:yes:yes:yes:yes:yes
Smook :
Ruijin : Yorumlara Bakıyorum Çoğu Boş Yorumlar Smook Ve Zippo Size Anlam Veremedim. Bırakın Millet Ne Yapacağına Karar Versin Size Ne ?? Yok Şu Yok Bu Yok Bilmem Ne Boş İşler Bunlar. Pagan Tutmaz Revo Bitik Vs. Vs. Muhalefet Bence Siz Bu Kadar Sızladığınıza Göre Bu Server Tutucak Bırakın Sazanlığı Milletin Emeğine Saygı Duyun Boş Propağanda Yapmayın.

13 yaşındaki ergenler gibi sürekli shift tuşuna basmaktan parmakların ağrımadığımı çocuğum ? sayende nostalji yaşıyorum ilk okul yıllarımı hatırlattın, 4. sınıfa giderken öyle yazıyordum bende şekil gözüksün diye :) Sen ya büyümemişsin, yada hala 13 yaşındasın ? Ha bu arada TDK'ya katkılarından ötürü teşekkür ederim. " Propağanda " diye yeni bi kelime eklenmiş oldu sayende. Türkçen, uslubun, yazım stilin kepaze ötesi..
Sen sus bence karışma büyüklerin işine evlat 8)

Kendi Kendine Yaşım Büyük Diye Geçiniyorsun Oysaki Bakıyorum Bir Embesilden Farkın Yok. İstedigim Gibi Yazarım Sana Dokunan Yanı Ne ?? Ayrıca Yazdıgım Yazı Sana Bu Kadar İçerlemişki ( Bilmiyorum Ne Kadar Girmiş) Böyle Bir Alaycı Uslubla Takılıyorsun Şeklinin Ve Şemalinin Ne Oldugunu Gösteriyorsun. Bence Daha Fazla Cahillik Etme Git Başka Yerlerde Aramak İstedigin Kötü ( Küfür , Argo , Hakaret) Kelimeleri Ara Derim. Yaşım Büyük Diye Geçiniyorsun Lakin Gerçektende Cahil Embesilden Farkın Yok

** tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-27 12:01, 7 yıl önce)
tamam propağanda, laham fahresi mahalle ağzından vazgeçtiğin ve türkçeyi düzgün konuşmayı öğrendiğin an tekrar konuşabiliriz evlat 8)

** tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-27 11:58, 7 yıl önce)
Kitle bu olduktan sonra ne desem boş. Bir haber veriyim belki oynamış olan vardır diye yazmıştım konunun geldiği noktaya bakın.
bgchner : Kitle bu olduktan sonra ne desem boş. Bir haber veriyim belki oynamış olan vardır diye yazmıştım konunun geldiği noktaya bakın.

Evet Oynadık Dostum Güzel Bir Serverdi Kapanmasıda Şansızlıktı Umarım Aynı Şekilde Tekrardan Açılır. Bizde Senin Gibi Bekliyoruz Mazisi Belli Olan Bir Server. Evet Konu Yön Değiştirdi İster İstemez Bazıları Yüzünden Yapacak Bir şey Yok Bu Durumda. Başarıya Giden Yol Dikenlidir
Pagan tutmaz boşuna kasmayın.

Bu konu Smook tarafından düzenlendi(2016-07-28 04:35, 7 yıl önce)
:yes
Smook : Pagan tutmaz boşuna kasmayın.

Senin Sancın Büyük Ama Sebebini Söylemekten Çekiniyorsun. Senin İnadına Kasacağım Kapansada Emeğim Boşa Gitsede . Bari Bu Kadar Sızlandın Muhalefet Oldun Sebebinide Söyle Formlara Bakan İnsanlar Neden Bu Kadar Ağladıgını Anlasın

** tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-29 00:30, 7 yıl önce)
Sana giren çıkan ne birader ? çıkarttım konuş şimdi 8)

** tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-07-29 00:30, 7 yıl önce)
Sebebi çok basit.Aklı başında olan birinin anlayabileceği türden.Eski isimler yeniden açılıyorsa daha önce kapandığı gibi yine kapanacağını gösterir.Örn; callidora , valor , revo , tns(yenitns , yepyenitns , new2tns) bir çok kere kapanıp açıldılar şu anda açık ama sıfır player yada only bot.
hmm item res atmamış ve kapanmamış bir server sölermisin ? mesela rof her yıl başka bir isimle aynı staff kadrosu tarafından açılıyor madem kötülüyorsun kapanıp açılmamış bir isim söle bakalım ?
Conan53 : hmm item res atmamış ve kapanmamış bir server sölermisin ? mesela rof her yıl başka bir isimle aynı staff kadrosu tarafından açılıyor madem kötülüyorsun kapanıp açılmamış bir isim söle bakalım ?

Dostum Bunlara Laf Anlatamazsın. Anlamamak İçin İnat Ediyorlar Tutturmuşlar Bir Kelime Pagan Tutmaz Başka Bir şey Yok Sebep ? Eeee Eski Server Eski Sistem Bilmem Ne Vs. Trt Ankara Çocuk Korosu Gibi Aynı Nakarat. Facebook Sayfasında 50 Ve Üstü Bekleyeni Var Bakalım Açılsın Ona Göre Karar Veririz Değerlendirme Yaparız. Bu Arada Servera Girip İlk Gezinende Bunlardan Birisi Olur Demedi Deme :):D
pagan connectorunu yaptırıyor mu yoksa kendisimi yapıyor ?
Conan53 : pagan connectorunu yaptırıyor mu yoksa kendisimi yapıyor ?

Bildigim kadarıyla yine kendileri yapıyor eskisi gibi. Facebooktan konuştuk biraz temkinli davranıyorlar malum bütün serverlar acele ile açıldı bir sürü düzensiz açıkla aktif edildi hepside yalan oldu patladı ROF dahil
Zamanında account dosyası ve sphere dosyası paylaşılmış bir pagan uo dan bahsediyorsunuz.Üzgünüm ama güven vermiyor.Yalama oldu artık aç kapa aç kapa yapıyorlar.Connectörüde websiteleri gibi kendileri yapıyosa dandik birşey ortaya çıkacağı belli oldu.
zippo : Zamanında account dosyası ve sphere dosyası paylaşılmış bir pagan uo dan bahsediyorsunuz.Üzgünüm ama güven vermiyor.Yalama oldu artık aç kapa aç kapa yapıyorlar.Connectörüde websiteleri gibi kendileri yapıyosa dandik birşey ortaya çıkacağı belli oldu.

Pagan Uo 1 Kere Acıldı Dikkatini Cekerim Varsa Eger Dikkat Kabiliyetin Fakeleri Bilmem. Kapanma Nedeni İse Tt Net Türkiye Genelindeki Alt Yapı Calısmalarından Dolayı Aşırı Lag Yüzünden Herkes Oyunu Bıraktı. Ayrıca Kapandıktan Sonra Bir Daha Acılmadı Siz Bir Çok Servera Gire Cıka Yalama Oldunuz Belki Başka Serverlarla Karıstırıyorsunuz. Nebulanın 3 cü Revonun Oynadıgım Dönemlerde İkinci Rof ?? 3/4/5 Bilmiyorum. Pyramid 2. Daha Nice Sayamadıklarım. Pvp Serverlarını Dersen En Basiti Arcanum 3. İkinci Kapanmasına Ben Vesile Oldum Vendorları Tame Et All Come Cek Spawnlar Bosslar Ne Varsa Kes. Connector Diyorsun Web Sitesi Diyorsun Alışmışsınız Arkada Planda Bir Resim Falan Filan Uo Yukarda 5 Panel Form Connector SSS. Falan Filan Adam Diyor Al Size Ferrari Siz Diyorsunuz Dogan Slx Daha Güzel
zippo : Sebebi çok basit.Aklı başında olan birinin anlayabileceği türden.Eski isimler yeniden açılıyorsa daha önce kapandığı gibi yine kapanacağını gösterir.Örn; callidora , valor , revo , tns(yenitns , yepyenitns , new2tns) bir çok kere kapanıp açıldılar şu anda açık ama sıfır player yada only bot.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zamanında account dosyası ve sphere dosyası paylaşılmış bir pagan uo dan bahsediyorsunuz.Üzgünüm ama güven vermiyor.Yalama oldu artık aç kapa aç kapa yapıyorlar.Connectörüde websiteleri gibi kendileri yapıyosa dandik birşey ortaya çıkacağı belli oldu.
yoo sadece pagan hakkında konuşmuyorsun ki revo valor ? hakkındada saçma saçma yorumlar yapıyorsun hatta tüm serverlar için atıp tutuyorsun daha iyisini yapabiliyorsan yapda orada oynayalım ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.