Herhangi bir problem yok anladığım kadarıyla.
Novice
11.9
Doğrudur. Heralde o an Criticaller fazlaydı. Veya bana öyle denk geldi
server buxiun gibi karaktersiz ve editci bir kişiden kurtulduğu için kendimizi şanslı hissediyorum.
Buxiun : An itibariyla Quera Ultima Online sunucusuyla gerek yönetim gerekse sphere bölümünde hiçbir ilgim kalmamıştır.

Nedeni yönetim ekibine bazı ailelerin hükmediyor olması ve yukarıdaki gibi arkadaşların bizzat içinde bulundukları duruma verdiğim cezadır.

Tüm Quera yönetimine ve oyuncularına iyi oyunlar dilerim.

evet senin dediğin gibide bu bir oyundur.Ama kendi yaptıklarını görmeden bazı aileler hükmediyor demen ne kadar komik olmuş anlatamam :D Her serverda olduğu gibi burdada classını gösterip bastın editi ama kısa sürdü burdada.En azından bundan sonrası için daha iyi olur
Benim olduğum yerde edit yapacak tek kişi benim. Berkay yapmadı herşeyi ben yaptım
komik çocuk

yazıları kaldırmış yazdığı sitelerden şimdide.Farklı nickle devam eder artık edit basmaya.Ne kadar yüssüz heriflersiniz ya.Neyse ki alıntı duruyor.Afronola aferin iyi iş becermişin.
Şaka gibisiniz cidden ben birşey yazmıyorum siz kendiniz herşeyi yazmıssınız yazık bu saatten sonrada artık sunucu açmazsınız dimi lütfen.

Slothere mesaj atmıstım Buxiun edit basıyordu guilde diye dedimki aynen şöyle şimdi ben desemki şu tarihte şu saatte edit yapmıştın ,Bunu dedim buraya yazsam saatine dakikasına kadar , acaba Buxiun inkar edermiydi slothere ana baba yemin ederdi yalan yok o mesajımı slothere eklesin.

Yazık diyorum artık cidden ne server açın ne başka birşey zaten açtıklarınızda bu saatten sonra patlamış ondan acc aktar bundan şöle yap sonuç koca bir hiç yeter bıkmadınızmı milleti enayi yerine koymaktan .

evet Erador Querradırve sizin ömrünüzde şu saatten sonra bitmiştir umarım başka platformlarda görüşürüz bir ergenimizi BUXİyide yitirmiş olduk Allah rahmet eylesin.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2011-11-05 07:02, 12 yıl önce)
Banned
-3
İsa Musa sen bunları KUTSA :) Afronola'yı bayadır tanırım 1 yıldır konuşmayız serverindaki staffları banladım diye sana emeği böylemi değerlendirip diye konuşmadık ve 3 yıl önce Skyline'de tanıştık kardeşi ile flan sizler edit yaparsınız ben bile edit yaparım ama AFRONOLA asla yapmaz.
Expert
34.0001
Yeni server akar şimdi ya.

"Emeğinizi hiçe saymak istemedik, quera accountları aktarmak için .quera yazmanız yeterlidir"

hahah çok eğlendim yine.
Master
59.2997
Açılırken 3 sunucu vaadi vardı. Artık sonuncuyu görücez gibi hayırlısıyla...

-Erador'da oyuncu yok dendi. Sunucudan ayrıldı Quera'ya geçti.
-Quera'da edit var dendi. Sunucudan yönetime aile hükmediyor dedi ayrıldı.
-Sonuncunun vaadi hazır ustalık dönemi denilir. Önceki hataları bu sefer yapmıcaz, oyuncu dostuyuz biz, kriterlerimiz oyuncu değil bizim denilir takılırlar artık. :) Ha birkaç ultimatom çeker yine, yine toplar saf oyuncuları. Olmadı karakter aktarımı falan filan.

Güzel güzel uo ortamını yukarı çekiyorsunuz, iyiye gidiyi iyiye...

Rezaletinizi örtmek adına ne kadar başlığınızı aşağıda düşürmeye çalışsanız da bu rezaleti herkes görecek. Cyclone yıllardır tek tük yorum yaparken bir anda nedense mesaj yazacağı tuttu, başlığı aşağı düşünce de mesaj yazmayı bıraktı. Şimdi siz gerçi başlığı sildirmeye de çalışırsınız. Ee devran döner arada, zamanında gündem yaratıcam diye yapmadığınız iş kalmadı, şimdi iş terse dönünce de görünmesin diye yapmadığınız kalmaz. Bu işler böyle. Çıkar dünyası yapacak bir şey yok. İşine geldi mi dayı, gelmedi mi ayı...
2 hafta sora bi tan daa açarsın dakılırsınız nolcek bea.Ordan al buna yama burdan al ona geçir sora biraz ultimatom ver olur biter gralsız nassa yahu.Çek ortaya bibuçuk karışık
gerçekten oynarken zevk alıyordum vakit geçsin diye takılıyordum ama buxuin b***** gene rahat bırakmadı serverı.Gerçi neden mesajını editledi hala çözmüş değilim.Servera laf gelmesin zarar gelmesin diyemi yoksa yaptığı editleri burda söyleyip onu dahada yerin dibine sokup cevap verememe durumuna mı sokmamızı engellemek için mi yaptı anlamadım.

** Son cümleniz silinmiştir, kullandığınız kelimelere lütfen dikkat ediniz /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-11-05 19:32, 12 yıl önce)
Açıklama yapma gereği duydum.
Öncelikle konu üstte olsun altta olsun farketmez kimseye yapılmayacak bir açıklama içine girilmedi.

Buxiun kendisine göre kendisi bıraktı bana göre ben banladım. O mesela mevzu değil fakat buxiun artık Quera bünyesinde yoktur.
Sebebi ise dün gece yaşananlardır.

Bundan sonra kendilerinin yapacağı saçma sapan açıklamalar olursa şayet loglarını koyabilirim.
Herşey şeffaf kimsenin hakkını yememek için ben buradayım.

Saygılar sevgiler.
Cyclone : Açıklama yapma gereği duydum.
Öncelikle konu üstte olsun altta olsun farketmez kimseye yapılmayacak bir açıklama içine girilmedi.

Buxiun kendisine göre kendisi bıraktı bana göre ben banladım. O mesela mevzu değil fakat buxiun artık Quera bünyesinde yoktur.
Sebebi ise dün gece yaşananlardır.

Bundan sonra kendilerinin yapacağı saçma sapan açıklamalar olursa şayet loglarını koyabilirim.
Herşey şeffaf kimsenin hakkını yememek için ben buradayım.

Saygılar sevgiler.

aydınlattığın için sağol.Mesajını silince birşeyler olduğunu söylemiştim.Demek ki yaptığı işleri yüzüne vurup daha fazla küçülmemek için silmiş.Sağol ellerin dert görmesin.Kankileriyle gitsin şimdi kutu kutu pense oynasın.
dün ne yaşandı la



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.