Haftalık dergilerimizi burada sizinlede paylaşmak istedim,her hafta servermizdaki aktiviteleri guzel bir şekilde kaleme aldığım bu dergiyi her hafta buradan takip edebilirsiniz..

https://data.axmag.com/data/201207/U49712_F99296/index.html


Dergi dısında bir de PVP günlüğümüz var serverdaki 1. PVP turnuvasinin günlüğünü aşagidaki linkten erişebilirsiniz.

https://data.axmag.com/data/201207/U49712_F99773/index.html

Saygılar,

Ulmo Olorin yazari
Başarılı olmuş tebrikler.
Novice
12.5
Başladık yine :P
Yaratıcı olmuş bence sonuçta yapılmamış bir şey. U-S de böyle dergi çıkarsa ya da böyle bir proje hazırlasa güzel olabilir diye düşünüyorum.
bu can sıkıcı bi hal almaya başladı. tüm diğer başlıklarınızı tek başlık altında toplayın aksi taktirde tek tek hepsini silmeye başlayacağım.
Master
59.2997
Resimlere, yazılara az daha dikkat edilirse daha hoş olur. Pvp günlüğü hiç olmamış. En azından turnuvadan pvp esnasındaki görüntüleri vs ekleyebilirdin. Veya böyle ağaç görünümünde kim kiminle karşılaşıp sonraki turda kiminle eşleşti vs gösterebilirsin.
Silindi
Master
59.2997
Güzel
Mortal : Başladık yine :P

Aynısını yazmaya girmiştim :P
Olumlu ve olumsuz cevaplar için teşekkur ederim. Ancak şöyle birşey var bu hazirladığım taslaklari dergileri normalde 3 kişilik bir ekiple hazirliyorduk yabancı serverlarda veya başka platformlarda ancak diğer iki arkadaş suan tatilde olduğu için tek başıma hazirlama durumunda kaldım tabi buda kaliteye yansıdı. Ancak ilerleyen zamanlarda illaki dikkat edilicek çok şey var. PVP günlüğü ise hemen düşünülüp pvp den 1-2 saat sonra yayımlanmış bir taslaktir mükemmel olmamasi normal ancak onunda üzerinde çalışılıcaktır cünkü tek kişiyle olucak projeler değil bunlar illaki yardim gerekiyor =)
Lucretius : bu can sıkıcı bi hal almaya başladı. tüm diğer başlıklarınızı tek başlık altında toplayın aksi taktirde tek tek hepsini silmeye başlayacağım.
+1
OLORİN diye OLORİN adında OLORİN şeklinde OLORİN sunucusu OLORİN tadıyla OLORİN tarzıyla OLORİN açılmıştır. OLORİN sizi OLORİN bekliyor. OLORİN 12 OLORİN yaşında OLORİN çocuk OLORİN kafasındayız.

Saygılarımla OLORİN ekibi OLORİN consu OLORİN seeri OLORİN gmi OLORİN developeri OLORİN admini OLORİN owneri.

OLORİN.


Bi' bitmediniz olm ljsfhjlsdhf.
Neophyte
-1.7
Fikir güzel de ben sevmedim pek.
Spankox : @Algos
Sen bittin ya güzelim o yeter. Hala ortalık kaşarlığı peşindesin azıcık erkek ol :)


Aga ne temel ne mecazi ne de yan anlamdaki kaşarlığı yapmıyorum burada ama sizde bi' yüzsüzlük var.

Bütün kadro olarak hakaret ediyorsunuz ama bir seferinde bile yalanladığınızı görmedim. Sadece yanlışlarınızı, hırsızlıklarınızı, beceriksizliklerinizi hakaret ile kapatmaya çalışıyorsunuz.

Lucretius elinden geldiğince tölerans gösteriyor - TheRaskol ise gözünü para bürümüş bi' çapsız olduğundan reklam verdiğiniz için ses etmiyor keyfi adam banlıyor ama ciddi anlamda boyuna başlık açıyorsunuz sadece kavga çıkarmak için - reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek g*tünüzü yırtıyorsunuz.
Bu fikir tamamen Benim kendi yorumumdur baska hic bir Turk serverinda oldugunda sanmiyorum. Bu fikiri biraz daha gelistiricem ancak biraz zaman alicaktir :) Bakalim ilerki haftalar diger bolumlerini bu baslik altinda yayimlicam. Bu arada forum yekilileri gereksiz yorum yapicagina birazda Turk serverlarinda yeni bir olayın çıkmasına biraz destek verseniz çok daha iyi olur burada amacım reklam değil yeni yapılan birşeyin insanların huzuruna sunup yorumlarını fikirlerini almak ve sistemi dahada ilerletmek eğer çok canınız sıkıldıysa yorum yapmak yerine konuyu taşıyın diyer konunun alitina böyle bir yorum yapmaktan çok daha kolay olsa gerek.

Saygılar
@SadeceKaşarDiyenAdam

E hani yine sadece hakaret - hakaretlerde de en ufak bi' zeka pırıltısı yok?

Sahip olduğun tüm kelime dağarcığın ve zekan "kaşar Algos" demek üzerine mi çalışıyor?

Bu mu kapasiten?

Hoş, daemon "Lucifer" ile Cove'da "quest" yapıp page atın diyorsun millete.

Balrog dediğimde "Balron olmasın o? :D", Lord Blackthorne köylerimizi bastı bizleri aç bilaç bıraktı diyorsun - UO tarihi hakkında zerre bilgin yok sonra sağda solda caka satıyorsun - mahalle ağzı ile bi' cümle kurmaya çalışıyorsun o da olmuyor.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.