Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



paganın konuyu rof kadrosu basmış kaçınnnnn :D
paganı açanlar callidora tayfa diye duyduk doğrumu?
Bütün callidora ailesini tanıyan biri olarak onların açmadığını söyleyebilirim.Siteden okuduğum kadarıyla 4 yetkili var bunların ikisini geçmişten hatırlıyorum Osiris ve Hamurabi diğerlerini de hatırlamıyorum.
Smook : Sana veriyim adımı soyadımı çok istiyosan evlat, senle zıt görüşte olan insana sayfalarca dil dökeceğine, git bi iletişim kursunada nası konuşulması nası yazılması gerektiğini öğren. Ben vericem parası neyse. Sonra gelir burda pagan için ağlar zırlarsın millete 8)

Sen ilk önce kendi yazılarına bak yarım yamalak senin gibi. Ben seni mabad etmekten usandım sen mabad olmaktan bıkmadın. Sende haklısın sana laf anlatacağıma eşeğe hendek atlatmak daha manidar bence . Senin istediğin yazıları göremediğin için bu kadar zırladın desene ( küfür, argo , hakaret ) ??
Senin gibi eşeklerin dillerini öğrettiklerini bilmiyordum oysa bu kadar insan dili öğrenmişsin ama davranmayı öğrenememişsin ne yazık ne yazık !! Aslıda seni tanımıyorum bence tanışıklığımız da yoktur buna inanıyorum zira çevremde senin gibi bozuk insanlar yok çok şükür. Bence o eğitimi küçükken sana verenler büyüyünceye kadar devam etmeliydi yazık bir insan bu kadarda rezil olmaz diye düşüyorum :) .

Çal Keke Çal

** uyarı I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-08-03 00:23, 7 yıl önce)
Rujin, 2 sayfa önce fırçaladım seni yazı stilini değiştirmişsin yiğenim söz dinliyosun. Yine boziyimde seni boş konuşmayıda bırak artık 8)
Daha açılmamış ve sitesi leş bi sunucuyu gereksiz savunmaya geçip, kendini yerden yere vurmana gerek yok abisi.
Açılsın gören görür zaten burda gereksiz kıçını yırtıyosun. Yok inadına başlıcam, yok ben kasıcam kimse kasmasın, yok 6. hissime güveniyorum eski uo tadı olcak vs vs.. Karı gibi boş çene yapma yiğenim. Az sus yoksa susturucam ben seni, gireceği olan varsa giren girer zaten. Sana giren çıkan ne onu anlayamadım ? Yönetimindeysen eğer sunucuyu rezil rüsva ediyorsun. Bu şekilde kimse girmez.
Oyuncuyum diyorsan eğer büyük bi kalite zaafiyeti söz konusu, bu yazı stilini, uslubunu ve karakterini gören direk kaçar zaten :?

** uyarı +, üslubunuzu değiştirmezseniz hesabınız kapatılacak


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-08-03 16:24, 7 yıl önce)
Ne demiş zamanın alimleri : Arısız Güçlü Olunca . Haklı olan suçlu olurmuş her zaman. Sende haklısın ne diyeyim.

Çal Keke Çal :D


** uyarı +, üslubunuzu değiştirmezseniz hesabınız kapatılacak

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-08-03 16:24, 7 yıl önce)
***

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-08-05 19:55, 7 yıl önce)
#426455 jhn_hgg:
Efsane bir sunucu idi. Levaronlar De Souzalar şimdi hepsi çoluk çocuk sahibidir. Shangrilla vardı hatırladığım bir de çorba kasesini direk kaşıksız götüren bir staff vardı :) Bir de hayvanat bahçesindeki binekler tamelenmişti :)

De'Monarchları unutma :D

Şöyle düşünmelim, Ultima Online tarihinde en çok bana göre iz bırakmış sunuculardan birisi Arcadia Uo'dur. Her anlamda scriptleriyle, connectorü ile kendi map'ı ile bence oyuna çok büyük yenilikler kattı tatsız bir biçimde kapandığını duyurdular. Şunu herkes bildiğini düşünüyorum Arcadia Uo'nun sahibi eski Pagan Uo sahibi yani bunun devamı olacağını düşünüyorum ve tutacağına eminim. Bu kadar iyi bir connector sadece Uo Outlands'da var birde Arcadia Uo'da vardı diye düşünüyorum.




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.