Yeni nick alarak, yeni yönetici nickleri oluşturarak ve yeni bir isimle server açarak geçmiş malesef silinemiyor..

Hevesle bekledigim bir serverdi ancak bu şahısın içinde oldugunu duyunca bütün heveslerim kaçtı..

Residen UO nun sahipleri emre'yi(Creteoun) hatırlayan hatırlar eski editten patlamış olan Los UO nun sahplerinden başkası degildir..

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-uo-ve-edit-q49293

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-son-durum-q49311

Bu servere başarılar diyemiyorum..

Başlayacak kişiler defalarca kere düşünüp öyle başlasın..

Zira emre(Creteoun)skype üzerinden servere başlasınlar diye UO oyuncularına vaadler sunmaya server açılmadan çoktan başlamış..

Sizde Creteoun adresini skypenize ekleyin 3-5 şeyde sizlere ayarlasın..

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-10-18 17:06, 10 yıl önce)
Benim kim olduğumu nerden biliyorsun bu sunucu daha önce hiçbir sunucuyla bağlantısı olmayan bir sunucu ve bu tarz suçlamaları heleki daha açılmadan haketmiyor bu sunucu sonuçta ortada kaç aydır uğraşılan emekle var olmuş bir sunucu yok editmiş yardımmış tarzı birşey söz konusu bile değilki bu tarz şeyler için serverda birsürü önlem alındı. Bu server ne para kazanmak için açılıyor nede edit basıp ilerde patlamak amacıyla açılıyor sadece ultima online'ı sevdiğimizden kuruyoruz bu serveri ve ortaya güzel birşeyler çıkarmak amacımız. Daha açılmadan ortada hiçbirşey yokken bu tarz suçlamaları yapmazsanız sevinirim. Tekrar söylüyorum bu sunucunun daha önceki hiçbir sunucuyla bağlantısı bulunmamaktadır eski bir kaç server'ın sahibi sunucuda olabilir ama daha önce bu şekilde hiçbir sunucu açılmamıştır.

Bu konu Lsd tarafından düzenlendi(2013-10-19 01:41, 10 yıl önce)
Kingston : Yeni nick alarak, yeni yönetici nickleri oluşturarak ve yeni bir isimle server açarak geçmiş malesef silinemiyor..

Hevesle bekledigim bir serverdi ancak bu şahısın içinde oldugunu duyunca bütün heveslerim kaçtı..

Residen UO nun sahipleri emre'yi(Creteoun) hatırlayan hatırlar eski editten patlamış olan Los UO nun sahplerinden başkası degildir..

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-uo-ve-edit-q49293

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-son-durum-q49311

Bu servere başarılar diyemiyorum..

Başlayacak kişiler defalarca kere düşünüp öyle başlasın..

Zira emre(Creteoun)skype üzerinden servere başlasınlar diye UO oyuncularına vaadler sunmaya server açılmadan çoktan başlamış..

Sizde Creteoun adresini skypenize ekleyin 3-5 şeyde sizlere ayarlasın..


Öncelikle Güzel Yorumun İçin Çook Teşekkür Ediyorum Ki Maglor Çok Güzel Açıklamış Adımı Ben Yıllardır Bu Uo Camiasının İçindeyim 2005'te İmaginary'den Beri Creteoun Olarak Piyasadayım Ve Benim Adım Hamdi Bilmeden Konuşmayın Lütfen Los vs Geçmişine Bakın Los Uo'da Stafftım Edit Denilen O Konuları Halen Açıklanabilir Olduğunu 3-4 Kişinin Önünde Çıkardığım İtemleri Halen Sayabilirim Çünkü Serverimizde Bulunan Bir Sıkıntıdan Ötürü Playerların Kayıplarını Telafi Ediyorduk Zira Siz Buna Edit Derseniz Bu Size Kalmış Birşey Ben Kendimi Çoook İyi Biliyorum Ultima Hayatım Boyunca Hiç Sevmediğim Şey Nick Değiştirmektir...
Şimdi Kaldı ki Sen Daha Benim Adımı Emre Olarak Telafuz Ediyorsan Yorumunun Asılsız Olduğu Apaçık Ortadır...
Sana Neden Bunları Anlatıyorum Biliyor Musun ?
Ben Saygılıyım Bilmediğin Birşeyi Öğretiyorum Çünkü Sonuç Olarak Bir Gün Değil Hergün Senin Gibi Asılsız Yazı Yazanlar Olacak Ki Sorun Değil Ben Bunların Açıklamasını Yaparım... Tekrardan Teşekkür Ederim...
Senin emre olmadıgını zaten biliyorum :)

Bir olta attım arkadaşın gayet güzel düştü..

Sadece Staff oldugunu belirtiyor ama ortak oldugunu öğrenmiş oldum..

Bunu sizin agzınızdan duymak istedim..



Lsd : Benim kim olduğumu nerden biliyorsun bu sunucu daha önce hiçbir sunucuyla bağlantısı olmayan bir sunucu ve bu tarz suçlamaları heleki daha açılmadan haketmiyor bu sunucu sonuçta ortada kaç aydır uğraşılan emekle var olmuş bir sunucu yok editmiş yardımmış tarzı birşey söz konusu bile değilki bu tarz şeyler için serverda birsürü önlem alındı. Bu server ne para kazanmak için açılıyor nede edit basıp ilerde patlamak amacıyla açılıyor sadece ultima online'ı sevdiğimizden kuruyoruz bu serveri ve ortaya güzel birşeyler çıkarmak amacımız. Daha açılmadan ortada hiçbirşey yokken bu tarz suçlamaları yapmazsanız sevinirim. Tekrar söylüyorum bu sunucunun daha önceki hiçbir sunucuyla bağlantısı bulunmamaktadır eski bir kaç server'ın sahibi sunucuda olabilir ama daha önce bu şekilde hiçbir sunucu açılmamıştır.

Bu mesaj Lsd tarafından 2013-10-19 02:41 GMT, 1 saat 6 dakika önce düzenlendi.

Yaklaşık 7 saat sonra hatasını fark etti emrenin ve onu hakkındaki bilgileri mesajından editleme geregi duydu..

Cesmelee(emre) arkadaşımızda teşrif etmiş zaten konuya ama yazacak bişeyleri yok sanırım..

3-5 İtem çıkarmak playerlerin kayıplarını telafi etmek gibi bir savunmayıda ilk kez görüyorum..

Zira orda sayfalarca çıkarılan eşya ve verilen skiller vardı..

Kiminiz diyorsunuz quest içindi kiminiz diyorsunuz action içindi kiminiz diyorsunuz ev taşıyorduk(buna çok güldüm :D)sen diyorsun player kayıplarını telafi ediyorduk(kimin ne kaybı varsa ne alakaysa artık)..

Bunu 3-5 item olarak değerlendirip böyle alakasız bir savunmanın arkasına saklanman yeterince trajikomik bir durum..

İş ortagına skypede(cesmelee) biraz dilini tutmasını söyleyebilirsin tanıdıgım aile arkadaşlarımın peşinden vaadler vererek az koşsun..

Çünkü daha server açılmadan çeneler düşmeye başlamış..



Balık baştan kokar..
Konunun amacini saptirip forumu kirletmeyin bu sunucunun asil sahibi benim ve daha once hicbir sunucuyla baglantim ve baglantisi bulunmamaktadir. Sorununuz kiminle ise gidip onunla ve o sunucuyla halledin. Sunucu acildigi zaman herkez neyin ne oldugunu zamanla gorecektir. Fakat bilip bilmeden kesin bir yorum yapmayin zamaninda kiminle gecmisiniz var neler yasanmis bilemem ama bu benim sunucuma yansiyamaz. Bu sunucu sadece Ultima Online'i seven kisiler tarafindan emek verilerek 4 ay gibi bir surecte hazirlanmistir. Bu emegi bu tarz yorumlarla kirletmeyiniz. Oneriniz var ise dinlerim, elestiriniz var ise dusunurum tekrar soyluyorum bu sunucunun hicbir sunucuyla baglantisi yoktur.
8-) Reklamın yayınlanabilmesi için sunucu ve web sitesi aktif konumda olmalıdır. Düşünce aşamasındaki bir proje reklam bölümünde yayınlanamaz.

Birisi kilitlesin bu konuyu sunucunuz açılınca reklamınızı yaparsınız.
Açılış tarihi belli ve web sitesi aktif. Açılış tarihi olarak 12 gün gibi bir süre var bu şekilde tanıtım yapan web sitesi dahi aktif olmayan reklamlar var. Böyle birşey uygulanırsa bize sıra en son geliceğin sanıyorum.
Başarılar
Sunucuya 3-4 ay emek veriliyor. Biri çıkıyor laf atıyor. Çamur at izi kalsın. Yok öyle birşey. İşsiz derim ben bu insanlara.
Konu güncellenmiştir. Makina özellikleri ve hız testinin resimleri eklenmiştir. Çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor 1 kasım cuma günü saat 20:30'da sunucu problemsiz bir şekilde aktif olacaktır.
Konuda uzatılacak birşey yok. LSD sunucu sahibidir. Ve sunucuya 4 ay emek verildi bu kadar laf söylenmesi doğru değil. Verdiğimiz bir emek var ortada. Şimdiden herkese iyi oyunlar diliyorum. Umarım hep beraber iyi vakit geçiririz. Teşekkürler.
Kayıt Sistemi ve Connector aktiftir. Kayıt olduğunuz bilgileriniz ve indirmiş olduğunuz Connector ile bugün saat 20:30 itibariyle giriş yapabilirsiniz.

Bu konu Lsd tarafından düzenlendi(2013-11-01 01:33, 10 yıl önce)
Başarılar diliyorum sunucu acılsada artık girip kassak :) özledik actionları
Sunucunun sadece reklamını gördüm ve sitesinde biraz gezindim. Açıkçası makul derece hatırı sayılır çalışmalar yapılmış. emek harcanmış. Ultima oynamıyorum fakat oynayan bir çok arkadaşıma tavsiye edeceğime emin olabilirsiniz. Ayrıca belirtmek isterim '' ADAM '' sıfatını taşıyan her kim olursa olsun burda kelime yapacağına sunucu açılınca girer bakar kafasına yatmazsa çıkar gider ama karı gibi şu şöyle bu böyle diye kelime yapmaz. Şimdiden başarılar Residen Ailesi.
yarın acılsında sonraki bi kaç sonra duruma göre girsin player lar bence son 1 yılda server ın bini bi para oldu çükü player lar zaten bu cümleden ne demek istediğimi anlar =) varsın ph durumu azaltılsın yeter ki uzun ömürlü server olsun . gündem bölümünde sürekli görüyorum şu açılacak bizim bakış açımız vizyonumuz misyonumuz bu hatta bazıları x isimli server geri geliyor ! falanlar filanlar :D adam olan zaten açtığı server ın arkasında durur bi kere gerekli planı projeyi yatırır masaya açar alemde de paşalar gibi aylarca yıllarca neyse artık dimdik durur . burda olay sadece şirket müşteri anlayışına geliyor . verilen vaatler falan . sonları hep hüsran ama . zaten bu gözler neler gördü uo aleminde anlatmaya kalksam ohoooo :D herşey bir kere olur o ise ya heptir ya hiçtir . bakalım bi kaç ay sonra bu yüksek vaatler ve klas cümlelerin ardında ne rüzgarları esecek . hep birlikte merakla bekliyoruz ve izliyoruz sayın seyirciler =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.