Kingston : Yeni nick alarak, yeni yönetici nickleri oluşturarak ve yeni bir isimle server açarak geçmiş malesef silinemiyor..
Hevesle bekledigim bir serverdi ancak bu şahısın içinde oldugunu duyunca bütün heveslerim kaçtı..
Residen UO nun sahipleri emre'yi(Creteoun) hatırlayan hatırlar eski editten patlamış olan Los UO nun sahplerinden başkası degildir..
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-uo-ve-edit-q49293
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/los-son-durum-q49311
Bu servere başarılar diyemiyorum..
Başlayacak kişiler defalarca kere düşünüp öyle başlasın..
Zira emre(Creteoun)skype üzerinden servere başlasınlar diye UO oyuncularına vaadler sunmaya server açılmadan çoktan başlamış..
Sizde Creteoun adresini skypenize ekleyin 3-5 şeyde sizlere ayarlasın..

Lsd : Benim kim olduğumu nerden biliyorsun bu sunucu daha önce hiçbir sunucuyla bağlantısı olmayan bir sunucu ve bu tarz suçlamaları heleki daha açılmadan haketmiyor bu sunucu sonuçta ortada kaç aydır uğraşılan emekle var olmuş bir sunucu yok editmiş yardımmış tarzı birşey söz konusu bile değilki bu tarz şeyler için serverda birsürü önlem alındı. Bu server ne para kazanmak için açılıyor nede edit basıp ilerde patlamak amacıyla açılıyor sadece ultima online'ı sevdiğimizden kuruyoruz bu serveri ve ortaya güzel birşeyler çıkarmak amacımız. Daha açılmadan ortada hiçbirşey yokken bu tarz suçlamaları yapmazsanız sevinirim. Tekrar söylüyorum bu sunucunun daha önceki hiçbir sunucuyla bağlantısı bulunmamaktadır eski bir kaç server'ın sahibi sunucuda olabilir ama daha önce bu şekilde hiçbir sunucu açılmamıştır.
8-) Reklamın yayınlanabilmesi için sunucu ve web sitesi aktif konumda olmalıdır. Düşünce aşamasındaki bir proje reklam bölümünde yayınlanamaz.
adam olan zaten açtığı server ın arkasında durur bi kere gerekli planı projeyi yatırır masaya açar alemde de paşalar gibi aylarca yıllarca neyse artık dimdik durur . burda olay sadece şirket müşteri anlayışına geliyor . verilen vaatler falan . sonları hep hüsran ama . zaten bu gözler neler gördü uo aleminde anlatmaya kalksam ohoooo
herşey bir kere olur o ise ya heptir ya hiçtir . bakalım bi kaç ay sonra bu yüksek vaatler ve klas cümlelerin ardında ne rüzgarları esecek . hep birlikte merakla bekliyoruz ve izliyoruz sayın seyirciler =)