Merhabalar;

Aslında ben Semih'e söylemiştim herhangi birşeyi paylaşmayacağıma dair ve herhangi olanları açıklamayacağıma dair. E malum resmen sırtımdan vuruldum, oysaki bu kişiler için ben ne kadar hata yapıp insanları karşıma almışım.

Telefondan neredeyse ya ben kendimde değildim ondan öyle yazdım diyen zihniyet bunlar.

Queranın her sırrı bende gizliydi ama saat 22:24'te Cyclone'a telefondan söylediğim gibi;

*Benden günah gitti, yapmayacaktım ama sen ihanet ettin."

Gelelim söz konusu olaylara, gerek Arda gerekse Gökberk, benim Berkay olduğumu düşünmeden en başta bu konuya öyle yorum yapsınlar. Quera bir yana hareketlere yorum yapsınlar.

Dün akşam sularında 2vs2 pvp turnuvası düzenledim. PVP turnuvası finalinde işim çıktı ve Cyclone'a devrettim. Çıkmak üzereyken rakip takımdan birisi ufak çaplı bir küfür etti. Cyclone direk kendisi sanki counselormuş gibi, "Berkay bakar mısın küfür etti" şeklinde bana yönlendirdi. Bende uyarıp 2 tarafı finali başlattım. PVP esnasında uyarıma uymayan 2 kişiyi pvp'den eledim. Daha sonrasında staff Rahovart .s den bana, sen ne ya..k iş yapıyorsun tarzı bir cümle kullandı.

Neden diye sorduğumda?

elediğin oyuncu Memati bendim lan gibi bir cevapla karşı karşıya kaldım. Sonrasında Rahovartı direk banladım sorgusuz sualsiz.

Sonrasında Cyclone kendisine ana bacı küfür edilmiş gibi olayları büyütüp, sen o anda adamı jaile atmadın beni ezdin gibi çocukça birşey kullandı.

Oysaki kendisi sunucu sahibi bir Ownerdı. Eğer kendisinin 28 saat online süresi bulunan Arif adlı player charı bu PVP'de olsaydı kim bilir neler olurdu artık. Log koymaktan söz eden kendiside, önce Xearth'ın kodlamış olduğu telnet üzerinden gündüzleri +30 geceleri +20 botunu kapatmaya doğru yol alsın bi.

Milletin charına laf edip player kölesi olmaktan ziyade Arif adlı charının 28 saat online ile 100'e yakın aynı dupe'ta action bag'i olduğunu ve pazarda oyunculara sattığını görebiliriz.

Gelelim olayların büyümesindeki baş etken Rahovart'a, Rahovart, Cyclone'nin Quera'ya player çevresi var diye aldığı bir admindir. Ve Ksajde Imamoglu başta olmak üzere Memati vb. player charların sahibidir. Quera'da staff mantığında değil player mantığına oynayan birisidir.

Dün pvp'de elenen ekibin rakiplerinden birisi benim ev arkadaşımdır. Ve bu kişiyi edit diye suçlayan sen yaptın diye bana fırlatan Cyclone'nin, Kağan adlı Alcapone kişisine, Calderone nickiyle owner char verdiği ortadadır. Bu owner charı Calderone'a aileni arkadaşlarını getir diye vermiştir.

Getirdikten sonra banlamıştır. Sonrasında Calderone semihe sen bana güvenmiyormusun dedikten sonra banını tekrar açmıştır.

Geçmişte ben bu arkadaşıma admin vermiş sonrasında banlamıştım. Ancak sonrasında bu kişiye Cyclone tarafından owner char verilmiştir.

Bana beni ezdin diye haykıran Cyclone'nin, Imamogulları başta olmak üzere birçok playerdan kendisine "s....cem* *hadi lan* gibi lafları yiyebilen biridir.

Kaldıki 2 gün önce Mac-Fusion'ın bu ekibe katılması gerektiğini belirten Cyclone'a, gerek yoktur demiştim. Oysaki ben Mutluyu çok severim ancak 1 ipte 2 cambaz oynamazdı.

Bu muhabbetin 1 gün sonrasında ekipten ayrıldım. Cyclone banladığını söylesede messenger logları vardırki. Acc mi sil diye bir cümle kullandım onada. sonrasında rahovartıda, mac-fusion'uda alabilirsin şimdi dedim.

Ne yazık Erador'da casus gibi aramıza sızıp, bizi kandırıp arkadaşlarımızla birbirimize düşüren Cyclone. Afronola ve benim üzerinde 8 ay çalıştığımız packi kullanarak, zaten üzerinde 700'den fazla fix yapılmış bi packe 20 tane extra fix yaparak, benim emeğim daha çok diyebilecek bi megolomandır. Zaten bu packi direk ayırt etmişti herkes ne yazıkki bu konudada tartışmaya girişmişim...

Bu pack Afronola ve bana aitse bu packin akibetide bize aittir. Oğuzhan ile görüşüp bu ihanete Quera packini paylaşmakla karşılık vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Olayların aslı budur.

Bu konu Buxiun tarafından düzenlendi(2011-11-05 23:50, 12 yıl önce)
Expert
34.0001
Aslında cevap vermeyecektim de, direk bana ve gökberk'e hitap etmişsin bu sefer nedense. rahovart-imamoglu ilişkisi zaten ortadaydı da, edit konusuna değinmeyi sevmediğim için hiç konuşmadım. ama işler çığrından çıkmış, o benim kankama ownerlık verdi, ben onun amca oğlunun adminliğini aldım, şunun kardeşini sorgusuz sualsiz banladım vs. o kısımları okumadım kusura bakma.
Bot koyanlara ültimatom verip, bot olduğunu bile bile sunucuda olman da eğlenmeme sebep oldu yeniden.
Mutluyla aynı ipe çıkma konusu da komik olmuş, üzülerek söylüyorum o ipe mutlu çıksa sana yer kalmaz ne yazık ki.
Cyclone'un hamlesini görelim derim, dizi gibi takip ediyorum çok heyecanlı.

dipnot: bir kerelik eski berkay varmış gibi yorum yaptım, bir daha bu kadar ciddi olmam.
Master
59.2997
Olaylar bu şekilde işlediyse (bazılarının gerçekliğini biliyorum) zaten sana karşı bir yorum yapmam. Aa Berkay yazmış saldırın gibi bir kinim veya düşmanlığım yok. Yaptığım tüm yorumlar objektif, hepsinin de hala arkasındayım. Ben hep ortak sunucu projelerine girdim. Hepsinde de neler çektiğimi neler yaşayıp nelerle karşılaştığımı bir ben biliyorum. Bu konularda en iyisi tek tabanca kendin ilerlemen, bunu bilir bunu söylerim.

Önceki yorumlarımı hep saldırı olarak yorumladığına eminim. Sanki çekememezliğim varmış gibi, seni karalarmışım gibi. Fakat sakin kafayla, bir yere bağlı olmadan tekrar okuduğunda gerçek anlamlarını çıkartacağına eminim.

Sunucu konusunda yorum yapmam, kendi aranızda halledin. Hırsınıza kapılmadan işler yapmaya özen gösterin. Hem oyuncuya hem kendinize yazık ediyorsunuz. Boşuna oyun için sinirleri germeye lüzum yok. Arda'nın da dediği gibi adım geçtiği için yorum yazdım. Başka anlamlar çıkartılmamalı.
Hakkında söyleyip gösterecek o kadar çok şey varki ancak senin gibi çocukluk yapıp suçu ona buna atmayacağım.
Yıllar öncede çocukluk yapmıştın yine aynısını yapıyorsun. Seni tebrik ediyorum.

Ancak şunu söyliyeceğim.
Bu güne kadar açtığım sunucular ve işler ortada. Ne kimsenin packine ne en ufak scriptine ihtiyacım var.
Ben size güvenip bu oyuna yeniden başladım. Ancak 1 aydır girdiğiniz saat ortada yaptığınız şey ortada. Ben derslerimden kaldım okulumdan kaldım. Sağlığımdan oldum ancak herneyse.
Packi yayınla ister sat ister dağıt umrumda değil.

Bot olayına gelince xeart mıydı neydi bilmiyorum o arkadaşı tanımıyorum bile o botu sunucuya uyarlatıp atan sensin zaten.

Çocuk çocuk işler.
Berkay büyü artık.
Saygılar sevgiler.

Daha fazla yazmıycam.
keyfimden mi senelerdir yalnız başıma çalışıp yetkilileri counselor üstü almadım :p
Ve buxiun kendine yakışanı yaptı.

Böyle insanlara güvenip bilgi vermemek gerekiyor.
Site ve forum databasesini silmiş.
Mükemmelsin berkay.
Tam bir çocuk hareketi..

ÖLDÜREMEYEN SALDIRI! GÜÇLENDİRİR!
super mario için tam tersiydi o olay sdf
TERBİYELİ OL. UYARI

Bu konu Anemon tarafından düzenlendi(2011-11-06 02:06, 12 yıl önce)
u-s de küfür ve hakaret serbest oldu da bizim mi haberimiz yok?
adam oyuna 40 yılda 1 giriyordu oda alcopnelere yani ev arkadaşlarına edit basmak için :D lafı döndüre döndüre kendini haklı çıkartmaya çalışmış ama databaseyi silerek gene kalitesini göstermiş bebe :D
Novice
12.5
O edit yapmış bu onu kayırmış filan konuşmak istemiyorum çünkü biliyoruz ki edit olmasa bile kayırma her serverda vardır.Edite de alıştık sayılır.Ancak şu bot olayı çok can sıkıcı.

Daha 2 gün önce Semih ve Berkay'la bot konusunu konuştuk ve Semih bana hiç bir serverinda bot olmadığını söylemiş ve ben öyle ihtamlarda bulunduğum için kendisinden özür dilemiştim.Bugün görüyoruz ki botlu sunuculara karşı veryansın(!) edenler de kullanıyormuş.

Şuan Quera sitesinde "Kisa sure sonra aktif olacaktir" yazıyor ancak o yazının derhal biz bu işi beceremedik kapatıyoruz yazılması gerekirdi.

Ancak bundan sonra konunun çok üzerine gidilmemesini istemiyorum çünkü malum başlıkta ki bir mesaj herşeye cevap niteliğinde.

Cyclone : Telnet ile bot attıkları için zaten telnetten bakınca gözükmüyor.
Olay botlarını düşürüp gerçek sayıyı göstermek.
Arkadaş onu yapıyor.
Neyse..

Konuyu açarken insanların kandırılğını ve uyanmaları için iyi niyetle konuyu açmış arkadaşım.
Keşke açmasaymış.

UO çevresi artık iyi niyete değil art niyete dayalı.
Sen iyi düşündükçe NEDEN İYİ DÜŞÜNÜYORSUN LAN gibi bir tavır takınıyor.
Veya kötü düşünürsen NEDEN KÖTÜSÜN LANET OLSUN gibi bir tavır var.
Ne yaparsan tam tersizi ULAN diyorlar.

O yüzden fazla söze ne hacet. Git işini yap canım kardeşim.
Boşver insanlar botuyla osuyla busuyla zaten mutlular.
Ahahaha çok eğlendim :yes
:D:D:D:D mortal kaybol
Novice
12.5
Nephthys` : :D:D:D:D mortal kaybol

Tabi ki ama yerime bot atmayı unutma =)
ok hadi abim go



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.