sürekli muhalefet yapmaktan ne anlıyorsunuz ? yapıcı eleştiri yapalım. Bir baskası daha iyisini yapana kadar eldeki en iyisidir unutmamak lazım.
LORD GENCOYU kızdırmayın !

Speed engellemek için oyunculara virüslü connector mu dağıtsın LORD GENCO ? ( virüslü connector = dronector = nebula = rof = eva= pyramid )

Tebrikler Genco.
İlk başlarda sunucu güzel tat veriyordu ama saçma sapan hataları var adamın elinde silah var sersemler vuruyor bir kere olsa buraya yansıtmam ama birden fazla rastladım nero swordmudur nedir damagesi çok yüksek oyundan sogutuyor o yüzden connectoru sildim bidaha giriş yapmıcam sunucunuza dengeyi mahvetmissiniz sunucu bi nevi parası olan oynasın gibi olmuş sunucuda 70 player var actionu iyi deil actiona yönelik etkinlik yapılmıyor ne zaman oyunda olsam gm topuk lastman yapılıyor bundan başka bişey göremedim neyse ne kadar dikakte alınırım bilemem ama başlıcak arkadaşlar bunu bilerek başlasınlar.
Biz etkinlik yapmiyoruz doğru :)

https://www.facebook.com/NeroPvpShard/

Dediğiniz silahları elde edebilmek için 1 ay boyunca full time kredi kasması gerekli,ve sürelidir o silah zaten birşeyin bir değeri olması yada mantığı olması gerekiyor.

Sunucuda herşey donate ait değil elimden geldiğin kadar oyuna yansıtıyorum,İstiyen o silahi kredi kasarak alır istiyen para vererek alır,Onun dışında her hangi birşey yapamam Biz etkinlik yapmiyoruz :)

Facebook sayfamıza girip bakabilirsiniz,Yapiyormuyuz yapmıyormuyuz..

Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-07-02 22:08, 7 yıl önce)
Söylediklerim kötülemek amaçlı söylemedim olanı söyledim ben sürekli gece yarısı oyunda olamıyorum demekki gün içerisinde sadece gece yarısı etkinlik düzenleniyor silah zor veya kolay olabilir bunada bişey demiyorum ama damagesi 60 70 olan silah sunucuda ne etki yapar ? wara geç dal sunucu zaten wara geç dal binek sal oldu şu 2 3 gün içinde ondan önce çok güzeldi ben beğeniyordum sadece connector sorunu vardı oda sizin yönlendirdiğinizi yapınca kısmen düzeldi eleştirim kötü amaçlı deil tekrardan hatırlatıyım benim gözümde hata olanları size yansıttım o kadar bu arada biraz test edin silahlar sersemler vuruyor.
Gerekli önlemler alacağım damage olayını bugün kontrol edip size buradan bilgi vereceğim..

Yeni eklenen silahlarda damage vuruşları düşürülmüştür.

Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-07-03 11:43, 7 yıl önce)
Başarılar dilerim,ufak düzeltmeler ile başarılı bir sunucu olabilir.
@ Joshepx

Gerekli hatalar bizlere bilgi verildiğinde yavaş yavaş halledip düzeltmeler yapıyoruz,Önemli olan oyuncularımızın hatasız sunucu oynaması için bizlere gözlerine çarpan küçük'de olsa hataları söylemeleri gerekiyor yanlız şuan ultima online çevresinde biz bunları görmüyoruz acaba nerede acık var onu bulup onları sömürmekle meşgul eden bazı oyuncularımız var ultima online eğer böyle bir ultima online iyi olmasını istiyorsak ufak tefek olsada genel hataları sunucu sahiplerine bildirsek daha güzel sorunsuz Server oynayacağız.Yorumlarınız için teşekkür ederim.




Online Player : 60 + 80 Arasi değişmektedir.
Web Sitesi : www.neropvp.org
Facebook : https://www.facebook.com/NeroPvpShard/

Pazar günü 22:00 Krallık Pvp turnuvası Olacaktır
Ödülümüz : Sunucumuzda bulunan 100 TL En yüsek Donate Puani verilecektir.Donate puanlıyla 100 TL Nero Steed sahip olabilirsiniz.

Pvp'yi kazan 100 TL Donate Ödülünü al Değerli itemlerle actionun tadını çıkar

Pazar günü 22:00 Krallık Pvp turnuvası olacaktır
Pazar günü 23:00 İtem Questi olacaktır.
Pazar günü 00:00 Güç Yüzüğü aktif olacaktır.

!!! Bu etkinlikleri kaçırmayın !!!


Sunucu Genel Görüntü



Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-07-03 23:51, 7 yıl önce)
Members
22.9
Başarılar dilerim

@NeroPvp-Genco postundaki resmi bence kaldırmalısın veya yenisini alıp değiştirmelisin. TÜRK bayrağına dikkatini çekerim, hoş bir manzara değil maalesef.
@camel ne var ki bayrakta?
Members
14.4
Şeytan ayrıntıda gizli bayrağın üzerinde yazan isme bak :)
Hoş olmamış her ne kadar öyle olsakta :)
Kusura bakmayın görmemişim :) düzelttim..
Tebrik ediyorum genco,Ne olursa olsun ailelere taviz vermeyen sunucu sahibidir.Biz bize yeteriz başarıların devamını dilerim Bu akşam büyük quest olacakmış heyacanla bekliyorum.Questler aynı saatte olacak dimi 22.00 da ?
onlıne sürem 2saat 7dakika ama halen giriş yapamıyorum. bi yardımcı olurmusunuz



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.