Belki vardır oynamış olan.Yeniden açılıyormuş paylaşayım dedim.
web sitesi aktifmi?
Aktif.Ama tamamen bitmiş durumda değil.Forumlar falan aktif değildi en son.Paganuo.com sitede
Şuanki nesiller sence öyle emek verecek serverlarda oynarmı şuanki ultima Online oyuncuları zaten Skill verirsen item verirsen oynarız diyen ultima online kitlesi var şuan...Açılacaksa Skill dumy vs olmaması gerekiyor,Herkez hakkıyla orta derecede skillerini kassın ve oynasın.
Herkes işinde gücünde bi avuç uo oyncusu kalmış skill dummy olmasın diyosun. Şuan rofta oynayanalrın çoğu item kolay kasılıyo diye oynuyor.
Zor olanı tercih etselerdi nebula 300 kişi olurdu şuan. Paganında tutacağını sanmıyorum. Pyramid oynar oynayan, orasıda sıfırlanıyor komple.
Eskilerde bi bitemedi. Eskiler açılıyor ama 1 ay doldurmadan batıyorlar örneğin callidora , revo , ve valor(şuanda 70bot var).
Oyuncular bu eskilerden bıktı artık.
callidorayı batıran yaptıkları edit, anında düşen player sayısı vs.
revoyu batıran rosewonların bulduğu bug, 200m e yakın para kasmaları ve yere atmaları sonrası herkes soğudu tek tek bıraktı.
Valor ise dotun yan sanayisi olması dolayısıyla güveni sarsıldı tekrar kapanırmı düşüncesi oldu herkesde, ve item zor kasılıyo olması soğuttu herkesi.
Şuan tercih edilen sunucu rof = kolay para kasılıyo diye.
Nebula = köklü oyuncuları var nebula sevdalıları 40 50 kişi kadar.
Pyramid = res geliyor heran patlama yapabilir, önemli olan o playerı elde tutmak vs.
Pagan = tutmaz.
Revo = Bitik
Valor = Botları basmış player bekliyor.
Türkiyede ultima online son demlerini yaşıyor bence. 1-2 seneye kadar gümler.
Öncelikle arkadaşlar öyle haber vermek için yazdım konuyu değişik yerlere çekmezsek sevinirim.Açıkcası benim görüşüm paganın tutucağı yönünde.Ben eskileri özleyen taraftayım bekliyorum paganı. Hayırlısı olsun
Pagan'ı takan yok.
Oynamazsın olur biter.
Web sitesi gerçekten çok kötü olmuş.Berbat hatta
Efsane bir sunucu idi. Levaronlar De Souzalar şimdi hepsi çoluk çocuk sahibidir. Shangrilla vardı hatırladığım bir de çorba kasesini direk kaşıksız götüren bir staff vardı :) Bir de hayvanat bahçesindeki binekler tamelenmişti :)
Yorumlara Bakıyorum Çoğu Boş Yorumlar Smook Ve Zippo Size Anlam Veremedim. Bırakın Millet Ne Yapacağına Karar Versin Size Ne ?? Yok Şu Yok Bu Yok Bilmem Ne Boş İşler Bunlar. Pagan Tutmaz Revo Bitik Vs. Vs. Muhalefet Bence Siz Bu Kadar Sızladığınıza Göre Bu Server Tutucak Bırakın Sazanlığı Milletin Emeğine Saygı Duyun Boş Propaganda Yapmayın.

Bu konu Ruijin tarafından düzenlendi(2016-07-26 20:36, 7 yıl önce)
Oynayacak olanların emeği boşa gitmesin diye uyardım ben fena mı yaptım?
pagan zamanında tutsaydı şimdi hala aramızda olurdu. demek ki işi ilerletemiyorlar. zamanında kapanmış ise yine kapanacağını gösterir.
Ruijin : Yorumlara Bakıyorum Çoğu Boş Yorumlar Smook Ve Zippo Size Anlam Veremedim. Bırakın Millet Ne Yapacağına Karar Versin Size Ne ?? Yok Şu Yok Bu Yok Bilmem Ne Boş İşler Bunlar. Pagan Tutmaz Revo Bitik Vs. Vs. Muhalefet Bence Siz Bu Kadar Sızladığınıza Göre Bu Server Tutucak Bırakın Sazanlığı Milletin Emeğine Saygı Duyun Boş Propağanda Yapmayın.

13 yaşındaki ergenler gibi sürekli shift tuşuna basmaktan parmakların ağrımadığımı çocuğum ? sayende nostalji yaşıyorum ilk okul yıllarımı hatırlattın, 4. sınıfa giderken öyle yazıyordum bende şekil gözüksün diye :) Sen ya büyümemişsin, yada hala 13 yaşındasın ? Ha bu arada TDK'ya katkılarından ötürü teşekkür ederim. " Propağanda " diye yeni bi kelime eklenmiş oldu sayende. Türkçen, uslubun, yazım stilin kepaze ötesi..
Sen sus bence karışma büyüklerin işine evlat 8)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.