=) Skype da allahtan konuşmalar silinmiyor. Reklam etmek istemem sizi ama isterseniz koyabilirim buraya ?
Sunucumda daha önceden bulunan Staff kadromuzda Nos'la aranızda ne geçtiğini bilmiyorum ama şuan sunucumuzda artık görev almamaktadır.

Bu yüzden konuma asla eski yetkiliminle alakalı konu yazmayınız...
tybalt : =) Skype da allahtan konuşmalar silinmiyor. Reklam etmek istemem sizi ama isterseniz koyabilirim buraya ?

Nero pvp den ayrıldım özel yada farklı konuda acabilirsiniz kimseye verilemeyecek hesabım yoktur.
Küfürü bırakmışlar mı diyordum demek serverı bırakmışlar. İsabet olmuş.

Saphyr : En yeni guncellemelerden sonra server daha iyi oldu. Ilgi alaka cok guzel staff arkadaslara ayreten tesekkur ediyorum. Oyun icerisinde surek aktif page atan biri olarak buraya da yorum yazmak istedim..

Şimdi belki haklı olabilirsin kardeşim.
Güç Yüzüğü Sistemi

Merhabalar,Güç yüzüğü eklenmiştir.Bu sistem ne işe yariyacaktır.

Sistem Engelli parkur yarışmasından her hafta cuma günü 22:00 olacak olan engelli parkur yarışmasına verilicektir.Bu güç yüzüğün avantajlari Sunucumuzda bulunan Binek ve golemlerden Hasar almayacaksınız.

Güç yüzüğü Newbified değildir.Ve Sürelidir.Sistem başladıktan sonra 6 gün boyunca süreli olarak durmaktadır.Yarışma başlayınca otomatik silinir tekrar yeniden yarışmayı kazanan kişiye yeniden verilir..

Sistemi her hafta cuma günü 22:00 Engelli parkur yarışmasından verilicektir.Yarışmayı kaçırmayın..
Güç yüzüğün özelliği : Bineklerden ve golemlerden Damage hasar almamamaktır.

Büyü ve Combat’lardan damage alırsınız..
Güç yüzüğü Newbified değildir.

Güç yüzüğü 6 gün boyunca sürelidir.Herhafta yarışmada 1’ci olana otomatik verilmektedir.
Combat ve büyülerden damage alıcaksınız
Sadece binek ve golem den damage almayacaksınız.
Güç yüzüğü armor vermez
Not : Güç yüzüğün Her hafta içi Cuma günü 22:00 Engelli Parkur yarışmasında belli olacaktır.Kaçırmayın






Oyun içi görüntüler




Erhan çok dengeli ve güzel bir sunucu olmuş hakkaten keyif veriyor ellerinize sağlık
Neroda aksiyon atıyoruz altında serverın en değerli bineğinden biri olan red steed vardı adamı kestik bineğinide kestik adam bineğini reslemeye gelirken res taşlarını lootladık biz resledik bineğini aldık.
Herneyse konuya gelicem bineğe bindik aksiyon atıyoruz aksiyon sırasında bineği killedik adama, binek statiği döndüğü an teleport oldu birden :)
Biz görmedik sözde çeken staff öyle zannediyor. Sonra bi yell geçti Red steed moonglow civarında ölmüstür diye :) Page atarız genco çeker salağa yatar bilmiyom hesabı olamaz öyle bişi şeklinde sonrasında açıklama yapar ve yaptığı açıklamaya bakın " sunucuda bişi deniyorduk o yüzden çektik redinizi " Arkadaşını kesip redini aldığımız zoruna gitmiş arkadaşın aksiyon sırasında statiğin ordan çekiyo bineği nası server sahibiyse oyuncusunun redinin peşine düşmüş, Çekiyo bineği monglowda yalandan bi playera kestiriyo söze bineği biz salarken uzaklaşmış binek, salağa yatıp sonra itiraf ediyo bişi deniyorum diye nası bi karaktere sahipse arkadaş yalan dolan üzerine kurulmuş hayatı. Yıl 2016 oyuncu kalmamış zaten olan oyuncularıda bu tür ireti davranışlarınızla soğutuyosunuz. Üç kuruşluk zevkimiz vardı oda sizin sayenizde yalan oldu. Sunucuyu kimseye tavsiye etmiyorum, yanılıpta değerli bineğiniz olmasın adama killediğiniz an staff tarafından kaçırılabilir.Sözde bişi deniyorlardır, arkadaşına kestirir bineği belki görmemişinizdir diye, gördüğünüz anlaşılırsa deneme için çekiliyordur felan.Sunucu sahibi Genco yalansa yalan desin buraya gelip. Karaktersizse inkar eder zaten Ingame müdahale edip red steedi oyuncusuna kestirecek kadar düşen bi staff her boku yer gözümde.İşsiz staffların egolarını playerda bastırdığı kalitesiz pvp shard sunucusu kimseye tavsiye etmiyorum.
@ Smook
Kısaca cevabım resimde



Oyun içi görüntüler








Konuştuklarınıza sadece gülüyorum.Banladığımız insanlar nedense nereden karalayım diye düşünüyor ama hep boşa kürek çekiyorsunuz.
Seni aradığımızda annen açtı skype'ını odamı yalan ? Sonra geldin senle konuştuk bineği verdin küfür ettik banladın :] Az adam olda doğruyu söyle neyin peşindesin daha neyin inkarı bu evlat. Ben yaptrığın rezillği söylüyorum sen pişkinlikle player sayısını atıyosun. 300 oyuncun olsa nolur karakterin leş olduktan sonra :] Oynayacak başlayacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum kalitesiz ve arkadaşın karakteri gibi leş bi sunucu :]

Bu konu Smook tarafından düzenlendi(2016-05-13 15:34, 7 yıl önce)
@ Smook

Üstteki resmi okumanı tavsiye ediyorum.Çünkü senin yazdıkların hic umursamıyorum resimdekini okuman yeterlidir.

Bu hafta Olan tüm güncellemeler aşıdakı gibidir.

Pvp turnuvalarında kullanınmak üzere sadece warrioların kullanabileceği Warrior bow eklenmiştir.Sadece Pvp lerde kullanmak için ayarlanmıştır.
Maden alanlarına Golemler bazı npcler’i yasaklanma korumaları eklenmiştir.
Light Spear ile Player’ı kestiğinizde isminizin yazmama sorunu düzeltilmiştir.
Fire Spear ile Player’ı kestiğinizde isminizin yazmama sorunu düzeltilmiştir.
Account alımları artık 2 saat online kasmadan safe alana geçişiniz olmayacaktır.
Sunucuya 2 adet Yeni binek eklenmiştir.Detayli bilgi aşağıdaki gibidir
Sunucuya Lium Mid eklenmiştir.Oyun içersinde .kredi yazarak alabilirsiniz özelliği aşağıdaki gibidir.Krediyle aldığınız en pahalı binektir.
.depo yazarak – binek– eşya – silahlarınız – lütfen ekleyiniz.Bu konuya lütfen önem verelim arkadaşlar.
.binekekle yazarak tüm açılmamış animal deedlerdeki binekleri depoya ekleyebilirsiniz.
Önereceğiniz sistem varsa bizlere forumdan yada Skype adresimiz : [email protected] ekleyerek sistem önerisinde bulunabilirsiniz.
Güç yüzüğü 2 gün olarak ayarlanmıştır.Her 2 günde bir saat 23:00 Moonglow bankada Güc yüzüğü Npc’si aktif olacaktır.İçinden cıkacak olan Güç yüzüğün sahibi 2 gün boyunca belli olacaktır.Sistem neden değiştirildiği ise şikayetlerden dolayı bir gün boyunca olarak ayarlanmıştır.İyi eğlenceler dileriz.
Güç yüzüğü 2 günde bir saat 23:00 Yeni sahibi moonglowda bekleyecektir.
Aşadağıdaki itemler .depo eklenmeyenler 8.05.2016 saat 12:00 Arası ve 21:00 Aralarında Silinecektir.Silinmemesi için lütfen .depo komutunu kullanarak depoya ekleyiniz.Aksi taktirde pagelere bakılmayacaktır.
Nightmare Vuruş hızı tekrar düzenlenmiştir.
Unicorn Vuruş hızı tekrar düzenlenmiştir.

8.05.2016 12:00 arası ve 21:00 Arası silinme işlemi olacak itemler aşağıdaki gibidir.


Gem Taşı
Golem yapım aletleri
Golem
Kure kupa
Arcane Cristaller
Heykeller 1 – 2 – 3


Yukarıdaki itemler .depo yazarak ekleyiniz aksi taktirde üstte yazan saatler arasında silinme işlemi olacaktır.İyi eğlenceler dileriz.

Başarımı Resimde





Servverda cok fazla sistem var. Cok fazla binek var sadece isimleri değişik rengleri değişik ondan ibaret.Biraz daha sadeliğe gitmeniz daha iyi olur bence.Birde clent cökmesi cok fazla oluyor.Yinede tutturmuşunuz inşallah yine bir anda kapamazsnıız serveri insanlarin emekleri boşa gitmez.Kolay Gelsin.
*** geçersiz mail /Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-05-26 16:49, 7 yıl önce)
Başarılarınızın devamını diliyorum çok eglenerek oynuyorum bu serverda ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız ve aziz şehitlerimizi düşünüdügünüz için ayrıca bin teşekkür ederim
Özel Bonuslu Silah ( Bonus Orak[/color] )

Merhabalar,Yarişmadan belirli puanla elde ediceğiniz ( Bonus Orak ) aktif etmiş bulunmaktayız.
Bu silahin diğer silahlardan özelliği ise : Silahı aldığınızda 3 tane bonus aktif olacaktır.Ayrıca cok güclü bir silahtır.Bu bonuslar şunlardır.

Paradarbe
Attan düşürme
Kendine çekme


Silahi elde etmek için : .yarismasilah yazınız yeterli puanınız olunca silahi elde ediceksiniz.
Bu üstte yazdığımız 3 bonusu bu silahla vurabilme özelliğine sahip olacaksınız.Örnek bu bonuslar sadece bu silahda toplanmıştır.İlerleyen zamanda farklı bonuslar ( Bonus Orak ) aktif olacaktır.Şuanlık üstte tarafda yazan 3 adet bonuslar aktif olmuştur.
Not : Silahı nereden elde ediceğiniz ise Gm topuk – Box gibi etkinliklerden 1 ‘ci olan arkadaşımızın hesabına otomatik 1 puan yüklencektir.Serverda tüm yarışmalara yarişma puani eklenmiştir.Bilginize biriktirip bu silahi .yarismasilah diyerek alabilirsiniz.

Silah Resmi




Gereksiz yorumlara bakmıyorum bile.

@Conan53

Bizler sizler olduğunuz sürece sunucumuz acık kalacaktır.Başarılar dileriz.
Server güzel gayette başarılı bir şekilde ilerliyor arada sırada oynuyorum gayet zaman geçirici genel hatalar bulamadım sistemler,birbiriyle uyumlu yapılmış tebrik ederim, uptime konusuda güzel lag vs olmuyor gayet kısacası başarılı bir server diyebilirim.Sunucuyu lekemeye gerek yok istiyen girip bakabilir emek verilmiş ve düzenli bir yolda inşallah gider şuan gayet herşey başarılı olmuş tebrik ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.