Spawn takibin içeriğini sanırım okumadınız. Sadece günü ve saati ve herhangi bir lokasyon belirtilmiyor. Spawn takip yapmanın amacıda şudur ; serverda random olarak çıkıyor binekler bundan dolayı, oyuncuların hiç değilse hangi saatte çıktığını bilmelerini sağlıyoruz. Bizim serverımızda şuanda spawn bulmak samanlıkta iğne aramakta farksız durumda. Pvp serverı benzetmesini anlamadım. :) Sistemin ne olduğunu okumadan bakmadan yanlış yazılar yazmayalım.

İyi günler.
iyi günler

server o kadar kötü ki 15 dk uğraşarak 55i'lerde olan bir açık ile owner account ile girdim buna nediyosun
55i Hmm Kolay gelsin. Eminim girmişssinizdir. Kötüleme amacınız nedir bilmiyorum fakat, uğraşacak başka bir şey bulmanızı tavsiye ederim.

İyi günler.

Bu konu ^Avatar^ tarafından düzenlendi(2012-04-14 23:50, 12 yıl önce)
hersey ıyı hos guzelde 13 onlıne olmamıs bea
Zamanla, online sayısıda artacaktır umarız :)
Silindi
Banned
0
Başarılarınızın devamı dileğiyle...
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bu özelliği tanıtmak istedik.Hesap güvenliklerini artırmak için isteyen kullanıcılarımıza özel " sadece kendi bilgisayarlarından giriş yapabilme " eklenmiştir.


Sistem kullanımı oldukça basittir. Aşağıda adımları takip ederek sistemi aktif edebilirsiniz.

1) Foruma giriş yaptıktan sonra profil sekmesinden profili düzenle ==> hesap ayarlarına giriniz.
2) Karşınıza çıkan menude "HESAP GUVENLİĞİ" bölümünden değişiklik yapabilirsiniz.
3) 1 ya da 0 olarak atama yapmalısınız.
4) 1 sistemi aktif eder ve 0 da sistemi iptal edecektir.

Sistemin genel mantığı bilgisayarınızın isim ve mac adres kontrolunu gerçekleştirir.

Bu ne demektir ?
Açıklamak gerekirse başkalarına şifrelerinizi dahi verseniz, sizin bilgisayarınızın dışında asla erişim sağlanamayacaktır.

NOT : Asla ve asla oyun ve forum şifrelerinizi aynı yapmayınız. Servera kayıt olduğunuz mail adreslerinin şifreleriyle aynı şifreyi Olympus Uo platformunda lütfen kullanmayınız.

Sistem genel saldırılara cevap olarak gerçekleştirilmiştir. Olympus'un zemininin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha göstermek istedik. Teşekkür ederiz.

İyi oyunlar.




Ek olarak bazı arkadaşlar, staff karakteri hackleyip (hacklemek nedir bilemem :)) oyuna girdiklerinin iddası yapmışlardı.

Pürüzleri gidermek için connectorde geliştirilen sistemi belirtmek isterim aşağıda görebilirsiniz. Sistem otomatik olarak kimin staff olduğunu algılayıp client dondurup direk olarak pin sorar. Şifreyi bilseniz pin gelecektir. Pini bile bilseniz Mac ve Pc kontrolu mevcut.
İddalarda bulunan arkadaşlara tekrar kolay gelsin demek istiyorum.

Saygılar.


Uzun uğraşımızdan

niye ki gayet kolay birşey 30 snde fln yazabilirim sanırım ?

yenisiniz sanırım kodlamada
Eklediğimiz olayı belirttik sizin yazıp yazmayacağınız bizi ilgilendiren bir durummu anlamadım ? :) İyi geceler.
Şöle bi indirip baktımda connector'e hileye engel herhangi birşey göremedim ?

Debug edip elf binaries okunabiliyor :)

Buna bir önlem fln koymadın mı ?
Amacınızı anlamadım fakat okuyorsanız ne güzel, ayrıca açabiliyorsanız hileyide açın :) Konu dışı yazmayalım.
Silindi
Banned
0
acc açtım oyuna giremiyorum yarım saattir forumla oyun kayıtı aynı yerden mi yoksa farklı mı çözemedim siteyi ..
Spawntakip dışında çoğu sistem iyi güzel :)

Ama şu spawntakip olayına birtürlü alışamadım. Çok gereksiz geliyor bana. Sadece sizin sunucunuz için söylemiyorum genel olarak :)

Başarılar
Ludwig : acc açtım oyuna giremiyorum yarım saattir forumla oyun kayıtı aynı yerden mi yoksa farklı mı çözemedim siteyi ..

account name söylemeniz durumunda size yardımcı olabilirim ?

Şehir İstila Sistemi (Otomatik)


Nasıl İstila Edilir?
-Resimlerde görüldüğü üzere Talep kısmındaki butonlar kullanılarak istila başlatılır. İstilayı başlatmak için belirli bir ücret vermek ve 10 kişilik parti master olunmak şarttır. İstila başladığında şehrin boşaltılması için 6 saat süre tanınır. 6 Saat sonra şehir korumaları aktif olur. Şehir Guard Zone bölgesi ise Guard Zone kalkar. 2 saat süresince korumalar kesilmezse şehir eski haline döner, kesilirse şehre istila başlatan kişi şehrin yeni sahibi olur.

Şehir Sahibinin Özellikleri Nedir?
-Tek özelliği bölgenin 1 kereye mahsus Guard Zone durumunu belirler. Ve vendorların hasılatına ortak olur. Bunun dışında hiçbir özelliği yoktur. Örn: Vendordan herhangi bir oyuncu 100k değerinde alışveriş yaparsa 50k'sı şehir sahibinin bankasına aktarılır.








Bu konu Tovertis tarafından düzenlendi(2012-05-06 00:44, 11 yıl önce)
Branxian : Spawntakip dışında çoğu sistem iyi güzel :)

Ama şu spawntakip olayına birtürlü alışamadım. Çok gereksiz geliyor bana. Sadece sizin sunucunuz için söylemiyorum genel olarak :)

Başarılar

Merhaba, öncelikle bizim spawn takip sistemiz ile hangi sunucununki benzerlik gösteriyor.Sistemi inceleminizi tavsiye ederiz. Eğer sistemi biliyorsanız sevmeme nedeninizi foruma başlık açarak belirtirseniz diğer arkadaşlarla birlikte görüşleri alabiliriz. Genel bir istatistiğe vurduğumuzda bu spawn sistemi sayesinde, spawn olayı tek ellikten kurtuldu.Nedeni ise random ve belirli saaterde aylara bölünmüş şekilde spawnların çıkması sayesinde, tüm tamer arkadaşların aramalarına dayalı bir sistem gerçekleşti. Yani adil bir sistem diyebiliriz.

İyi oyunlar.

Bu konu ^Avatar^ tarafından düzenlendi(2012-05-06 02:44, 11 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.