Creteoun :
Anlamadığım olay insanların neden ahmak olduğudur...
Bir emek veriliyor yok patlayan yok zortlayan terbiyesiz tabirler yer alıyor ayıptır sonuç olarak biz bir emek veriyoruz arkadaşım beğenmezsen oynamazsın yani bakın sert çıkmak kırıcı konuşmak istemiyorum ama bizlerde dünkü çocuklar değiliz sizlerin yardımına ihtiyacımız var peki siz neden yardım etmek yerine ukala cevaplar veriyorsun ukala yorumlar atıyorsunuz ben 8 gb ram'li bir makinayı tercih ettim demekki cebimde param var peki neden 8 gb ramlik bir makina sizler için biraz daha iyi olsun sorun yaşamayın diye biz sizin için uğraşırken allah peygamber aşkı için bir tane kendini bilmez neden böyle yorum atıyor arkadaşım çok biliyorsan aç 512 mb lik ram nerde var ya sene 2013 FTP bağlantılı sunucu açmıyorsun lütfen yorumlarınıza dikkat edin yada Ultima-Strike yönetiminden ricam konuyu silsinler şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim...
Arcadia 300 oyuncu girişi ile sınırlandırılmış olan sunucu 128 mb ram kullandığını biliyormuydunuz?
8 gb ram cidden biraz fazla olmuş uo sunucusu için. Tabikide sizin tercihiniz ama 2 GB ram ile 8 GB ramli sunucunuzun hiç bir farkı olmıcaktır neyse geçelim bu konuyu.
Uokings'den sonra neredeyse hiç power play sunucusu oynamadım ancak world hoşuma gitti tek sıkıntı Pvp alanın 1 adet olması arena sayısını yükseltirseniz daha güzel olur.