu fixledim bunu fixledim de git sen ilk önce yaptığın iondaki buglari fixle.Burda boş yere muhabbetim olamazsın anladın ?
Ne ne anlamadım ağlama yavru ceylan :D
Boş laflara yapıcağına icraat göster burda boş ötme bülbül git sen 10 tl connectorunu sat satabilirsen oda :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.