Ruijin sen önce klavye kullanmasını öğren server açmak senin neyine.Yaptığım yorumlar gerçektir ve size dokunmuşki savunmaya geçtiniz.Paganı siz mi açıyorsunuz bilmiyorum ama eğer siz değilseniz pagan uo nun ilk editleri toplanmış diyebiliriz.
paganla bir alakam yok benim sen çok boş bir adamsın dostum sadece boş boş anlamsız konuşuyorsun hala sordugum sorunun cevabını vermedin :) cevabını veremeyecegin şeyleri yazma birdaha :) ha tabi sana bir görev verilmişse eger tüm serverları kötüle sana ödül verecegiz tarzında falan kötüle tabi kafana göre ama biraz mantıklı olsun yani cevabını verebilecegin şekilde kötüleki bir anlamı olsun
:yes
Conan53 : paganla bir alakam yok benim sen çok boş bir adamsın dostum sadece boş boş anlamsız konuşuyorsun hala sordugum sorunun cevabını vermedin :) cevabını veremeyecegin şeyleri yazma birdaha :) ha tabi sana bir görev verilmişse eger tüm serverları kötüle sana ödül verecegiz tarzında falan kötüle tabi kafana göre ama biraz mantıklı olsun yani cevabını verebilecegin şekilde kötüleki bir anlamı olsun

Bende Bunu Anlatmaya Çalıyorum Dostum Ama Adam(sa)lar Anlamak İstemiyorlar. Yok Yazılarıma Eleştiri Yok Web Sitesi Yok Bilmem Ne :) . Bunlar Hangi Server'in Staff Yada Gm Kadrosu Çözemedim . İktiradı Eleştiren Muhalefetten Farkları Yok. Yazım Çizim Ve Yorumlarına Baktıkça Aklıma Kılıçtaroğlu Geliyor. Sordugun Soruya Soru Sorarlar Cevap Verirsin Beğenmezler Beğenmedikleri Gibi Birde Üstüne Küstahça Yorumlar Ve Alaycı Laflar Zippo İle Smook Aynı Serverda GM Gibime Geliyor. Ayrıca Benim Yazdığım Yazılarda Anlaşılmayacak Bir Yanı Yok. Lakin Sizin Yazılarınızda Sadece Boş Cevap Ve Kötülemeden İbaret Yapıcı Olmak Yerine Yıkıcı Olmak İnsana Bir Şey Kazandırmaz. Buraya Özel Değil Hayatada Dair Dürüst Olmak Lazım Sizler Burda Dürüst Olmayı Beceremiyorken Hayata Bile Fransız'sınız.

Bu konu Ruijin tarafından düzenlendi(2016-07-30 17:51, 7 yıl önce)
bu yazı stili ne olum şaka mısın nesin.uo kitlesi hep barzoydu barzo kalacak.
Douala : bu yazı stili ne olum şaka mısın nesin.uo kitlesi hep barzoydu barzo kalacak.

Bana Kalsa Stili Değil Yazının Hitabı Ve Anlamı Önemli :) Senin Yazdığına da Saygı Duymak Gerek Nasıl Alıştıysan Öyle Gidiyorsun.
Şu sunucu kıtlığı çekilen senelerde güzel bir haber diye tarafsız bir şekilde paylaşmak istemiştim.Yazıları okuyorumda çok komiğime gitti.Daha açılmamış sunucu hakkında editsiniz diyen bile olmuş.Çamur at izi kalsın.Toplum olarak eleştiriyi bile düzgün yapamıyoruz.Neyse açılır açılmaz tutar tutmaz bilmiyorum ama biz paganda oynamış bir geup olarak deneyeceğiz tekrardan.
Gerçekler acıdır. Kendi ağzınla söylüyosun baksana deneyeceğiz tekrardan.. tekrardan... tekrardan.. :D
:no:no
zippo : Gerçekler acıdır. Kendi ağzınla söylüyosun baksana deneyeceğiz tekrardan.. tekrardan... tekrardan.. :D

Düşünüyorum sana bir anlam veremiyorum. Hem önceki yazılarında bütün serverlar yeniden açıldı kapandı diye naralar atıyorsun hem tekrardan başlamak isteyen birisine bu yazıyı yazıyorsun ?? Gerçekten çok boş konuşuyorsun. Ultima hakkında çok şey biliyormuş gibi davranıyorsun görende zanneder ki kendisi sıfır hiç kapanmamış ve yeniden açılmamış bir serverda oynuyor. Birde profiline öğrenci (ogrencı :) ) yazmış Hababam Sınıfı öğrencileri senden daha hızlı mezun olur diye düşünüyorum.
İkinci üniversite canıms. Daha fazla yorum yapmayacam.Bu konuya yorum yazarken aşağıda ilgili başlıklar var orada pagan uo kapandımı yazıyor gülceğim geliyor :D Hele bi açılsında akıbeti ne olacak bakalım.Hatta açılabilecek mi onuda merak ediyorum.
zippo : İkinci üniversite canıms. Daha fazla yorum yapmayacam.Bu konuya yorum yazarken aşağıda ilgili başlıklar var orada pagan uo kapandımı yazıyor gülceğim geliyor :D Hele bi açılsında akıbeti ne olacak bakalım.Hatta açılabilecek mi onuda merak ediyorum.

Sana bir şey demiyorum lakin şu şarkıyı armağan ediyorum. https://www.youtube.com/watch?v=0Qys21nzXRo . Sonuna kadar dinle ama. Sana Hayatta Başarılar Burada yazılan çizilenle eğlen ne kadar anlatırsak anlatalım sana her şeyi izah edelim ama sen yine Nuh diyeceksin Peygamber demeyeceksin. Ünv. 2 diyorsun büyük üstat Fuzilinin bir makbul satırları geldi aklıma.

Mey biter saki kalır,Her renk solar haki kalır,Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.. :) :)

Bu konu Ruijin tarafından düzenlendi(2016-07-31 19:53, 7 yıl önce)
O kadar fırçadan sonra yazı stilini değiştirmiş aferim. Pagan ile ilgili yazılan her yazı seni rahatsız ettiğine göre, ya pagan yönetimindesin, ya da pagan editisin. Fake nicklerlede " belki vardır oynamış olan, pagan açılıyo haberiniz varmı ? " şeklinde buram buram reklam kokuyosunuz. Haberim yokmuş gibi çek panpa 8) bizde yiyoruz tabiki. yıl 2016 olmuş gördüğüm en dandik uo sitesi desem abartıyo olmam sanırım.
Kıçı kırık pvp shardların bile sitesine kalitesine bak. www.eva.gen.tr, www.rest.gen.tr .Paganın leş sitesine kayıt olmaya bile girmez kimse.
Smook : O kadar fırçadan sonra yazı stilini değiştirmiş aferim. Pagan ile ilgili yazılan her yazı seni rahatsız ettiğine göre, ya pagan yönetimindesin, ya da pagan editisin. Fake nicklerlede " belki vardır oynamış olan, pagan açılıyo haberiniz varmı ? " şeklinde buram buram reklam kokuyosunuz. Haberim yokmuş gibi çek panpa 8) bizde yiyoruz tabiki. yıl 2016 olmuş gördüğüm en dandik uo sitesi desem abartıyo olmam sanırım.
Kıçı kırık pvp shardların bile sitesine kalitesine bak. www.eva.gen.tr, www.rest.gen.tr .Paganın leş sitesine kayıt olmaya bile girmez kimse.
Ne yapayım o kadar yazdım anlamadın. Bende izah şeklimi değiştim bakıyorum da yine anlamıyorsun. Dandik insan malın iyisinden anlamaz boş ver sen anladığın dallarda kal. Mey biter saki kalır,Her renk solar haki kalır,Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.. Bu kelime senin içinde geçerli!!!



Çal keke çal :)

** ifadelerimize dikkat edelim

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-08-03 00:24, 7 yıl önce)
Fake hesap demişsinde sadece iftira atmaktan öteye geçemiyorsun bu başlığa yazı yazan tek doulayo tanıyorum.Ayrıca site adminlerine ip kontrol ettirebilirsin.Site konusunda eleştirilerinize katılıyorum bencede kötü bir site.Staff kadrosundasınız muhabbetlerine gelecek olursak stafflıktan anlamam nickim roslyn gariban bir oyuncuyum.Başlığı açtığıma pişman oldum bukadar seviyesiz yaklaşım olucağını beklemiyordm
bgchner : Fake hesap demişsinde sadece iftira atmaktan öteye geçemiyorsun bu başlığa yazı yazan tek doulayo tanıyorum.Ayrıca site adminlerine ip kontrol ettirebilirsin.Site konusunda eleştirilerinize katılıyorum bencede kötü bir site.Staff kadrosundasınız muhabbetlerine gelecek olursak stafflıktan anlamam nickim roslyn gariban bir oyuncuyum.Başlığı açtığıma pişman oldum bukadar seviyesiz yaklaşım olucağını beklemiyordm

Aynı güzellik benden yana dostum. Linki gördüm güzel bir şeyler bekledim facebook sayfasındaki gibi ama ne olduysa birden 2 kişi yüzünden her şey tersine döndü. Ben 3 yıl oynadım paganda Nickim Ruijin Haciyatmaz /Enwite Fearsome / Crasher Haciyatmaz . Bu süre boyunca ne formlarda bir arkadaş ile tartıştık nede sürekli oyun içinde nefret ettiğimiz insanlarla böyle bir paylaşım platformunda üslupsuz kelimeler kullandık. Lakin bakıyorum da 2 çürük meyve 1 kasa meyveyi bozmaya yetiyor. Eleştiri olabilir diyorum düzgün bir yönelmeyle görüşlerini de anlatabilirsin eyvallah ama bu iki insana bakıyorum yazdıklarında mana yok anlam yok. Uzun lafın kısası artık daha fazla bir şeyler anlatmak istemiyorum pagan açılır oynayan oynar oynamayan oynamaz. Formlarda kalite düşürmek maksatın da böyle nahoş haraketlerle böyle bir yola varılmaz ve varılamaz da. Büyük ihtimalle bu ikisini de tanıyorumdur ama gizli duruyorlar yakında isim soy isimler meydana çıkar!!!! Vesselam..
Sana veriyim adımı soyadımı çok istiyosan evlat, senle zıt görüşte olan insana sayfalarca dil dökeceğine, git bi iletişim kursunada nası konuşulması nası yazılması gerektiğini öğren. Ben vericem parası neyse. Sonra gelir burda pagan için ağlar zırlarsın millete 8)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.